OSJEČANI

Osječka studentica, Patricia Hanžek, se natječe za Miss Earth na Filipinima

Patricia je 2019. godine bila prva pratilja Miss Požeško-slavonske županije, 2020. osvojila je krunu Miss turizma Hrvatske, a 2021. bila je prva pratilja u kategoriji Miss Supranational Slavonije i Baranje i Miss Supranational Croatia. Ove godine postala je Miss Earth Croatia 2022.

Objavljeno 16.11.2022
Darija Kovačić

Hrvatska manekenka i studentica 2. godine fakulteta Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, smjer Zootehnika, Patricia Hanžek natjecat će se na ovogodišnjem izboru za Miss Earth koji će se održati 29. studenoga na Filipinima.

Ima 21 godinu i dolazi iz Vinkovaca. Patricia je 2019. godine bila prva pratilja Miss Požeško-slavonske županije, 2020. osvojila je krunu Miss turizma Hrvatske, a 2021. bila je prva pratilja u kategoriji Miss Supranational Slavonije i Baranje i Miss Supranational Croatia. Ove godine postala je Miss Earth Croatia 2022.

Patricia se trenutno nalazi na Filipinima ususret natjecanju za Miss Earth.

“Nadam se kako će mi nakon ovog izbora vrata svijeta mode biti širom otvorena. Isto tako, iskreno se nadam da ću Hrvatsku predstaviti na najbolji mogući način, a moje Jarminčane učiniti ponosnima”, rekla je Patricia, prenosi portal Vinkulja.hr.

Inače, Miss Earth godišnje je međunarodno natjecanje ljepote sa sjedištem na Filipinima koje zagovara svijest o okolišu, očuvanje i društvenu odgovornost. Uz Miss svijeta, Miss Universe i Miss International, jedan je od velike četvorke međunarodnih izbora ljepote.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

FIPO je jedinstvena izviđačka aktivnost čiji je osnovni cilj provedba dijela izviđačkog programa koji potiče kulturno umjetničko-amaterski izričaj djece i mladih posebice putem pjesme, glume i raznih kreativnih radionica

FOTO 21. Festival izviđačkih pjesama – FIPO

Oko pet tisuća posjetitelja je posjetilo malo mjesto Karanac, bilo je gostiju iz cijele Hrvatske, no ponuda na Čvarakfestu odnosno zimskom vašaru je na žalost bila nedovoljna...

FOTO održan Čvarakfest i zimski vašar u Karancu

Osim sajma Tehnicoolum održati će se i Sajam strukovnih zanimanja kao dio projekta RCK ELPROS. Pregledajte zanimljiv program ovog inovativnog sajma

4. TEHNICOOLUM – sajam tehničke kulture Osijek, 25. i 26. studeni 2022. [PROGRAM]