ŽIVOT

Osječki taxi zapošljava

Ono što zahtijevaju od budućeg vozača je vozačka dozvola, otvorenost za rad s ljudima i poznavanje našeg grada

Objavljeno 26.08.2021
Ivona Amidžić

Iako su pandemija te posljedice lockdown-a stvorile znatne troškove i izazove ovoj Osječkoj tvrtki, kako doznajemo, uspjeli su sačuvati sva radna mjesta svojih vozača i vozačica.

Mnogi koji su ovu tvrtku upoznali, znaju da ondje vlada obiteljska atmosfera, veliko uzajamno poštovanje, ali i izvrsnost u poslovanju. Zbog toga je dugogodišnja suradnja praksa ne samo djelatnicima, već i suradnicima i vjernim putnicima.

Povećanje obujma posla otvorilo je prostora za nova radna mjesta vozača i vozačica u Osječkom taxiju, a ono što zahtijevaju od budućeg vozača je vozačka dozvola, otvorenost za rad s ljudima i poznavanje našeg grada.

Želite li se i vi uključiti u pozitivnu osječku priču koju njeguje Osječki taxi, saznajte više na njihovim web stranicama, a prijave za posao zaprimaju se na [email protected].

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Radna mjesta ovaj tjedan nude; Gi Group Staffing Solutions, Konzum, Tvrtka "From Sarajevo To Red Africa, Kristal... provjerite, možda se u ovim ponudama nalazi vaše buduće radno mjesto!

Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ – pogledajte!

Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada Više…

Ovaj tjedan poslove nude Konzum, Studenac, Adecco, Kokor d.o.o., Vetti Group, Hervis, opcija ima puno a pogledajte koja odgovara baš vama.

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Posjetite posao.hr i otkrijte 10 pozicija koje su istaknute za vas ovaj tjedan. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko Više…

Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

Voditelji udruge Pobjede su na svoj orginalni ali i detaljan način pojasnili u svom oglasu na Facebook stranici Azil Osijek Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje

Jesi li se ikada osjećao/a diskriminirano/a zbog svog rodnog identiteta, ili si možda svjedočio/la takvom ponašanju u profesionalnom ili društvenom okruženju? Što misliš o suzama? Je li normalno da dečki plaču?

“Uđi u moje konversice” – radionica Info centra za mlade

Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.