ŽIVOT

Osijek Street Race Show

Objavljeno 22.05.2019
Tamara Lemajić

U subotu, 25. i nedjelju, 26. svibnja 2019.godine, na staroj lokaciji na pisti Zračne luke Osijek-Čepin održat će se Osijek Street show.

Donosimo najavu:

“Evo nas, pred nama je 21. po redu stari dobri Osijek Street Race Show!!! Dva dana ludih automobila i motocikala, brzih vožnji i neizvjesnih dvoboja, amaterski street race i službena natjecanja u disciplni A10 PRO, natjecanja u street stylu i dB dragu, gomila dobre glazbe i… ma što da se više ponavljamo, Osijek Street Race Show krajem petog mjeseca je već tradicionalno najjača i najveća utrka u cijeloj regiji, a ovaj će biti samo još jači i još veći!”

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2302601799994945/

foto: Facebook

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Iz brojnih zemalja Europe stiglo je više od 170 vozača, za natjecanje na 1/4 milje

Street Race Show – Automobili i preko 1.200 konjskih snaga

Održan je 20. jubilarni Osijek Street Race Show! Iz brojnih zemalja Europe stiglo je više od 170 vozača, za natjecanje Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Prekrasnu lokaciju Parka Oscara Nemona, mnogim Osječanima nepoznatu i prilično zanemarenu, oživjelo događanje Volontiramo očima, rukama i srcem organizirano u sklopu nacionalne manifestacije Hrvatska volontira

[FOTO] Hrvatska volontira – Pokazali kako se volontira očima, rukama i srcem

Četverosatni događaj donio je mnoštvo smijeha i radosti, ali opet podsjetio na rizike nestanka djece i mladih

U Osijeku obilježen Međunarodni dan nestale djece

Najviše maturanata, njih 1.566, naravno bilo je u Osijeku. Okupili su se na prostoru Županijske ulice, tijekom dana zatvorene za promet automobila, te izveli prigodan plesni program. Plesali su držeći bijele kišobrane, odjeveni u bijele i plave majice, a ove godine - uz četiri standardne plesne točke - bio je i peti ples, i to na pjesmu Rim Tim Tagi Dim Baby Lasagne.

[FOTO] Ispraćaj maturanata uz Quadrillu i Rim Tim Tagi Dim