ŽIVOT

Osječki Akvarel ima novu pjesmu

Osječki sastav Akvarel predstavio je novi autorski singl "U hladu mog bonsaija" koji donosi nešto drugačiji zvuk....

Objavljeno 01.09.2022
Iven Jurić

Novi autorski singl osječkog sastava Akvarel “U hladu mog bonsaija” donosi nešto drugačiji zvuk sastava koji je svoj poznati a cappella izričaj obogatio zvucima kazooa, gitare i harmonike, za što je uz Davora Solanovića zaslužan i Andrej Pezić. Pjesma se dugo “hladila”, ne pod bonsaijem već u Davorovoj ladici, dok ju Akvarel nije odlučio rezervirati, povjeriti u iskusne aranžerske i producentske ruke Olje Dešića i snimiti ju u svom, već drugom domu, Hard Work studiju Ante Akrapa.

“Prekidi veza često su traumatični, barem za jednu stranu. Naš protagonist teško podnosi kraj, dosta pije, pomalo ludi i zamišlja da su njih dvoje još uvijek zajedno u hladu poklonjenog bonsaija. Prijatelji ga prihvaćaju onakvog kakvim si umišlja da je. Preslab je hlad bonsaija da održi iluziju da je sve kao prije, sve je to ništa, samo sav njegov život”, pojašnjava autor teksta i glazbe Davor Solanović.

Pjesmu i spot možete vidjeti i čuti na poveznici.

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Nakon regionalnih natjecanja i aktivnih gažiranja Antonio je osluškivao puls publike, gradio odnose na društvenim mrežama te na taj način kreirao sliku svojeg identiteta na estradi.

Zgodni Antonio ima novi adut za osvajanje! Pokazao nam je kako izgleda „komplicirana“ veza

Antonio Krištofić već godinama slovi za jednog od najboljih domaćih vokala, no nakon nekoliko godina pauze ovaj je glazbenik odlučio Više…

Notama zajedno od srca srcu

Članovi Hrvatskoga pjevačkog društva „Lipa“ nastavljaju djelovati humanitarno

Nakon što su se početkom siječnja uključili u akciju Zajedno za Glazbenu, čiji je cilj obnova potresom razrušene Glazbene škole Više…

Zaposlenici su rođendan DOKKICA-e proslavili skromno, uz rođendansku tortu na poznatoj lokaciji

Dječji kreativni centar DOKKICA proslavio 10. rođendan

DOKKICA je 28.2. proslavila svoj 10. rođendan, ali umjesto velike rođendanske proslave, kako je davno planirano, na kojoj su trebala Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje