POLITIKA

Osječanin Domagoj Ćorić ponovno izabran za zamjenika predsjednika Mladeži HDZ-a

Ćorić Domagoj je po drugi puta izabran za zamjenika predsjednika Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini

  Objavljeno 08.12.2023
  Matija Ivanković

  Protekle su nedjelje diljem Hrvatske, na čak 89 biračkih mjesta, održani izbori za nacionalno vodstvo Mladeži HDZ-a po principu jedan član – jedan glas! Više od 22 000 članova Mladeži HDZ-a imalo je priliku demokratskim putem odabrati novo nacionalno vodstvo!

  Nakon uspješnog prvog mandata, kada je u Predsjedništvo Mladeži HDZ-a po prvi puta u izabran predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije Domagoj Ćorić na mjesto zamjenika nacionalnog predsjednika, uvjerljiva podrška i povjerenje mu je dano i po drugi puta s osvojenih više od 8.100 glasova članica i članova Mladeži HDZ-a diljem Hrvatske!

  „Podrška naših članova puno mi znači i drugi mandat na mjestu zamjenika nacionalnog predsjednika velika je čast  i odgovornost. I u ovome mandatu ćemo nastaviti, u suradnji s Vladom Republike Hrvatske predvođenom predsjednikom Andrejom Plenkovićem raditi na novim prijedlozima i programima. Veselim se zajedničkoj suradnji i u narednom mandatu! Idemo dalje graditi najsnažniju mladež u Hrvatskoj! – poručio je zamjenik predsjednika Mladeži HDZ-a i predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije“  – Domagoj Ćorić te posebno zahvalio predsjedniku Županijske organizacije HDZ-a Osječko-baranjske županije, Ivanu Anušiću, na kontinuiranoj podršci njegovom radu, inicijativama i projektima.

  Dodajmo da je za predsjednika Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini ponovno izabran Maksimilijan Šimrak s osvojenih čak 97 posto glasova nasuprot 3 posto glasova za njegovog protukandidata Ivana Pnjaka, u Osječko-baranjskoj županiji Maksimilijan Šimrak dobio je iznimno veliku podršku članica i članova Mladeži Hrvatske demokratske zajednice.

  Predsjednik Mladeži HDZ-a te zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Maksimilijan Šimrak po završetku izbornog procesa čestitao je svima na izbornom rezultatu te čestitao protukandidatu i njegovom timu na fer i korektnoj izbornoj utakmici uz naglasak da Mladež čine snažne organizacije diljem Hrvatske koje ravnomjerno zastupaju interese mladih.

  Za njegovog zamjenika izabran je Domagoj Ćorić iz Osječko-baranjske županije, a za potpredsjednike, uz Tina Juraka, izabrani su Sanda Livia Maduna iz Brodsko-posavske županije, Leon Lukinić iz Zagrebačke županije, Josip Ukalović iz Primorsko-goranske županije i Ivan Skelin iz Splitsko-dalmatinske županije.

  Za članove Predsjedništva su izabrani Marko Brnjić iz Vukovarsko-srijemske županije, Matija Šanjug iz Krapinsko-zagorske županije, Marko Zadravec iz Grada Zagreba, Domagoj Kelović iz Sisačko-moslavačke županije i Luka Knez iz Zadarske županije.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Održan je sastanak i poslana snažna poruka zajedništva i suradnje te potpora Hrvatima u Republici Srbiji...

  Mladež HDZ-a iz pet Slavonskih županija posjetio Suboticu

  Zamjenik predsjednika Mladež HDZ, Domagoj Ćorić zajedno sa predstavnicima Mladeži HDZ-a iz pet Slavonskih županija posjetio je Suboticu i predstavnike Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Grad Osijek prihvatio je nagodbeni prijedlog tužitelja Saubermacher Dienstleistungs AG i Strabag AG te se obvezuje isplatiti iznos od 3.897.000,00 EUR, najkasnije do 30. studenoga 2024. godine.

  Osječki gradonačelnik Radić o slučaju Saubermacher-Strabag: Ovo je najštetnija sudska presuda protiv Grada Osijeka. Nemamo veze s njom, ali ćemo ju platiti a građani to neće osjetiti

  SDP Osijek je poslao priopćenje povodom Svjetskog dana socijalne pravde te prozvao gradsku upravu

  SDP Osijek – Svjetski dan socijalne pravde

  Trenutačno je u tijeku zimsko sezonsko sniženje i premda smo uveli niz pravila kako bi zaštitili građane od prevara, čak 72 posto građana kaže kako je naišlo na lažno sniženje

  Borzan ljuta: Tri četvrtine građana je naišlo na lažna sniženja