ŽIVOT

OSJEČKA ATRAKCIJA – Kukuruzni labirint

Obiteljska atmosfera u kojoj ćete odmoriti, ali i uživati u avanturi! Vrijeme je za novo izdanje labirinta

    Objavljeno 01.08.2018
    Tea Pakšec

    U Osijeku se po treći put otvaraju “vrata” edukativnog Kukuruznog labirinta, projekt koji organizira Udruga Kreativna rekreacija. Ovo je osmišljeno kako bi se promovirao zdrav život i boravak u prirodi.

    Poticanje na ekološku svijest i intelektualnu radoznalost, ali i razvijanje orijentacije kod djece i odraslih cilj je ovog događaja. Kukuruzni labirint uređen je u polju kukuruza, a uz to sve dočekuju nas i brojni popratni, zabavni i edukativni sadržaji. Kukuruzni labirint nalazi se blizu staze za trčanje i brzo hodanje, uz nasip prema Tvrđavici.

    Labirint će biti otvoren danas. Radno vrijeme tijekom tjedna je od 17:00 do 20:00 sati, a tijekom vikenda radi dvosmjenski, od 10:00 do 13:00 i od 17:00 do 20:00 sati. Cijena ulaznice za labirint je 10 kn za djecu i 15 kn za odrasle.

    KUKULAB is back2gameVrijeme je za najbolje gubljenje iz grada, za najdraže obiteljsko opuštanje, igranje Indiana…

    Objavljuje Kukuruzni labirint OsijekPonedjeljak, 30. srpnja 2018.

     

     

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Dva hrvatska Rafalea preletjet će sutra preko Osijeka, odlična prilika vidjeti ih iznad osječkog neba i možda uslikati. Objavite vaše fotke u komentarima!

    Rafalei će letjeti sutra iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske, donosimo raspored preleta!

    Pogledajte satnicu kada će Rafali preletjeti vaše gradove u čast svih sudionika VRO Bljesak Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene Više…

    "Slika koju je policija u Hrvatskoj pokazala o sebi i svojim obrascima ponašanja u ovom slučaju apsolutno je neprihvatljiva. Je li ovo izolirani slučaj ili ozbiljno trebamo posumnjati u transparentnost i povjerenje koje možemo imati u institucije države?"

    SDP Osječko-baranjske županije: Osuđujemo svaki oblika nasilja i očekujemo odgovornost onih koji su dopustili ozbiljne propuste u postupanju u slučaju stradavanja mlade studentice u Osijeku

    Vezano za slučaj mlade studentice iz Osijeka koja je usmrćena a o čemu smo pisali ovdje: Policajca koji je usmrtio Više…

    Na startu je za sve sudionike utrke Red Bull čekao s osvježavajućom okrijepom od koje su trkači dobili krila, a 100% svih donacija i startnina ide izravno u projekte istraživanja leđne moždine

    [FOTO] Wings for life u Osijeku

    Wings for Life World Run doista je jedinstvena i globalna utrka za trkače i sudionike u invalidskim kolicima. Iako je Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Predsjednik Židovske općine Osijek Damir Lajoš, rekao je kako je unatoč sve većoj pojavi antisemitizma koji se ubrzano širi Europom, ozračje u Osijeku dobro.

    U Osijeku obilježen Jom Hašoa – Dan sjećanja na žrtve Holokausta

    "Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije? Pridružite se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki! Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice - spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

    Komunikacijska radionica za majke u povodu Majčinog dana

    Lokšice, trganci, rezanci, zavezanci, čikovi, valjušci, taške, tarana… brojne su forme i nazivi tradicionalne šokačke tjestenine koje ćete moći kušati na festivalu na kojem će se okupiti podunavski majstori tista iz Baranje i Bačke.

    [NAJAVA] Festival tista vas ponovno zove u srce baranje