SPORT

Osječani otputovali u St. Lambrecht, ne i Ejupi

Na ovim pripremama neće biti Muzafera Ejupija koji ima terapiju glede oporavka od poremećaja bubrežne funkcije te rekovalescenta Erosa Grezde

    Objavljeno 23.06.2018
    Alan Srčnik

    Nogometaši Osijeka otputovali su u austrijski St. Lambrecht gdje će odraditi najvažniji, dvodnevni ciklus ljetnih priprema za nadolazeću sezonu.

    Na put je krenulo 29 igrača: Marko Malenica, Krševan Santini, Ivica Ivušić, Luka Kukić, Mateo Barać, Mile Škorić, Andrej Šimunec, Danijel Lončar, Stjepan Radeljić, Boško Šutalo, Alen Grgić, Tomislav Šorša, Borna Barišić, Oliveira Talys, Benedik Mioč, Mihael Žaper, Robert Mudražija, Domagoj Pušić, Marin Pilj, Marko Kamenar, Marko Pervan, Haris Hajradinović, Dmytro Lopa, Josip Špoljarić, Nicholas Llanos, Petar Bočkaj, Gabrijel Boban, Mirko Marić i Tomislav Štrkalj.

    Ejupi i Grezda na oporavku

    Na ovim pripremama neće biti Muzafera Ejupija koji ima terapiju glede oporavka od poremećaja bubrežne funkcije te rekovalescenta Erosa Grezde. On mora zaliječiti gležanj da bi se mogao vratiti u trenažni proces, a svi se nadamo kako neće proći previše vremena do njegova povratka na travnjak, što dakako vrijedi i za Ejupija.

    Moguće je da se Osječanima tijekom boravka u Austriji priključi i poneko novo ime na čemu intenzivno radi sportski direktor Alen Petrović sa svojim zamjenikom i glavnim klupskim skautom Marinom Skenderom. Jasno je, dakle, da lista dolazaka na kojoj su zasad Kamenar, Radeljić i Ivušić nije konačna, pa ćemo vidjeti tko će se još pridružiti Bijelo-plavima i pojačati njihove redove…

    Kreće serija kontrolnih utakmica

    Osijek će tijekom 14-dnevnih priprema odigrati i pet kontrolnih susreta. Prvi će im suparnik biti mađarski prvak Videoton s kojim će igrati već u subotu od 18,30 sati u Frohnleitenu. Potom će u srijedu odmjeriti snage s najboljom makedonskom momčadi, FC Shkendija i to u Kumbergu od 18 sati. Treća je provjera na rasporedu u subotu, 30. lipnja, kada će Osječani igrati sa škotskim St. Johnstoneom u Bischofshofenu u ranijem terminu od 13 sati.

    Nakon Škota, trećeg dana srpnja (utorak) Bijelo-plavi će imati i najjačeg protivnika, ruskog prvaka Lokomotiv iz Moskve i to u Murau s početkom u 18 sati. Dan kasnije bit će odigrana i posljednja utakmica u kojoj Zekićeve izabranike očekuje mađarski ZTE Zalaegerszegi. Taj dvoboj u St. Lambrechtu predviđen je za 18,30 sati.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”