OSJEČANI

Oštećeni imaju rok od osam dana da prijave oštećenja od mraza

Grad Osijek objavio obavijest o proglašenju prirodne nepogode mraz na voćarskim kulturama

Objavljeno 29.05.2020
Ivona Amidžić

Temeljem članka 2. Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda (Narodne novine broj 16/19.) oštećenik je dužan u roku od 8 dana (najkasnije do 3. lipnja 2020. god) od proglašenja prirodne nepogode prijaviti štetu na imovini na propisanom obrascu koji se nalazi na službenim stranicama Grada Osijeka.

Temeljem članka 10. Pravilnika o registru šteta od prigodnih nepogoda (Narodne novine broj 65/19) štetu u poljoprivredi- za voćne vrste, mogu prijaviti svi poljoprivredni proizvođači upisani u Upisnik poljoprivrednika.

Uz prijavni obrazac potrebno je priložiti:

  1. Presliku obrasca Zahtjeva za potporu za 2020. godinu , izdanog od Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, List A i List B
  2. Izjava o osiguranju kulture

Obrazac se nalazi dole, a možete ga preuzeti i u pisarnici.

foto: Grad Osijek i pixabay

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?