SPORT

Osijek uzeo bod u napetoj utakmici s Rijekom

Glasujte za igrača utakmice Rijeka - Osijek, 5. kolo HT Prva liga 19/20, Stadion Rujevica

    Objavljeno 19.08.2019
    Ivona Amidžić

    Nakon jučerašnje utakmice svi su imali nešto za reći. Prvu priliku za Rijeku stvorio je Antonio Čolak, ali ga je, srećom, Ivušić poslao u korner. U 30. minuti Bočkaj iz slobodnog udarca pokušava povesti Osijek u vodstvo no živi zid zaustavlja loptu.

    Nedugo nakon toga Rijeka je iskoristila priliku i iz prekida u 34. minuti povela pogotkom Čolaka. Odmah nakon toga Osijek je skoro došao do izjednačenja, a nekoliko minuta nakon toga pokušao je i Kleinheisler. U 42. minuti Marić je imao još jednu priliku za izjednačenje, no Smolčić se pobrinuo za izbacivanje lopte.

    Drugo poluvrijeme tek što je počelo, a Bočkaj i Kleinheisler imali su dvije krasne prilike u razmaku od ni četiri minute, ali Prskalo brani oba udarca.

    U 55. minuti Lopa zaustavlja Lončara, a Rijeka traži najstrožu kaznu. Dvije minute kasnije isto traži i Osijek nakon dvoboja Marića i Smolčića. U 69. Marić ponovno puca, ali Prskalo sprječava pogodak.

    U 86. minuti Osijek napokon izjednačuje rezultat. Igor Silva dodaje Mihaelu Žaperu koji pogađa za 1:1.

    U 92. minuti Osijek je imao priliku za pobjedu, ali Prskalo još jednom spašava Riječane. Na drugoj strani Rijeka je također mogla doći do pobjede, ali stvar spašava Ivušić, gdje nakon toga lopta pogađa vratnicu. Rezultat ostaje izjednačen.

    Što vi mislite: tko je bio igrač utakmice?

    Svoj glas možete ostaviti OVDJE i vidjeti što drugi misle.

    foto: youtube (screenshot)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

    Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

    Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO Više…

    U srazu FC Vorskla (UKR) i FC Flora Talinn (EST) pobjedu su ostvarile Ukrajinke, a u dvoboju između domaćina SFK 2000 Sarajevo i ŽNK Osijek slavile su naše Osječanke!

    UEFA Liga prvakinja: Osječanke izborile finale!

    Na stadionu ‘Asim Ferhatović Hase’ u Sarajevu (BiH), u srijedu, 6. rujna odigrane su prve dvije utakmice kvalifikacijskog turnira UEFA Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Hrvatska u Parizu imati dva gimnastičara, s obzirom na to da je Tin Srbić ranije uspio u tome

    Aurel Benović izborio Olimpijske igre u Parizu!

    Zaslužio je to Marin odličnim nastupima i ove sezone, pa se zasluženo našao na popisu hrvatskih reprezentativaca za njegovo dosad najjače natjecanje.

    Županović će nastupiti na Svjetskom prvenstvu!

    Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek uživa status ponajboljeg organizatora mačevalačkih natjecanja kako u zemlji tako i u cijeloj regiji

    7. Osijek Fencing Cup ponovo okuplja mačevalačku elitu u 7 kategorija: U9, U11, U14 EFC, U17, U21, seniori i veterani