ŽIVOT

Osječanka Kristina Kuzmič u Kaliforniji izdala knjigu

Kroz knjigu Kristina inspirira sve roditelje na duhoviti način - Ovo je ženska priča o odustajanju od svojih bajkovitih snova i zaljubljivanju u svoj nepredvidiv, kaotičan i nesavršen život

Objavljeno 05.12.2019
Ivona Amidžić

Kristina Kuzmič rođena je u Hrvatskoj i svjetski je poznata govornica prepoznatljiva po jedinstvenom humoru na teme vezane uz obitelj.

Trenutno živi u Južnoj Kaliforniji sa suprugom, gdje su najvažnije, najviše iscrpljujuće, ali i karijere koje su joj donijele najviše zadovoljstva, bile sanitarni inženjer, kuhar, vozač i guru za rješavanje sukoba za svoje troje (uglavnom zadovoljnih) klijenata – svoju djecu.

Knjigu “Hold On, But Don’t Hold Still” možemo prevesti i kao “Stani, ali nemoj mirovati”. Dajući inspiraciju i komediju o roditeljstvu na najbolji način, ovo je jedna ženska priča o odustajanju od svojih bajkovitih snova i zaljubljivanju u svoj nepredvidiv, kaotičan i nesavršen život.

Zašto je knjiga odjeknula?

Kristina Kuzmić postala je glavno ime svake priče o kućanstvu, obraćajući se direktno majkama iz “rovova” roditeljstva putem svojih slavnih videa i prisutnosti na društvenim mrežama.

Čitateljima donosi poruku prihvaćanja samih sebe, otpornosti i radosti. Svojim osvježavajuće nepretencioznim, duhovitim i stimulirajućim glasom, Kuzmić odlazi nas poziva iza kulisa kako bi nam otkrila svoj put od siromaštva i poraza do nepokolebljive osobe prepune zahvalnosti za toliko stvari.

Ističe teško stečenu mudrost dobivenu iz života u kojem je uvijek bila jedna korak iza svih ostalih – bilo to kao novopečena srednjoškolka u Americi, iznenadna samohrana majka dvoje djece, ponovno udana i pokušavajući žonglirati s dvoje tinejdžera i mališanom ili kao neočekivani primatelj pozornosti i ulaganja jedne od najutjecajnijih žena svijeta, Oprah.

Knjiga “Hold On, But Don’t Hold Still”, knjiga je koja svaku majku treba uvjeriti da ima više alata i podrške nego što to može zamisliti. Isijavajući duhovitošću, ovaj srdačni memoar je poput dugog izlaska na kavu s najboljom prijateljicom ili tekstualne poruke kasno u noći koja će vam dati podršku koja vam je potrebna da preživite noć.

Iako je zasad knjiga samo na engleskom, Kristina je otkrila kako će se uskoro pojavitri i na hrvatskom jeziku. Ipak je ona porijeklom Osječanka.

Instagram pogodnost za sve u knjiškim klubovima

Kristina se knjigom pohvalila i na Instagramu pozivajući sve koji bi si ranije htjeli osigurati knjige, a imaju bilo kakav knjiški klub, da joj se jave s imenom i prezimenom, imenom grada gdje se održava klub, brojem članova, podatkom koliko se često klub sastaje i svim ostalim podatcima koje bi htjeli da zna. Sve podatke potrebno je poslati na mail: [email protected], a najkasnije do 11. prosinca.

Čak je napomenula da će i nazvati u vrijeme rasprave o knjizi i prodiskutirati o napisanome i porazgovarati s članovima.

foto: Instagram (screenshot – Kristina Kuzmič)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U utorak 14.06. u Zagrebu je Kristina predstavljala svoju knjigu "Drži se" i iskoristila priliku da se druži sa svojim fanovima iz Zagreba ali i iz Osijeka. Nakon promocije knjige 17.06., došla je i u Osijek te podjelila jednu crticu iz doživljaja najmlađeg sina Aria

Kristina Kuzmič u Zagrebu i Osijeku

Svatko od nas u životu je imao uspone i padove. Ponekad se kaže da je život kao linija srca; da Više…

Promocija knjige „Blackbook Croatia“ u kojoj su predstavljena čak 192 rada najboljih hrvatskih graffiti umjetnika

Blackbook Croatia: Po prvi put u knjizi objedinjeni radovi hrvatske graffiti scene

U subotu 12. veljače 2022. u Caffe baru Pepermint u 19.00 sati održat će se promocija knjige Blackbook Croatia, uredničkog Više…

Što se dogodilo s Facebookovim servisima? Stručnjak: Čudno je da su pali istovremeno

Facebook, Instagram i WhatsApp satima nisu radili: Najdulji pad ikada

Facebook, WhatsApp i Instagram su pali i satima su bili nedostupni. Riječ je o servisima pod okriljem Facebooka koji su Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Prema peludnoj prognozi danas i za vikend koncentracija ambrozije u Gradu Osijeku bit će visoka, alergičnim osobama preporuča se oprez...

Ambrozija se ovoga vikenda vraća punom snagom!

Gradonačelnik Ivan Radić danas je poželio dobrodošlicu muškoj i ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji, okupljenje je pozdravila i Valentina Bifflin...

Radić: “Oni uopće nisu gosti, jesu i osjećaju se kao domaćini!”

Oboljelima od koronavirusa s blagim simptomima na jesen slijedi ukidanje izolacije?

HZJZ od jeseni planira ukinuti izolaciju?