KULTURA

Osječki Teatra to go pripremio predstavu „Botaničari“ i specijalni razgovor s glumcima

Teatar to go poznat je po svojim interaktivno-edukativnim komedijama za djecu!

Objavljeno 07.10.2020
Ivona Amidžić

Osječki Teatra to go pripremio je posebno kazališno iskustvo za najmlađe sugrađane ove subote, 10. listopada 2020. u suradnji s Kulturnim centrom Osijek, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Očekuju nas dvije izvedbe predstave „Botaničari“ i specijalni razgovor s glumcima nakon izvedbi, s početkom u 10,00 i 12,00 sati u prostoru Kulturnog centra.

Teatar to go poznat je po svojim interaktivno-edukativnim komedijama za djecu, a predstava „Botaničari“ potvrdila je svoj status na rujanskim izvedbama u Osijeku, u sklopu projekta „Čist grad, naš ponos“. Predstava progovara o važnosti zaštite prirode i očuvanja okoliša, a namijenjena je djeci od 3 do 10 godina. Komedija donosi priču o običnim ljudima koji postaju eko junaci. Kroz avanturu veću od života vode vas glumci Ivan Pokupić (vrtlar Borko) i Goran Smoljanović (botaničar Florijan Stolisnik).

Nakon izvedbi slijedi razgovor djece s glumcima, koji će se održati u sklopu aktivnosti kluba kazališne publike KLAP KLAP. Riječ je o projektu okupljanja osječke kazališne scene, kojeg provodi Teatar to go.

U novoj kazališnoj sezoni KLAP KLAP uvodi dodatni angažman publike, uz postojeće intervjue s kazalištarcima, osvrte na predstave i ispitivanje javnosti o kazališnim navikama, koji su objavljeni na službenom YouTube kanalu kluba.

Ulaz je slobodan.

Sve izvedbe bit će u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, a broj sudionika je ograničen.

Za sudjelovanje je potrebna prijava, a obrazac prijave se nalazi na mrežnim stranicama kazališta (www.teatartogo.hr).

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Svi posjeti muzejima, galerijama, kazalištima i kinima odgođena su do daljnjega - to ne znači da u njima ne možete uživati iz vlastitog doma! :D

Filmovi, izložbe, predstave, književnost – Donosimo popis online kulturnog sadržaja

Na jednom mjestu Ministarstvo kulture ponudilo je raznolik kulturni sadržaj kojim se mogu upotpuniti dani provedeni kod kuće te time Više…

Učinite svojim najmlađima boravak u kući ovih dana malo zanimljivijim :D

Ostani kući i kazalište uključi

U želji da svojim sugrađanima, posebice onim najmlađima, boravak u kući ovih dana učinimo zanimljivijim, Grad Osijek i Dječje kazalište Više…

Večeras u terminu Ritma grada u 21 sat na Slavonskoj televiziji imate priliku iz udobnosti vlastite fotelje pogledati predstavu Richard III. Grbavi

Pogledajte predstavu „Richard III. Grbavi” iz udobnosti vlastitog doma

Dragi ljubitelji kazališne umjetnosti, kako bi vam olakšali i uljepšali razdoblje borbe s koronavirusom, a slijedeći odluku Stožera civilne zaštite Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Važna i značajna multimedijska izložba biti će svečano otvorena u povodu obilježavanja 29. Obljetnice ustroja 130. brigade Hrvatske vojske kojoj je udarna snaga bila Čepinska bojna – Veprovi.

Svečano otvorenje izložbe o agresiji na Osijek 23. listopada u Hrvatskom domu Čepin

Jedan od osnovnih izazova za jačanje turističke razmjene između Mađarske i Hrvatske upravo je jezična barijera, stoga projekt ima za cilj povećanje tijeka informacija između medija i turističkog i kulturnog sektora u Osječko-baranjskoj županiji i Županiji Baranja, s naglaskom na promociju i informiranje o kulturnim i turističkim događanjima.

Uspješno održana konferencija projekta “Manjine kao mostovi između zajednica”

Prije svega namijenjena je osobama treće životne dobi – trajno ili privremeno nepokretnim i teško pokretnim osobama, osobama s invaliditetom te osobama koje su u samoizolaciji ili izolaciji uzrokovanom virusom "SARS – CoV-2"

Knjižnica na kućnom pragu