POLITIKA

Osječanin Domagoj Ćorić ponovno izabran za zamjenika predsjednika Mladeži HDZ-a

Ćorić Domagoj je po drugi puta izabran za zamjenika predsjednika Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini

    Objavljeno 08.12.2023
    Matija Ivanković

    Protekle su nedjelje diljem Hrvatske, na čak 89 biračkih mjesta, održani izbori za nacionalno vodstvo Mladeži HDZ-a po principu jedan član – jedan glas! Više od 22 000 članova Mladeži HDZ-a imalo je priliku demokratskim putem odabrati novo nacionalno vodstvo!

    Nakon uspješnog prvog mandata, kada je u Predsjedništvo Mladeži HDZ-a po prvi puta u izabran predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije Domagoj Ćorić na mjesto zamjenika nacionalnog predsjednika, uvjerljiva podrška i povjerenje mu je dano i po drugi puta s osvojenih više od 8.100 glasova članica i članova Mladeži HDZ-a diljem Hrvatske!

    „Podrška naših članova puno mi znači i drugi mandat na mjestu zamjenika nacionalnog predsjednika velika je čast  i odgovornost. I u ovome mandatu ćemo nastaviti, u suradnji s Vladom Republike Hrvatske predvođenom predsjednikom Andrejom Plenkovićem raditi na novim prijedlozima i programima. Veselim se zajedničkoj suradnji i u narednom mandatu! Idemo dalje graditi najsnažniju mladež u Hrvatskoj! – poručio je zamjenik predsjednika Mladeži HDZ-a i predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije“  – Domagoj Ćorić te posebno zahvalio predsjedniku Županijske organizacije HDZ-a Osječko-baranjske županije, Ivanu Anušiću, na kontinuiranoj podršci njegovom radu, inicijativama i projektima.

    Dodajmo da je za predsjednika Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini ponovno izabran Maksimilijan Šimrak s osvojenih čak 97 posto glasova nasuprot 3 posto glasova za njegovog protukandidata Ivana Pnjaka, u Osječko-baranjskoj županiji Maksimilijan Šimrak dobio je iznimno veliku podršku članica i članova Mladeži Hrvatske demokratske zajednice.

    Predsjednik Mladeži HDZ-a te zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Maksimilijan Šimrak po završetku izbornog procesa čestitao je svima na izbornom rezultatu te čestitao protukandidatu i njegovom timu na fer i korektnoj izbornoj utakmici uz naglasak da Mladež čine snažne organizacije diljem Hrvatske koje ravnomjerno zastupaju interese mladih.

    Za njegovog zamjenika izabran je Domagoj Ćorić iz Osječko-baranjske županije, a za potpredsjednike, uz Tina Juraka, izabrani su Sanda Livia Maduna iz Brodsko-posavske županije, Leon Lukinić iz Zagrebačke županije, Josip Ukalović iz Primorsko-goranske županije i Ivan Skelin iz Splitsko-dalmatinske županije.

    Za članove Predsjedništva su izabrani Marko Brnjić iz Vukovarsko-srijemske županije, Matija Šanjug iz Krapinsko-zagorske županije, Marko Zadravec iz Grada Zagreba, Domagoj Kelović iz Sisačko-moslavačke županije i Luka Knez iz Zadarske županije.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Održan je sastanak i poslana snažna poruka zajedništva i suradnje te potpora Hrvatima u Republici Srbiji...

    Mladež HDZ-a iz pet Slavonskih županija posjetio Suboticu

    Zamjenik predsjednika Mladež HDZ, Domagoj Ćorić zajedno sa predstavnicima Mladeži HDZ-a iz pet Slavonskih županija posjetio je Suboticu i predstavnike Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Hrvatska je u srijedu birala 11. saziv Hrvatskog sabora. Građani su u velikom broju izašli na birališta kako bi izabrali 151 saborskog zastupnika. Još jednom, izgledno je da ćemo imati "Frankeštajn" vladajuću koaliciju

    Hoćemo li imati još jednu “Frankenštajn” vladu?

    Grad Osijek prihvatio je nagodbeni prijedlog tužitelja Saubermacher Dienstleistungs AG i Strabag AG te se obvezuje isplatiti iznos od 3.897.000,00 EUR, najkasnije do 30. studenoga 2024. godine.

    Osječki gradonačelnik Radić o slučaju Saubermacher-Strabag: Ovo je najštetnija sudska presuda protiv Grada Osijeka. Nemamo veze s njom, ali ćemo ju platiti a građani to neće osjetiti

    SDP Osijek je poslao priopćenje povodom Svjetskog dana socijalne pravde te prozvao gradsku upravu

    SDP Osijek – Svjetski dan socijalne pravde