KULTURA

Osijek uz Baby Lasagnu: Javni prijenos finala Eurosonga u Parku kralja Držislava kod Školjke

Prije početka Eurosonga, a u sklopu Festivala cvijeća, održat će se koncert popularne klasične i filmske glazbe Tamburaške škole Batorek.

Objavljeno 11.05.2024
Matija Ivanković

Grad Osijek osigurao je javni prijenos finalne večeri Eurosonga. Osječanke i Osječani u subotu će moći pratiti finale na velikom ekranu u Parku kralja Držislava (kod Školjke) od 21 sat.

Prije početka Eurosonga, a u sklopu Festivala cvijeća, održat će se koncert popularne klasične i filmske glazbe Tamburaške škole Batorek.

Pozivamo sve da se pridruže javnom gledanju finala Eurosonga te da zajedno podržimo našeg eurovizijskog predstavnika Baby Lasagnu s pjesmom Rim Tim Tagi Dim.

Povedite svoje nadraže, ponesite dekice, grickalice, osvježavajuće piće kao i rekvizite za navijanje. Vidimo se večeras u parku!

FOTO: Pedro J Pacheco

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Večeras će se u sklopu Zemlje bez granica u Perivoju kralja Tomislava održati eurosong kviz Sluha i igara, koji će voditi Marina Orsag...

Glazbeni kviz Sluha i igara

“Sluha i igara trebat će vam druge večeri ovogodišnje Zemlje bez granica. I ponesite mnogo jer su meštri ceremonije naoružani Više…

"Uzbuđenje je definitivno u zraku, moja delegacija i ja upravo idemo na generalnu probu. Svima nam je velika čast predstavljati Hrvatsku. Ostavit ćemo srce na bini"

Mia Dimšić uoči prve večeri ovogodišnjeg Eurosonga: “Ostavit ćemo srce na bini”

Uoči večerašnjeg nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, Mia Dimšić je otkrila kakva atmosfera vlada u Torinu i poručila da Više…

Neke karte su se okrenule i omogućile našim Slavoncima priliku za nastup na Dori, a možda i Eurosongu... :)

Tko će od naših Slavonaca nastupiti na Dori?

Veliki povratak Dore –  jednog od najatraktivnijih glazbeno-zabavnih projekata HRT-a, a ujedno i Izbora hrvatske pjesme predstavnice za pjesmu Eurovizije. Dora Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Dojmove, emocije i osvrt na proteklih pet dana u nekoliko su rečenica saželi i članovi organizacijskog tima Festivala

Završio je drugi Panonski festival knjige

Programski dio ovogodišnjeg Panonskog festivala knjige ima čast zatvoriti Erika Žilić Vincetić i njezin roman Priča o kugi i vještici Agathi. Zaronite u prošlost Osijeka, prošećite unutar zidova osječkog Arhiva i upoznajte prostor kroz neko drugo vrijeme, kroz epidemiju kuge i jedan neobičan misterij.

Panonski festival knjige i Slavko Sobin uspješno vraćaju osmjehe!

Na Panonskom festivalu knjige uživajte u novim knjigama, razgovorima s autorima, koncertu, uživajte vikendu!

Diklić, Pavić, Predin i Novak dolaze na predzadnji dan Panonskog festivala knjige!