Arhiva

Otkriveni su prvi izvođači Ultra Europe

  Objavljeno 29.06.2017
  OsijekNews redakcija

  ‘Europe’s Premier Destination Music Festival’ kako ga nazivaju svjetski mediji, vraća se na stadion Poljud. Naravno, riječ je o najiščekivanijem ljetnom događaju, festivalu koji ruši sve granice i koji već pet godina Hrvatsku stavlja na listu najvažnijih ljetnih destinacija – festivalu ULTRA Europe. Mjesecima se nagađalo o imenima koja stižu u Dalmaciju i koja će u sedam dana, od 13. do 19. srpnja 2017., razveseliti desetke tisuća obožavatelja, a danas stiže vijest koja će opravdati dugo iščekivanje.

  Na impresivnom line-upu jubilarnog izdanja tako su se našla čak 46 izvođača, a među prvim najavljenim headlinerima koji će ovog ljeta zapaliti glavnu pozornicu na splitskom Poljudu nalaze se velikani elektroničke scene Afrojack, Armin van Buuren, Axwell / Ingrosso, David Guetta, Hardwell, Martin Garrix, DJ Snake, Steve Aoki i Tiësto.

  Na Poljud se vraća i atraktivna pozornica RESISTANCE koja ove godine dovodi najveća imena house i techno glazbe. Da je riječ o vrhunskom glazbenom doživljaju govori i podatak da je program RESISTANCE ove godine preuzeo dvomjesečnu rezidenciju u jednom od najpoznatijih klubova na Ibizi – Privilegu, a u Hrvatsku stižu predvođeni glazbenim velikanima kao što su Nic Fanciulli b2b Eats Everything, Sasha & John Digweed i Seth Troxler b2b The Martinez Brothers. Ljubitelje ovog glazbenog stila posebno će obradovati informacija da će na ovoj pozornici zasvirati i techno legende Adam Beyer, Carl Cox, Joseph Capriati, Marco Carola i Nicole Moudaber.

  Raznolikosti festivala pridonijet će i Andrew Rayel, Fedde Le Grand, GTA, Rødhåd, Technasia i W&W, a najavljeni su i nastupi brojnih drugih zvijezda  pa nam tako stižu i Ben Gold, David Gravell, Dr Phunk, Elio Riso, Frank Walker, Heatbeat, Hector, Jay Hardway, Jewelz & Sparks, Jon Rundell, Julian Jordan, Kill the Buzz, Kura, Maddix, Manse, MaRLo, NLW, Orjan Nilsen, Ravitez, Ruben de Ronde b2b RODG, Sick Individuals, Suyano i Tijana T koji će svojim setovima zaokružiti festivalski doživljaj i potvrditi status ovog festivala kao najvećeg ljetnog događanja.

  Za rođendansko izdanje organizatori najavljuju nezaboravni spektakl i produkciju na četiri pozornice smještene unutar i oko splitskog Poljuda. Uz već spomenutu glavnu pozornicu i RESISTANCE Stage, na radost brojnih posjetitelja vraćaju se i UMF Radio Stage i Arcadia Spectacular ili takozvani Afterburner. Poznati svjetski glazbeni izdavači, Jacked i Revealed, bit će zaduženi za vrhunski program koji nam pripremaju na Afterburneru.

  Za ovogodišnje sedmodnevno nezaboravno Destination ULTRA iskustvo, osim glavnog događanja na splitskom Poljudu koje predstavlja sam vrh svjetske elektroničke scene, važnu ulogu imaju i RESISTANCE party otvorenja, Brač Regatta, ULTRA Beach i RESISTANCE Vis, a koje nam poslastice pripremaju ove godine, doznat će se u narednim tjednima.

  Ulaznice za festival ULTRA Europe mogu se osigurati isključivo putem stranice UltraEurope.com/tickets te u sustavu Ticketshopa. Za one koji stižu u velikom društvu organizatori su osigurali posebne pakete ULTRA Passport Packs. Pakete će moći kupiti samo vlasnici ULTRA putovnice, a za svakih pet kupljenih ulaznica, šestu će dobiti besplatno.

  Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

  DESTINATION ULTRA 2017

  13. srpnja – RESISTANCE party otvorenja u klubu Giraffe Palm Beach House, Split
  14.-16. srpnja – ULTRA Europe na stadion Poljud, Split
  17. srpnja – Brač Regatta na plaži Zlatni Rat, Bol, Brač
  18. srpnja – ULTRA Beach u hotelu Amfora Grand Beach Resort, Hvar
  19. srpnja – RESISTANCE Vis u tvrđavi George, Vis

  IZVOĐAČI PO ABECEDNOM REDOSLIJEDU

  DJ Headliners:

  Adam Beyer
  Afrojack
  Armin van Buuren
  Axwell / Ingrosso
  Carl Cox
  David Guetta
  Hardwell
  Joseph Capriati
  Marco Carola
  Martin Garrix
  Nic Fanciulli b2b Eats Everything
  Nicole Moudaber
  Sasha & John Digweed
  Seth Troxler b2b The Martinez Brothers
  DJ Snake
  Steve Aoki
  Tiësto

  Support Artists:

  Andrew Rayel
  Fedde Le Grand
  GTA
  Rødhåd
  Technasia
  W&W

  Additional Support:

  Ben Gold
  David Gravell
  Dr Phunk
  Elio Riso
  Frank Walker
  Heatbeat
  Hector
  Jay Hardway
  Jewelz & Sparks
  Jon Rundell
  Julian Jordan
  Kill the Buzz
  Kura
  Maddix
  Manse
  MaRLo
  NLW
  Orjan Nilsen
  Ravitez
  Ruben de Ronde b2b RODG
  Sick Individuals
  Suyano
  Tijana T