ŽIVOT

Osječani će u novu godinu uz koncert Ivana Zaka, najmlađi Adventiraju s Mijom Dimšić

Besplatni topli napitci uz ponoćni valcer i vatromet...

Objavljeno 30.12.2021
Ivona Amidžić

Osječani će Novu 2022. godinu uz koncert Ivana Zaka tradicionalno dočekati na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića.

Program dočeka uz kuhano vino i čaj počinje u 21:30 sati kada nastupa DJ Tac, a u ponoć će s pozornice novogodišnju čestitku Osječanima i njihovim gostima uputiti gradonačelnik Ivan Radić i župan Ivan Anušić. Neće izostati ni tradicionalni novogodišnji valcer ni vatromet.

Doček Nove godine bit će u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Trg će biti ograđen i zatvoren od 21:00 sat, a u ograđeni prostor moći će ući samo oni s valjanim Covid potvrdama.

Umjesto tramvaja voze autobusi, gradski prijevoz besplatan  

GPP će obustaviti tramvajski promet na dijelu svojih linija u vremenu od 21:00 do 2:00 sata, te ga nadomjestiti izvanrednim autobusnim linijama. Autobusi će prometovati po privremenim kronološkim polascima, koji su istaknuti na mrežnim stranicama GPP-a www.gpp-osijek.com.

Usluga javnog gradskog prijevoza će Odlukom gradonačelnika Radića na Silvestrovo biti besplatna, stoga je preporuka svim građanima da koriste ovu pogodnosti i javni prijevoz, radi vlastite sigurnosti, ali i sigurnosti drugih sudionika prometa.

Dječje Adventiranje uz koncert Mije Dimšić

Najmlađe Osječanke i Osječani na Silvestrovo će se u sklopu Adventiranja zabavljati uz koncert Mije Dimšić, konfete i podjelu dječjeg šampanjca. Glazbeni program organiziran je od 11:00 do 12:30 sati kod ,,školjke” u Parku kralja Držislava.

Doček Nove godine u Osijeku zajedno organiziraju Grad Osijek i Osječko-baranjska županija.

foto: screenshot

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

Manifestacija koja je prije deset godina započela kao skromno druženje cijele zajednice, prerasla je u manifestaciju na koju je cijela zajednica iznimno ponosna!

[FOTO] Održan Božićni sajam u Čepinu

Prosinac u Čepinu ove godine ne protiče samo u ozračju Božićnog sajma u Čepinu. Naime, prva je ovo godina kada Više…

Glasujte za drvce koje se vama najviše sviđa! Podržite vašu ekipu ili udrugu kojoj je ono namijenjeno! Nagradite jednog od dvanaest timova vašim glasom.

Za najbolje božićno drvce natječe se dvanaest timova iz Osijeka: glasujte i podijelite radost!

Advent je vrijeme radosnoga iščekivanja: pripremamo svoje srce za Božić, za dolazak Spasitelja, to je vrijeme u kojem želimo s Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.

Bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome kao i zanimljive radionice i gastro ponuda vas očekuju na Proljetnom festivalu u Čepinu

[NAJAVA] Proljetni festival u Čepinu

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka