GOSPODARSTVO

Otvaramo 2019. godinu s najmanje 17 radnih mjesta u ponudi našeg partnera! Što se čeka!?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 09.01.2019
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Dekra trenutno traga za djelatnikom koji će posao obavljati na poziciji Pomoćnog radnika u proizvodnji autodijelova (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod. Ako rad na CNC strojevima imate u malom prstu, vješto rukujete pilom, presom i brusilicom, nemojte propustiti ovaj natječaj. Očekuje vas plaćena obuka na radnom mjestu, a radno iskustvo nije uvjet za prijavu. Detalji su na linku.

  Cammeo, zbog širenja poslovanja, ima raspisan natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž) u gradovima: Osijek, Đakovo, Vinkovci, Našice. Nudi vam se radni odnos u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječna zarada, stimulacija kroz bonuse. Ako ste iskusni vozač koji poznaje navedene lokacije i krasi vas komunikativnost, ne propustite priliku. Prijavite se.

  Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 3 pozicije za rad u Turkoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/ž), Risk & Safety Executive (m/ž) i Overseas Risk & Safety Manager (m/ž). Potražite željeni natječaj na linku i prijavite se na vrijeme.

  Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na 3 pozicije za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Traže se: Dr. dentalne medicine (m/ž), Zubotehničar (m/ž), Dentalni asistent (m/ž). Provjerite sve natječaje na linku. Prijave traju do 31.01., pa je to idealna prilika za novogodišnje promjene i pravo ‘osvježenje’ u karijeri. Sretno s prijavama.

  Welmax postavlja jednostavna pitanja: Jesi li ambiciozan? Voliš li prodaju i misliš da si dobar u tome? Cijeniš posao u ugodnoj atmosferi? Želiš raditi u renomiranoj tvrtki s 15 godina liderstva u prodaji u Europi? Ako je odgovor na sva pitanja da, ova prilika se definitivno ne propušta. Mjesto rada: Hrvatska. Klik na brzu prijavu. 

  Pepco, vodeći europski diskontni lanac, zapošljava Voditelja ekspanzije (m/ž), za rad u Hrvatskoj i Sloveniji. Glavne poslovne zadaće odabranog kandidata uključuju prikupljanje informacija o tržištu nekretnina, provjeravanje poslovnih objekata u smislu projektne dokumentacije, pripremanje izvješća o slobodnim nekretninama ili investicijskim objektima te brojne druge. Ako imate 2 godine radnog iskustva, timski ste igrač okrenut prema postizanju ciljeva, upravo vas se traži. Prijavite se do 14.01. brzom prijavom.

  Elda d.o.o. ima raspisan natječaj za Diplomiranog kemijskog inženjera (m/ž) u Novoj Gradiški. Na ovom poslu vas očekuje rad u proizvodnom laboratoriju i kontrola proizvodnje, kao i priprema i implementacija sve potrebne dokumentacije za organizaciju i sigurnost proizvodnje. Ako imate godinu dana iskustva, ne oklijevajte s prijavom. Klik na link.

  Electus DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje traži Tehničara/ku za telekomunikacije u Osijeku. Osiguravanje funkcija telekomunikacijskih mreža, uspostavljanje ispravnog rada kod krajnjeg korisnika, instalacija, puštanje u rad i održavanje telekomunikacijske mreže, samo su dio poslovnih zadaća. Ukoliko se pronalazite u oglasu, provjerite još detalja na linku i pravovremeno se prijavite na ovaj natječaj.

  FARMA TOMAŠANCI d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge u poljoprivredi traži dva djelatnika na rad na poziciji: Veterinarski tehničar (m/ž). Mjesto rada su Tomašanci. Djelatnik na ovoj poziciji prati zdravlje stada, dijeli terapiju životinjama po nalogu veterinara, vodi evidenciju obavljenih veterinarskih pregleda, vodi veterinarske evidencije o potrošnji lijekova. Prijavite se putem linka.

  Lječilište Bizovačke Toplice zapošljava Doktora medicine – specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije (m/ž) u mjestu Bizovac. Fakultet, akademija, magisterij, doktorat te 5 godina iskustva, sve se to traži za ovaj natječaj. Kliknite ovdje i doznajte detalje. Sretno s prijavama.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Tražite posao? Otvoren izniman broj novih radnih mjesta, provjerite i prijavite se!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Otvorena radna mjesta: Od stručnog osposobljavanja, preko pola radnog vremena do posla u inozemstvu …

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti Više…

  Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Tko kaže da posla nema?! Što kažete na posao u Zvečevu? Mmm! Ili pak predviđanje rizika na putovanjima?

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Prva inovativna turistička ponuda u Hrvatskoj prilagođena slijepim i slabovidnim osobama :)

  Obogaćivanje turističke ponude za slijepe i slabovidne osobe

  Kako zapošljavanje umirovljenika ide u korak s demografskom politikom? Imaju li te dvije stvari uopće vezu?

  Zapošljavanje umirovljenika? Demograf Živić: Teško je nekoga od 65 nazvati starim

  Video zapis svjedoči kako su ispred MAN-a Osječani provozali svoje nove autobuse, a kupljene sredstvima EU ...

  Video: GPP provozao nove autobuse ispred MAN-a