GOSPODARSTVO

Otvaramo 2019. godinu s najmanje 17 radnih mjesta u ponudi našeg partnera! Što se čeka!?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

    Objavljeno 09.01.2019
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Dekra trenutno traga za djelatnikom koji će posao obavljati na poziciji Pomoćnog radnika u proizvodnji autodijelova (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod. Ako rad na CNC strojevima imate u malom prstu, vješto rukujete pilom, presom i brusilicom, nemojte propustiti ovaj natječaj. Očekuje vas plaćena obuka na radnom mjestu, a radno iskustvo nije uvjet za prijavu. Detalji su na linku.

    Cammeo, zbog širenja poslovanja, ima raspisan natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž) u gradovima: Osijek, Đakovo, Vinkovci, Našice. Nudi vam se radni odnos u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječna zarada, stimulacija kroz bonuse. Ako ste iskusni vozač koji poznaje navedene lokacije i krasi vas komunikativnost, ne propustite priliku. Prijavite se.

    Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 3 pozicije za rad u Turkoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/ž), Risk & Safety Executive (m/ž) i Overseas Risk & Safety Manager (m/ž). Potražite željeni natječaj na linku i prijavite se na vrijeme.

    Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na 3 pozicije za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Traže se: Dr. dentalne medicine (m/ž), Zubotehničar (m/ž), Dentalni asistent (m/ž). Provjerite sve natječaje na linku. Prijave traju do 31.01., pa je to idealna prilika za novogodišnje promjene i pravo ‘osvježenje’ u karijeri. Sretno s prijavama.

    Welmax postavlja jednostavna pitanja: Jesi li ambiciozan? Voliš li prodaju i misliš da si dobar u tome? Cijeniš posao u ugodnoj atmosferi? Želiš raditi u renomiranoj tvrtki s 15 godina liderstva u prodaji u Europi? Ako je odgovor na sva pitanja da, ova prilika se definitivno ne propušta. Mjesto rada: Hrvatska. Klik na brzu prijavu. 

    Pepco, vodeći europski diskontni lanac, zapošljava Voditelja ekspanzije (m/ž), za rad u Hrvatskoj i Sloveniji. Glavne poslovne zadaće odabranog kandidata uključuju prikupljanje informacija o tržištu nekretnina, provjeravanje poslovnih objekata u smislu projektne dokumentacije, pripremanje izvješća o slobodnim nekretninama ili investicijskim objektima te brojne druge. Ako imate 2 godine radnog iskustva, timski ste igrač okrenut prema postizanju ciljeva, upravo vas se traži. Prijavite se do 14.01. brzom prijavom.

    Elda d.o.o. ima raspisan natječaj za Diplomiranog kemijskog inženjera (m/ž) u Novoj Gradiški. Na ovom poslu vas očekuje rad u proizvodnom laboratoriju i kontrola proizvodnje, kao i priprema i implementacija sve potrebne dokumentacije za organizaciju i sigurnost proizvodnje. Ako imate godinu dana iskustva, ne oklijevajte s prijavom. Klik na link.

    Electus DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje traži Tehničara/ku za telekomunikacije u Osijeku. Osiguravanje funkcija telekomunikacijskih mreža, uspostavljanje ispravnog rada kod krajnjeg korisnika, instalacija, puštanje u rad i održavanje telekomunikacijske mreže, samo su dio poslovnih zadaća. Ukoliko se pronalazite u oglasu, provjerite još detalja na linku i pravovremeno se prijavite na ovaj natječaj.

    FARMA TOMAŠANCI d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge u poljoprivredi traži dva djelatnika na rad na poziciji: Veterinarski tehničar (m/ž). Mjesto rada su Tomašanci. Djelatnik na ovoj poziciji prati zdravlje stada, dijeli terapiju životinjama po nalogu veterinara, vodi evidenciju obavljenih veterinarskih pregleda, vodi veterinarske evidencije o potrošnji lijekova. Prijavite se putem linka.

    Lječilište Bizovačke Toplice zapošljava Doktora medicine – specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije (m/ž) u mjestu Bizovac. Fakultet, akademija, magisterij, doktorat te 5 godina iskustva, sve se to traži za ovaj natječaj. Kliknite ovdje i doznajte detalje. Sretno s prijavama.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI