OSJEČANI

Osječki taxi donirao 20.000 kuna za najmlađe pacijente

Direktor tvrtke Ivica Klobučar ne krije osobnu zahvalnost liječničkom timu koji su spasili život i njegovom djetetu

Objavljeno 14.11.2019
Ivona Amidžić

Ništa ljepše i ugodnije za vozače Osječkog taxija nije od gromoglasnih osmjeha i veselih pjesmica naših najmlađih sugrađana koji su jedni od najčešćih putnika s kojima se susreću. Navedeni podatak niti malo ne začuđuje obzirom je Osječki taxi u suradnji s većinom gradskih Osnovnih škola.

Da Osječki taxi vodi posebnu brigu o mališanima, saznajemo od direktora tvrtke g. Ivice Klobučara koji je ove godine povodom obilježavanja 2. rođendana Osječkog taxija u ime cjelokupnog tima za KBC Osijek, točnije Odjele dječje kirurgije i Pedijatrije uručio donaciju na vrijednost opreme u iznosu od 20.000,00 kuna, što je ujedno i ispunjenje prošlogodišnjeg obećanja kada je također uručen iznos donacije od 20.000,00 kn.

Predstojnik Odjela Pedijatrije prim. Ivica Škoro ističe kako će dio doniranog iznosa od 10.000,00 kuna biti upotrijebljen za poboljšanje uvjeta u prostorijama za roditelje koji borave uz svoju djecu na intenzivnom odjelu Pedijatrije, dok voditelj Odjela dječje kirurgije doc. dr. sc. Dalibor Divković navodi kako će dio donacije od 10.000,00 kuna izdvojiti za nabavu instrumenata za laparaskopiju za najmanje pacijente, do jedne godine.

Direktor Ivica Klobučar ne krije osobnu zahvalnost liječničkom timu koji su spasili život i njegovom djetetu, te je sretan što donacijom može pridonijeti poboljšanju pomoći za najmlađe pacijente.

Obzirom na veliko povjerenje i podršku koju nam već dvije godine poslovanja iskazuju svi naši putnici odabirom svog lokalnog Osječkog taxija, odlučili smo u znak zahvalnosti biti uz našu djecu i naravno svojim primjerom potaknuti i sve druge da prema svojim mogućnostima budu uz naše najmlađe.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Božićno raspoloženje, kreativne radionice, životinje i čaj... Uživancija za najmanje i malo veće male

ZOO sprema nove radionice u prosincu

Ovoga je prosinca ZOO vrt pripremio zabavne i edukativne radionice namijenjene djeci vrtićkog uzrasta, odnosno nižih razreda osnovne škole. Odvijat Više…

Teme svih radova vezane su uz vatrogastvo i zaštitu od požara (vatrogasna vozila, vatrogasci gase požar kuće, požar šume, spašavanje ljudi i životinja, hrabrost vatrogasca, mladi vatrogasci...)

Likovni, literarni i foto natječaj Hrvatske vatrogasne zajednice za djecu

Hrvatska vatrogasna zajednica u školskoj godini 2019/2020. raspisuje likovni, literarni i foto natječaj, a sa svrhom popularizacije vatrogastva među mladima Više…

Narodni običaji i proslave na kojima sudionici nose bajkovite, ponekad strašne maske poput onih u pohodu bušara...

Doktori za baštinu: likovna radionica Maske i običaji (19.10. u 11.00) PRIJAVA

U subotu 19. listopada s početkom u 11.00 sati u Muzeju Slavonije održat će se likovna radionica za djecu pod Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Točku su komentirala tri vijećnika, a nakon rasprave je usvojena s 22 glasa za, nijednim protiv i jednim suzdržanim

Prosvjed protiv 5G mreže u Osijeku

Tenjsko igralište koje su izgradili mališani i stanovnici Tenje porušeno i izrovano

Osječki bageri srušili igralište sagrađeno donacijama građana

Uvijek ste željeli prave pravcate filmski prekrasne medenjake, ali nikad dosta vremena, pravog recepta, ispravne tehnike? Sad je prilika ;)

Treća adventska radionica naziva “Ukrašavanje medenjaka”