ŽIVOT

Osječanka Kristina Kuzmič u Kaliforniji izdala knjigu

Kroz knjigu Kristina inspirira sve roditelje na duhoviti način - Ovo je ženska priča o odustajanju od svojih bajkovitih snova i zaljubljivanju u svoj nepredvidiv, kaotičan i nesavršen život

Objavljeno 05.12.2019
Ivona Amidžić

Kristina Kuzmič rođena je u Hrvatskoj i svjetski je poznata govornica prepoznatljiva po jedinstvenom humoru na teme vezane uz obitelj.

Trenutno živi u Južnoj Kaliforniji sa suprugom, gdje su najvažnije, najviše iscrpljujuće, ali i karijere koje su joj donijele najviše zadovoljstva, bile sanitarni inženjer, kuhar, vozač i guru za rješavanje sukoba za svoje troje (uglavnom zadovoljnih) klijenata – svoju djecu.

Knjigu “Hold On, But Don’t Hold Still” možemo prevesti i kao “Stani, ali nemoj mirovati”. Dajući inspiraciju i komediju o roditeljstvu na najbolji način, ovo je jedna ženska priča o odustajanju od svojih bajkovitih snova i zaljubljivanju u svoj nepredvidiv, kaotičan i nesavršen život.

Zašto je knjiga odjeknula?

Kristina Kuzmić postala je glavno ime svake priče o kućanstvu, obraćajući se direktno majkama iz “rovova” roditeljstva putem svojih slavnih videa i prisutnosti na društvenim mrežama.

Čitateljima donosi poruku prihvaćanja samih sebe, otpornosti i radosti. Svojim osvježavajuće nepretencioznim, duhovitim i stimulirajućim glasom, Kuzmić odlazi nas poziva iza kulisa kako bi nam otkrila svoj put od siromaštva i poraza do nepokolebljive osobe prepune zahvalnosti za toliko stvari.

Ističe teško stečenu mudrost dobivenu iz života u kojem je uvijek bila jedna korak iza svih ostalih – bilo to kao novopečena srednjoškolka u Americi, iznenadna samohrana majka dvoje djece, ponovno udana i pokušavajući žonglirati s dvoje tinejdžera i mališanom ili kao neočekivani primatelj pozornosti i ulaganja jedne od najutjecajnijih žena svijeta, Oprah.

Knjiga “Hold On, But Don’t Hold Still”, knjiga je koja svaku majku treba uvjeriti da ima više alata i podrške nego što to može zamisliti. Isijavajući duhovitošću, ovaj srdačni memoar je poput dugog izlaska na kavu s najboljom prijateljicom ili tekstualne poruke kasno u noći koja će vam dati podršku koja vam je potrebna da preživite noć.

Iako je zasad knjiga samo na engleskom, Kristina je otkrila kako će se uskoro pojavitri i na hrvatskom jeziku. Ipak je ona porijeklom Osječanka.

Instagram pogodnost za sve u knjiškim klubovima

Kristina se knjigom pohvalila i na Instagramu pozivajući sve koji bi si ranije htjeli osigurati knjige, a imaju bilo kakav knjiški klub, da joj se jave s imenom i prezimenom, imenom grada gdje se održava klub, brojem članova, podatkom koliko se često klub sastaje i svim ostalim podatcima koje bi htjeli da zna. Sve podatke potrebno je poslati na mail: [email protected], a najkasnije do 11. prosinca.

Čak je napomenula da će i nazvati u vrijeme rasprave o knjizi i prodiskutirati o napisanome i porazgovarati s članovima.

foto: Instagram (screenshot – Kristina Kuzmič)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Jučer u ambulantu ulazi stariji čovjek s maskom..."

Specijalizantica hitne pomoći otkriva stvarno stanje u našim medicinskim ustanovama

Dr. med. Iva Vuletić, specijalizantica je hitne pomoći i blogerica koja na svom profilu promovira zdrav život kroz kretanje i Više…

Četiri je dana Ella šutjela, a nakon što se odmorila otkriva: "Ovo mi je bio posljednji put"

Ella Dvornik rodila pet tjedana prije termina – Za dijete su izabrali neobično ime

Ella Dvornik je prije pet dana rodila djevojčicu, a sretnim vijestima pohvalila se na Instagram profilu uz divne obiteljske fotografije. Više…

Kao što sam vam prije govorila (a sebe također na to često podsjećala): kakav god pakao prolazili, netko ga je već proživio, promislio, osjetio, isplakao, i netko ga je uspio prebroditi. I ja ću. I vi ćete.

Kristina Kuzmič za kraj godine: “Teži napretku, ne savršenstvu”

Pred kraj godine i naša osječanka s adresom u USA je poslala poruku svojim vjernim pratiteljima. “E da, 2019. me Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Polaznici će se svakoga tjedna susresti s novom temom, upoznati brojne divlje životinje te naučiti činjenice i zanimljivosti o njihovom načinu života

Ljetna škola u ZOO vrtu

Broj trenutno oboljelih aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas je ukupno 930

U zadnja 24 sata zabilježena su 52 nova slučaja zaraze koronavirusom

Ukupan broj aktivno pozitivnih osoba trenutno je 251

Smiruje se epidemiološka situacija u OBŽ: Danas četiri novooboljela