ŽIVOT

Osječki Cannonsi nakon 11 godina preselili na igralište Elektre

"Mora se priznati da su Topovi odavno prerasli teren namijenjen prvenstveno rekreativcima gdje uvjeti za ozbiljan klub jednostavno nisu bili dostatni"

Objavljeno 13.08.2020
Ivona Amidžić

Osječki Topovi imaju novi dom. Nakon dugih jedanaest godina na Speedwayu, uz partnerstvo sa NK Elektrom, klub Osijek Cannons seli na stadion kraj Drave, piše Radio Osijek.

Razumljivo je da su osjećaji sjete i sreće pomiješani – ipak je riječ o više od desetljeća znoja, krvi i suza koji će zauvijek obilježiti taj legendarni teren koji je odgojio generacije i na kojem su skovani najveći uspjesi kluba.

Novi dom uz Promenadu im neće biti potpuna nepoznanica, jer se velika većina prijašnjih utakmica i turnira već održavala upravo tamo te je ovim potezom ta dugogodišnja povezanost konačno i postala službena.

Iz kluba su priopćili kako ih nostalgija uvijek romantično vuče prema onome na što su naviknuli i gdje su bili sretni, “no mora se priznati da su Topovi odavno prerasli teren namijenjen prvenstveno rekreativcima gdje uvjeti za ozbiljan klub jednostavno nisu bili dostatni”. “Ovim preseljenjem daje se dodatni legitimitet projektu započetom sada već davne 2009. godine, te daje platformu na kojoj se mogu graditi neminovni budući uspjesi”, ističu u Cannonsima.

Nakon kratke ljetne pauze Topovi kreću sa treninzima i pripremama za Hrvatsku Flag Football Ligu na novom terenu, u novim svlačionicama, u novom okruženju i pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.

Prvi trening počinje u ponedjeljak 17. kolovoza u 18 sati na terenu NK Elektre u Tvrđi.

Svi zainteresirani juniori od 13-18 godina te seniori od 18 godina slobodni su javiti se na društvene mreže Kluba američkog nogometa Topovi Osijek – Osijek Cannons te kontakt broj 098/997-1004.

Sretnu vijest su objavili i na svom službenom Facebook profilu:

“S ponosom Vas obavještavamo da smo nakon 11 godina postojanja Kluba uspjeli dobiti teren sa svim popratnim sadržajem. Nakon legendarnoga Speedwaya gdje su mnogi igrači stasali, terenu na kojem se brusila forma prije osvajanja državnog prvenstva u tackleu i juniorskom flagu, na terenu gdje smo trenirali i po kiši i vjetru, po suncu na 35° C ali i snijegu na 5° C bez svlačionice, krova i pipe sa vodom – vrijeme je za promjenu lokacije.

Apetiti nam rastu iz godine i godinu, takve uvjete treniranja odavno smo prerasli i vrijeme je došlo za selidbu u uvjete dostojne sportskog kolektiva.

Ostvarili smo suradnju sa Nogometnim klubom Elektra, na dobro znanoj lokaciji u Tvrđi gdje smo održavali skoro sve naše domaće utakmice i turnire. Elektra nam je ponudila ono što smo godinama željeli i sada imamo sve infrastrukturne preduvjete koji su temelj za daljnji napredak, razvijanje mladih igrača i osvajanje novih medalja. Pozivamo Vas da nas pratite, da nam se pridružite i da američki nogomet postane Vaše novo normalno.”

❗️❗️️ 🚨BREAKING NEWS🚨 ❗️❗️➡️ S ponosom Vas obavještavamo da smo nakon 11 godina postojanja Kluba uspjeli dobiti teren…

Objavljuje Osijek CannonsUtorak, 11. kolovoza 2020.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Postavljena je nova, antistres podloga, te su ugrađena posebna igrala za djecu do tri godine starosti, kao i posebna za djecu od tri do 11 godina

Gradonačelnik Radić otvorio novo dječje igralište na Sjenjaku vrijedno 122 tisuće eura

Završili su radovi na obnovi dječjeg igrališta u središtu Sjenjaka. Na mjestu dotrajaloga dječjeg igrališta postavljeno je novo, moderno dječje Više…

Športski objekti sustavno ulažu u igrališta kojima upravljaju, čak 17, i želimo svima osigurati uvjete da mogu izaći iz svojih domova i baviti se sportom – poručio je direktor Športskih objekata Robert Seligman

Na Sjenjaku obnovljena igrališta za košarku i nogotenis. Uskoro izgradnja novog dječjeg igrališta

Centralno košarkaško igralište uz Šetalište Joze Petovića na Sjenjaku u cijelosti je obnovljeno. Radove vrijedne oko 200.000 kuna izvele su Više…

Grad Osijek je naručio zaštitne mreže, tzv. plutače kako bi se ogradio prostor za kupače na sva tri službena dravska kupališta: Kopiki, Pamapasu i "Želji"

Na Kopiki postavljeno igralište za odbojku, koševi za basket i zaštitna mreža za kupače

Popularna osječka Kopika svakim danom je sve opremljenija. Nakon što je nasuto 6.500 metara kubičnih pijeska i uređena plaža, krenulo Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Radionicom se želi potaknuti građane i građanke na odgovornije, informiranije i aktivnije korištenje interneta i medijskog sadržaja. Na radionici će se razgovarati o važnosti informiranja, prepoznavanju dezinformacija i AI sadržaju kao i o primjeni medijske i političke pismenosti u superizbornoj godini

Radionica u Osijeku: Navigiranje morem (dez)informacija

I ove su godine objedinjene pojedinačne uskrsne aktivnosti pod zajedničkim programom „Uskrs u Osijeku” te će svojim sugrađanima i dragim gostima ponuditi zanimljiv sadržaj

[NAJAVA] Uskrs u Osijeku – program događanja

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi