ŽIVOT

Osječki frizeri pripremaju šou – U subotu svi na Noćni friz! (7.12.)

Njihovi su modeli na svojim glavama imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga...

Objavljeno 05.12.2019
Ivona Amidžić

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i zlatara, željeli su dašak prebogate mašte koju svaki dan dijele s klijentima podijeliti i sa svim sugrađanima.

Manifestacija “Noćni friz” održat će se 7. prosinca 2019. godine u 19 sati u Dvorani Sporthouse u Osijeku (Trg L. Ružičke b.b.).

“Prepustite se čarima glamuroznih kreacija poput princeza, kraljeva i vila, ali i modnim i svečanim izdanjima mnogobrojnih modela, nakon koje se nadamo ugodnom druženju”, pozivaju organizatori manifestacije.

Noćni friz zapravo je revijski događaj koji će se po 9. put održati u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli da frizeri noću otvore svoja vrata sugrađanima na način koji odrede sami vlasnici salona. Tako je prije devet godina započela tradiciju kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u 6 frizerskih salona.

Manifestacija raste iz godine u godinu i prerasta svaki prostor…

Nakon dvije godine događaj je narastao na deset salona koji su zajedničkim snagama, uz potporu Udruženja Obrtnika Osijek, napravili reviju u atriju Arheološkog muzeja. U njemu su na nekoliko modela prikazali sve što u svakodnevnom radu sa klijentima ne mogu, pa su tako njihovi modeli na glavama imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga.

Slijedeće su im godine u pomoć priskočili krojači i kozmetičari, plesne skupine, pjevači…

Već sljedeću godinu nije bilo dovoljno prostora za sve koji su željeli doći i vidjeti pripremljeni program, pa su tako iz godine u godinu mijenjali poznate gradske lokacije poput Roverside Ballrooma poznatog osječkog Zoo hotela, Hotela Osijek, a ove godine to će biti prekrasan prostor dvorane Sporthouse.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Aktivira se kompletan zdravstveni sustav i djelatnosti u kojima je prisutan bliski kontakt s klijentima...

Krenula druga faza popuštanja epidemioloških mjera…

Hrvatska je danas ušla u drugu od tri faze popuštanja epidemioloških mjera koje je donijela Vlada s ciljem polaganog aktiviranja Više…

Njihovi modeli redovno na svojim glavama imaju vrlo neobične kreacije, snjegoviće, krune, barbike, šešire, skulpture i to sve od kose!

(FOTO) Osječki frizeri pripremaju šou – Galerija veličanstvenih frizura

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i Više…

Mihovil Pintarić s fotoaparatom 'naletio' na 'noćne frizure' ... :)

FOTO: Noćni friz u hotelu Osijek

Prije osam godina počela je tradicija kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u šest frizerskih salona. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

"U sljedeće dvije godine HŽ Putničkom prijevozu bit će isporučeno 33 nova elektromotorna vlaka...

Osječko-baranjska županija izdvojila još pola milijuna kuna za prijevoz studenata

Obavijest korisnicima prava na zajamčenu minimalnu naknadu o podjeli paketa hrane

Najava podjele paketa hrane

Monitoring terena na području Osijeka pokazao je potrebu za nastavkom provođenja tretmana suzbijanja komaraca...

Novi tretmani u sedam dijelova grada