ŽIVOT

Osječki frizeri pripremaju šou – U subotu svi na Noćni friz! (7.12.)

Njihovi su modeli na svojim glavama imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga...

Objavljeno 05.12.2019
Ivona Amidžić

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i zlatara, željeli su dašak prebogate mašte koju svaki dan dijele s klijentima podijeliti i sa svim sugrađanima.

Manifestacija “Noćni friz” održat će se 7. prosinca 2019. godine u 19 sati u Dvorani Sporthouse u Osijeku (Trg L. Ružičke b.b.).

“Prepustite se čarima glamuroznih kreacija poput princeza, kraljeva i vila, ali i modnim i svečanim izdanjima mnogobrojnih modela, nakon koje se nadamo ugodnom druženju”, pozivaju organizatori manifestacije.

Noćni friz zapravo je revijski događaj koji će se po 9. put održati u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli da frizeri noću otvore svoja vrata sugrađanima na način koji odrede sami vlasnici salona. Tako je prije devet godina započela tradiciju kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u 6 frizerskih salona.

Manifestacija raste iz godine u godinu i prerasta svaki prostor…

Nakon dvije godine događaj je narastao na deset salona koji su zajedničkim snagama, uz potporu Udruženja Obrtnika Osijek, napravili reviju u atriju Arheološkog muzeja. U njemu su na nekoliko modela prikazali sve što u svakodnevnom radu sa klijentima ne mogu, pa su tako njihovi modeli na glavama imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga.

Slijedeće su im godine u pomoć priskočili krojači i kozmetičari, plesne skupine, pjevači…

Već sljedeću godinu nije bilo dovoljno prostora za sve koji su željeli doći i vidjeti pripremljeni program, pa su tako iz godine u godinu mijenjali poznate gradske lokacije poput Roverside Ballrooma poznatog osječkog Zoo hotela, Hotela Osijek, a ove godine to će biti prekrasan prostor dvorane Sporthouse.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Njihovi modeli redovno na svojim glavama imaju vrlo neobične kreacije, snjegoviće, krune, barbike, šešire, skulpture i to sve od kose!

(FOTO) Osječki frizeri pripremaju šou – Galerija veličanstvenih frizura

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i Više…

Mihovil Pintarić s fotoaparatom 'naletio' na 'noćne frizure' ... :)

FOTO: Noćni friz u hotelu Osijek

Prije osam godina počela je tradicija kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u šest frizerskih salona. Više…

''Noćni friz'' održat će se večeras, 1. prosinca 2018. godine u prostoru Hotela Osijek... Frizeri predstavljaju svoj rad uz kozmetičare, krojače, glazbenike i dobru zabavu!

Friziranje večeras do sitnih noćnih sati, što kažete na tu ideju?

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji.  U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Četiri je dana Ella šutjela, a nakon što se odmorila otkriva: "Ovo mi je bio posljednji put"

Ella Dvornik rodila pet tjedana prije termina – Za dijete su izabrali neobično ime

Upis u vojnu evidenciju obvezan je sukladno Zakonu o obrani za sve hrvatske državljane – muške osobe koje u kalendarskoj godini navršavaju 18 godina, a imaju prebivalište na području RH

Poziv za upis u vojnu evidenciju u 2020. godini

Jesmo li zaista u velikoj opasnosti i možemo li se zaštititi?

(FOTO) Kako koronavirus izgleda u usporedbi s ostalim velikim epidemijama?