GOSPODARSTVO

Osječki taxi povodom svoje godišnjice donirao sredstva KBC-u

Osječki taxi slavi godišnjicu uspješnog poslovanja i tim povodom je donirao 20 000,00 kuna odjelu dječje kirurgije i pedijatrije

  Objavljeno 12.11.2018
  Antonela Verković

  Povodom obilježavanja prve godišnjice poslovanja Osječkog taxija odlučili su osigurati sredstva u iznosu od 20 000,00 kuna za opremanje KBC Osijek, odnosno odjele dječje kirurgije i pedijatrije.

  Prije točno godinu dana započela je priča Osječkog taxija koja se razvila iz ljubavi prema rodnom gradu, a sada bilježi velike uspjehe s kojima su i oni, kažu, izuzetno zadovoljni.

  ”Kad se osvrnemo godinu unazad, zadovoljni smo postignutim rezultatom budući da trenutno brojimo 90 zaposlenih. Između sebe smo zapravo jedna velika obitelj koja je prije samog pokretanja posla imala ogromnu vjeru i nadu u uspjeh priče. Danima i noćima smo iznosili svoje planove, smišljali kako složiti našu priču, te su strast, upornost i posvećenost presudili da se zaista ujedinimo i realiziramo zamišljeno” – rekli su iz Osječkog taxija.

  Na svečanosti uručenja billi su i liječnici KBC-a Osijek, prof.dr.sc. Jasminka Milas-Ahić, dr.med. Krešimir Ivković, dr med., Karolina Kramarić, mag.med.techn kojima je ujedno i uručen donacijski ček.

  Zahvaljuju se gradonačelniku Vrkiću i Saši Forgić, dip.polit., voditelju kabineta župana OBŽ koji su podržali njihov rad od samih početaka.

  Naveli su i kako uz podršku i društvenu i socijalnu odgovornost kroz razne donacije i projekte planiraju nastaviti i dalje ulagati svoje poslovanje uz podršku građana koji prepoznaju njihovu kvalitetu!

  FOTO: Osječki taxi

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Divjak: "Nastava na daljinu naš je pionirski pothvat zahvaljujući kojem smo osigurali odvijanje odgojno-obrazovnog procesa u izvanrednim okolnostima"

  Uloženo pola milijuna kuna u unaprjeđenje kvalitete nastave na daljinu

  U suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom CARNET Ured UNICEF-a za Hrvatsku podržao je Više…

  Radi se o 70.400 respirator maski KN95, 12.000 štitnika za lice i 18 pulsnih oksimetara

  SAD donirao Hrvatskoj medicinsku opremu u vrijednosti milijun i sedamnaest tisuća kuna

  Donaciju u protuvrijednosti milijun i sedamnaest tisuća kuna za Ministarstvo zdravstva je u Jastrebarskom predala voditeljica hrvatskog ureda međunarodne neprofitne Više…

  Građani imaju mnoga pitanja i dileme, a na neke od njih odgovor je jučer dao ministar Beroš...

  Izaći van ili ostati u kući? Kome stiže zaštitna oprema te nazire li se kraj epidemiji?

  U razgovoru s novinarima ministar Vili Beroš jučer je objasnio situacije koje su zadnjih dana zbunjivale hrvatsku javnost. Radilo se Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Prvi vinski susret zakazan je već ove srijede, 12. kolovoza u Regionalnoj vinoteci

  Regionalna vinoteka i TZ Osječko-baranjske županije organiziraju prezentacije vinara

  Piližota: "Sljedeća tri mjeseca most će biti zatvoren, a pozivam građane na strpljenje jer sve ovo što radimo radimo kako bi nam most bio siguran"

  Počela obnova pješačkoga mosta u Osijeku

  Za usporedbu, prošle je godine iz optjecaja izdvojeno 278 komada krivotvorenih novčanica kune...

  U prvoj polovini ove godine iz optjecaja izdvojeno 97 krivotvorenih novčanica kune i 129 eura