ŽIVOT

Osječki puhački orkestar – Prvi koncert gradu

Sve posjetitelje očekuje vrlo raznolik program...

Objavljeno 16.07.2020
Ivona Amidžić

U subotu, 18. srpnja 2020. u 18 h u Sakuntala parku održat će se Prvi koncert gradu (u sjenici). Sve posjetitelje očekuje vrlo raznolik program – od baroknih ozbiljnih kompozicija do domaćih šansona.

Osječki puhački orkestar mladi je orkestar osnovan u rujnu 2019. godine i jedini je puhački orkestar grada Osijeka. Repertoar orkestra vrlo je raznolik – od klasičnih djela do obrada stranih i domaćih popularnih skladbi.

Orkestar surađuje s ostalim puhačkim orkestrima iz županije (Đakovo, Valpovo, Belišće). Članovi su uglavnom mlađe dobi, a svi od ranije imaju iskustvo rada u puhačkim orkestrima.

Članove povezuje ljubavi prema glazbi i prijateljstvo te su dobrodošli svi koji se žele pridružiti.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Headlineri ove godine su Brkovi, Svemirko, Kukus, 2xŠihta i Baks, a od ostalih izvođača ističemo:  Šarenu pojavu, Kratak fitilj, Krah 1573, Clark Can't Fly, Pale Origins, Igla i Ziherice, Grozni gadovi, Moxie 8...

20. Urban Fest Osijek – Spektakl na lijevoj obali Drave

Ove godine Urban Fest Osijek obilježava 20. obljetnicu festivala s potvrđenih oko 30 izvođača različitih žanrova – od modernih metal Više…

Odaziv je bio lošiji naspram prošle godine no atmosfera je i dalje bila vruća i vesela. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su se i komarci pridržavali!

[FOTO] Održala se još jedna nezaboravna studentska roštiljada

Ovoga četvrtka održala se 9. Studentska roštiljada na livadi ispred FAZOS-a. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su Više…

Gradonačelnik je rekao da ništa nije bilo niti dogovoreno da bi nešto moglo biti zabranjeno. Nova zanimljivost je da nam se vraća "Pauk" i to u izvedbi osječkog Unikoma!

Sjednica Gradskog vijeća – Radić: “Nisam zabranio zabranio turbo-folk koncert

Prvi put ove godine okupili su se danas osječki gradski vijećnici na još jednoj sjednici. Na dnevnom redu našlo se Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša