POLITIKA

Osječanin Domagoj Ćorić ponovno izabran za zamjenika predsjednika Mladeži HDZ-a

Ćorić Domagoj je po drugi puta izabran za zamjenika predsjednika Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini

    Objavljeno 08.12.2023
    Matija Ivanković

    Protekle su nedjelje diljem Hrvatske, na čak 89 biračkih mjesta, održani izbori za nacionalno vodstvo Mladeži HDZ-a po principu jedan član – jedan glas! Više od 22 000 članova Mladeži HDZ-a imalo je priliku demokratskim putem odabrati novo nacionalno vodstvo!

    Nakon uspješnog prvog mandata, kada je u Predsjedništvo Mladeži HDZ-a po prvi puta u izabran predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije Domagoj Ćorić na mjesto zamjenika nacionalnog predsjednika, uvjerljiva podrška i povjerenje mu je dano i po drugi puta s osvojenih više od 8.100 glasova članica i članova Mladeži HDZ-a diljem Hrvatske!

    „Podrška naših članova puno mi znači i drugi mandat na mjestu zamjenika nacionalnog predsjednika velika je čast  i odgovornost. I u ovome mandatu ćemo nastaviti, u suradnji s Vladom Republike Hrvatske predvođenom predsjednikom Andrejom Plenkovićem raditi na novim prijedlozima i programima. Veselim se zajedničkoj suradnji i u narednom mandatu! Idemo dalje graditi najsnažniju mladež u Hrvatskoj! – poručio je zamjenik predsjednika Mladeži HDZ-a i predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije“  – Domagoj Ćorić te posebno zahvalio predsjedniku Županijske organizacije HDZ-a Osječko-baranjske županije, Ivanu Anušiću, na kontinuiranoj podršci njegovom radu, inicijativama i projektima.

    Dodajmo da je za predsjednika Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini ponovno izabran Maksimilijan Šimrak s osvojenih čak 97 posto glasova nasuprot 3 posto glasova za njegovog protukandidata Ivana Pnjaka, u Osječko-baranjskoj županiji Maksimilijan Šimrak dobio je iznimno veliku podršku članica i članova Mladeži Hrvatske demokratske zajednice.

    Predsjednik Mladeži HDZ-a te zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Maksimilijan Šimrak po završetku izbornog procesa čestitao je svima na izbornom rezultatu te čestitao protukandidatu i njegovom timu na fer i korektnoj izbornoj utakmici uz naglasak da Mladež čine snažne organizacije diljem Hrvatske koje ravnomjerno zastupaju interese mladih.

    Za njegovog zamjenika izabran je Domagoj Ćorić iz Osječko-baranjske županije, a za potpredsjednike, uz Tina Juraka, izabrani su Sanda Livia Maduna iz Brodsko-posavske županije, Leon Lukinić iz Zagrebačke županije, Josip Ukalović iz Primorsko-goranske županije i Ivan Skelin iz Splitsko-dalmatinske županije.

    Za članove Predsjedništva su izabrani Marko Brnjić iz Vukovarsko-srijemske županije, Matija Šanjug iz Krapinsko-zagorske županije, Marko Zadravec iz Grada Zagreba, Domagoj Kelović iz Sisačko-moslavačke županije i Luka Knez iz Zadarske županije.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Održan je sastanak i poslana snažna poruka zajedništva i suradnje te potpora Hrvatima u Republici Srbiji...

    Mladež HDZ-a iz pet Slavonskih županija posjetio Suboticu

    Zamjenik predsjednika Mladež HDZ, Domagoj Ćorić zajedno sa predstavnicima Mladeži HDZ-a iz pet Slavonskih županija posjetio je Suboticu i predstavnike Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na vijećničko pitanje o broju upisane djece u vrtiće, gradonačelnik je izvijestio kako je upisano 370 djece više u odnosu na prethodnu pedagošku godinu

    U osječke vrtiće ove će jeseni rekordnih 3611 djece

    Rebalansom je Proračun Osječko-baranjske županije povećan s 250,60 milijuna eura na 293,70 milijuna

    Rebalansom izglasan rekordan Proračun Osječko-baranjske županije

    Ovo mi je prvi posjet prelijepom Osijeku. Za nas je vrlo važno da Francuska Alijansa ostane jaka, omogućujući ljudima u regiji da uče francuski jezik i o francuskoj kulturi – rekao veleposlanik Fieschi

    Francuski veleposlanik Fieschi u nastupnom posjetu Osijeku