OSJEČANI

Osječka tvrtka Ice Product proizvodi visokokvalitetne kocke leda za ugostiteljstvo po iznimno konkurentnoj cijeni

Trebate li led za ugostiteljstvo ili bilo koje privatne i poslovne svečanosti, partije, rođendane, ovdje je ponuda za vas!

Objavljeno 20.05.2020
Petar Tauković

Ako trebate kvalitetan led od pune kocke za ugostiteljstvo ili vruće dane pred nama imamo rješenje za vas – kocke leda tvrtke Ice Producta, čiji vrhunski ugostiteljski led kao alternativu običnim ugostiteljskim ledomatima (ledu upitne kvalitete i ispravnosti) i lošem konzumnom ledu iz trgovačkih lanaca koriste brojni restorani i kafići.

Približavaju nam se vrući ljetni dani ali i mnoga događanja, svečanosti ili vi imate organizaciju neke zabave, aktivnosti s ovom ledom nećete pogriješiti. Za kvalitetnu ponudu pića iznimno je bitno imati kvalitetan, a za vas povoljan led koji ćete ponuditi svojim gostima i prijateljima.

Osječka tvrtka Ice Product proizvodi kvalitetan ugostiteljski led po iznimno konkurentnoj cijeni, a jedan od poznatijih mjesta gdje Ice Product led možete vidjeti jest i Craft room o kojem smo već pisali.

Led

Minimalna količina za narudžbu ugostiteljskog leda je 7 kg pakiranje u vrećici. U ponudi Ice Product tvrtke je i kristalno čisto, ručno izrezivanje i oblikovanje, kocki leda i proizvoda od leda za sve posebne događaje, prezentacije i situacije za posebne događaje. Velike ili male, svaka narudžba je zapakirana ručno, a isporučuje se na vašu lokaciju.

Kontakt Tel: 099 261 9120
Email: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/iceproduct
Web: www.IceProduct.hr

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

OsijekNEWS ima vlastite fotografije Zimske luke u Osijeku, a u tri ekstremne situacije, tri različite godine. Što mislite o njima?

Nije kataklizma, uzbuna, alarm – Samo prirodni fenomeni: Pogledajte Zimsku luku u Osijeku!

Nije kataklizma, uzbuna, alarm … – Samo prirodni fenomeni: Pogledajte Zimsku luku u Osijeku! Igrom slučaja, OsijekNEWS ima vlastite fotografije Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

"Moramo imati sve varijante otvorene, jer ako dođe do 'slučaja', onda će djeca morati u samoizolaciju i nastavu četrnaest dana pratiti od kuće, što je dugo vrijeme"

Capak poručio kako je epidemiološka situacija dobra i kako će djeca ići normalno u školu

"Ovim putem pozivamo sve građane da probude heroje u sebi i da se pridruže velikoj obitelji dobrovoljnih davatelja krvi i humanitarnim činom davanja krvi"

Poziv dobrovoljnim davateljima krvi zbog manjka zaliha krvi

Klijenti Auro Domusa se redovito iznenade činjenicom da su u zamjenu za lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava da zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli

NAJBOLJA CIJENA U GRADU Otkup zlata koji nudi besplatnu procjenu i isplatu odmah u gotovini