CRNA KRONIKA

Otkriveni kradljivci čokolade, razotkriveni provalnici i kradljivci motornih pila

Otkriveni su kradljivci čokolade i kradljivci trimera i motorne pile... i jedni i drugi su iz Čepina :)

    Objavljeno 29.07.2022
    Petar Tauković

    KRAĐA IZ OSOBNOG AUTOMOBILA

    S utorka na srijedu u Đakovu ispred obiteljske kuće 37-godišnjaka, iz parkiranog osobnog automobila na kojem je bio otvoren suvozačev prozor, nepoznati počinitelj ukrao je novčanik s dokumentima i novcem, naočale te fotoaparat čime je vlasnik oštećen za oko 7.000,00 kuna.

    Policijski službenici tragaju za kradljivcem.

    OTKRIVENI KRADLJIVCI ČOKOLADA

    Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin utvrđena je osnovana sumnja da su 26-godišnjak i 23-godišnjak počinili kazneno djelo „Krađa“.

    Naime, policijski službenici postupali su po odštetnom zahtjevu iz kojeg je utvrđena osnovana sumnja da su kradljivci u više navrata iz trgovine mješovite robe u Osijeku ukrali sveukupno 334 čokolade.

    Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

    POLICIJA RAZOTKRILA PROVALNIKE

    Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin utvrđena je osnovana sumnja da su 37-godišnjak i 34-godišnjak počinili kazneno djelo „Teška krađa“.

    Dvojac je početkom lipnja u Čepinskim Martincima provalio u pomoćnu prostoriju 56-godišnjaka i ukrao trimer i motornu pilu, koje su kasnije prodali.

    Vlasniku su počinili materijalnu štetu oko 7.500,00 kuna. Protiv počinitelja slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Od listopada prošle godine do 29. veljače ove godine provaljivali su u trgovine na područjima policijskih postaja Belišće, Donji Miholjac, Đakovo, Beli Manastir i obje osječke postaje

    Brzom intervencije policije uhvaćeni višestruki provalnici

    Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske uprave osječko-baranjske, točnije Službe općeg kriminaliteta i PP Belišća, PP Đakova i PP Donjeg Više…

    Kradljivci koji su to učinili su poznati udruzi Pobjede i oni u svojoj objavi navode o kome se radi i kakav su odnos imali s njima.

    Pokradena udruga Pobjede, ukradena veća količina hrane za štence – lopovi poznati no policija im ne može ništa

    Policija je jučer objavila: “Tijekom noći između 18. i 19. veljače nepoznati je počinitelj provalio vrata skladišta u Nemetinu iz Više…

    Sumnjiči ga se da je u noći između 16. i 17. veljače provalio u kuću 56-godišnjakinje na širem području Čepina, koju je ispreturao

    41-godišnjak provalio u kuću i otuđio razne predmete

    Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. PP Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 41-godišnjak sa šireg Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Nepoznati počinitelj je 60-godišnjoj djelatnici pravne osobe na službeni mobitel poslao poruku upozorenja da paket ne može biti isporučen jer nedostaje neki od podataka, nakon čega je ona u dostavljenu poveznicu unijela bankovne podatke tvrtke!?

    Tvrtka oštećena za gotovo 3.500 eura

    72-godišnjak je kod sebe imao pravi arsenal exploziva, streljiva, dijelova za pravljenje bombi...

    Osječaninu oduzeta hrpa eksploziva, oružja, streljiva koje je nelegalno posjedovao

    Stupila je u kontakt s nepoznatom osobom s ciljem povrata izgubljenog novca te joj ustupila svoje osobne podatke i broj mobitela, skinuo joj je 10 500 eura!!

    60-godišnjakinja Prevarena putem Interneta