ŽIVOT

Osječka Udruga Devet Života moli građane za pomoć: U velikoj smo nestašici s hranom

"Dnevno trošimo puno hrane, s tim da mokru hranu dobiju kao poslasticu, jer nikad nemamo dovoljno pa da svatko dobije po vrećicu"

Objavljeno 24.11.2021
Ivona Amidžić

Osječka Udruga Devet Života još je jednom primorana građane moliti za pomoć. S velikim brojem mačaka na skrbi, zimskim hunjavicama i računima za grijanje troškovi su se znatno povećali, a brojna gladna ustašca ne razumiju kad hrane nema.

Njihov poziv prenosimo u cijelosti:

“Večeras vas molimo za skeniranje našeg barkoda s praznim iznosom.

Skupljamo kune za kupovinu hrane i doslovno nam svaka kuna pomaže. Uplatili jednu kunu, dvije, tri ili više, znamo da ste to dali od srca i vjerujte, puno nam znači.

U velikoj smo nestašici s hranom. Od maca na skrbi pa do hranilišta koja volonterka obilazi i odnosi hranu nikad nemamo dovoljno hrane.

Obzirom na brojčano stanje maca na skrbi dnevno trošimo puno hrane, s tim da mokru hranu dobiju kao poslasticu, jer nikad nemamo dovoljno pa da svatko dobije po vrećicu.

Molimo vas za hitnu pomoć s hranom, sve nam je dobrodošlo: keksići, paštetice, vrećice, doslovno SVE što nam odlučite poslati doći će u savršen trenutak i bit će iskorišteno za gladne stomake.

Ako smo vam predaleko, možete pomoći i uplatom kuna na: PayPal [email protected] IBAN HR3923400091110475218, s naznakom ‘za hranu’.”

Barkod koji spominju nalazi se ispod, tako da preko mobilnog bankarstva možete i vi donirati iznos koji biste htjeli, a ako nemate mobilno bankarstvo svakim pozivom na njihov humanitarni telefon za donacije 060 98 98 98  možete donirati 6,25 kn.

foto: Udruga Devet Života

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Obitelj živi u iznimno lošim uvjetima, kuća je u jako lošem stanju imaju jako male prihode, gotovo nikakve. Teško su bolesni i potrebna im je i hrana i potrepštine. Mole se građani koji mogu pomoći da pomognu koliko mogu.

Obitelj Grubač/Gagovski moli pomoć

Obitelj živi na adresi Brođani 24. Okolica Karlovca. U kućanstvu žive Ivan Grubač 1955 godište i Božica Gagovski 1960 godište. Više…

Pred ulazom u trgovinu za kućne ljubimce ZOOCITY u Drinskoj ulici u Osijeku postavljen je spremnik, dostupan 24 sata dnevno

Odlična ideja: Hranu koji vaši ljubimci ne žele – donirajte!

Često čujemo kako su naši ljubimci dobri i dragi, slatki, umiljati. A što kada postanu izbirljivi i hranu koju ste Više…

Za svaku Vašu doniranu kunu Astra poslovni inženjering donira još jednu

Udruga Devet Života i Astra poslovni inženjering ponovno u akciji “Dupla kuna”

Kao spas Udruzi Devet Života, jedinoj udruzi za pomoć mačkama na području Hrvatske koje su otišle toliko daleko da bi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Vozni park Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije poboljšan je sa sedam novih vozila za sanitetski prijevoz

Još sedam novih vozila za sanitetski prijevoz pacijenata u OBŽ

Ukupna vrijednost digitalnog mamografa je 1,5 milijuna kuna, a Dom zdravlja Osječko-baranjske županija nabavio ga je decentraliziranim sredstvima

Novi mamograf u Đakovu donosi bolju dijagnostiku i smanjenje lista čekanja

Kroz projekt E-mobilnost uspostavljen je sustav dijeljenja javnih bicikala – 50 električnih i 125 mehaničkih

Osječani jedini u Hrvatskoj mogu birati između javnih električnih automobila i bicikala