GOSPODARSTVO

Otvaramo 2019. godinu s najmanje 17 radnih mjesta u ponudi našeg partnera! Što se čeka!?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 09.01.2019
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Dekra trenutno traga za djelatnikom koji će posao obavljati na poziciji Pomoćnog radnika u proizvodnji autodijelova (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod. Ako rad na CNC strojevima imate u malom prstu, vješto rukujete pilom, presom i brusilicom, nemojte propustiti ovaj natječaj. Očekuje vas plaćena obuka na radnom mjestu, a radno iskustvo nije uvjet za prijavu. Detalji su na linku.

  Cammeo, zbog širenja poslovanja, ima raspisan natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž) u gradovima: Osijek, Đakovo, Vinkovci, Našice. Nudi vam se radni odnos u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječna zarada, stimulacija kroz bonuse. Ako ste iskusni vozač koji poznaje navedene lokacije i krasi vas komunikativnost, ne propustite priliku. Prijavite se.

  Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 3 pozicije za rad u Turkoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/ž), Risk & Safety Executive (m/ž) i Overseas Risk & Safety Manager (m/ž). Potražite željeni natječaj na linku i prijavite se na vrijeme.

  Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na 3 pozicije za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Traže se: Dr. dentalne medicine (m/ž), Zubotehničar (m/ž), Dentalni asistent (m/ž). Provjerite sve natječaje na linku. Prijave traju do 31.01., pa je to idealna prilika za novogodišnje promjene i pravo ‘osvježenje’ u karijeri. Sretno s prijavama.

  Welmax postavlja jednostavna pitanja: Jesi li ambiciozan? Voliš li prodaju i misliš da si dobar u tome? Cijeniš posao u ugodnoj atmosferi? Želiš raditi u renomiranoj tvrtki s 15 godina liderstva u prodaji u Europi? Ako je odgovor na sva pitanja da, ova prilika se definitivno ne propušta. Mjesto rada: Hrvatska. Klik na brzu prijavu. 

  Pepco, vodeći europski diskontni lanac, zapošljava Voditelja ekspanzije (m/ž), za rad u Hrvatskoj i Sloveniji. Glavne poslovne zadaće odabranog kandidata uključuju prikupljanje informacija o tržištu nekretnina, provjeravanje poslovnih objekata u smislu projektne dokumentacije, pripremanje izvješća o slobodnim nekretninama ili investicijskim objektima te brojne druge. Ako imate 2 godine radnog iskustva, timski ste igrač okrenut prema postizanju ciljeva, upravo vas se traži. Prijavite se do 14.01. brzom prijavom.

  Elda d.o.o. ima raspisan natječaj za Diplomiranog kemijskog inženjera (m/ž) u Novoj Gradiški. Na ovom poslu vas očekuje rad u proizvodnom laboratoriju i kontrola proizvodnje, kao i priprema i implementacija sve potrebne dokumentacije za organizaciju i sigurnost proizvodnje. Ako imate godinu dana iskustva, ne oklijevajte s prijavom. Klik na link.

  Electus DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje traži Tehničara/ku za telekomunikacije u Osijeku. Osiguravanje funkcija telekomunikacijskih mreža, uspostavljanje ispravnog rada kod krajnjeg korisnika, instalacija, puštanje u rad i održavanje telekomunikacijske mreže, samo su dio poslovnih zadaća. Ukoliko se pronalazite u oglasu, provjerite još detalja na linku i pravovremeno se prijavite na ovaj natječaj.

  FARMA TOMAŠANCI d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge u poljoprivredi traži dva djelatnika na rad na poziciji: Veterinarski tehničar (m/ž). Mjesto rada su Tomašanci. Djelatnik na ovoj poziciji prati zdravlje stada, dijeli terapiju životinjama po nalogu veterinara, vodi evidenciju obavljenih veterinarskih pregleda, vodi veterinarske evidencije o potrošnji lijekova. Prijavite se putem linka.

  Lječilište Bizovačke Toplice zapošljava Doktora medicine – specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije (m/ž) u mjestu Bizovac. Fakultet, akademija, magisterij, doktorat te 5 godina iskustva, sve se to traži za ovaj natječaj. Kliknite ovdje i doznajte detalje. Sretno s prijavama.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Provjerite čak deset novih prilika za naći savršeno radno mjesto. Čekaju baš na Vas!

  “Neuspjeh nije najstrašnija stvar na svijetu. Najstrašnije je ne pokušati!”

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova...

  Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Novi poslovi! Provjerite ponudu

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  'Nagradnjača': Tko prvi, njegova licenca! Javite se i osvojite jednu od 10 licenci za godinu dana besplatnog korištenja aplikacije

  MojUred – Aplikacija za digitalizaciju poslovanja za poduzetnike

  Kroz 12 sati normalno je zabilježiti 200 jedinki komaraca - Testiranje je zabilježilo više od 40.000 jedinki!

  U srijedu počinje aviotretiranje komaraca na području OBŽ – A kad Osijek dolazi na red?

  Feravino potvrdilo titulu najboljeg kada su u pitanju crna vina Slavonije!

  Syrah Miraz Feravina ponovno šampion Bonavite