GOSPODARSTVO

Otvoren najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije

Riječ je o poslovnom pothvatu i ostvarenju sna bračnog para liječnika dentalne medicine Zorana i Matee Dragaš koji su postali sinonim za izvrsnost i korištenje novih tehnologija u dentalnoj medicini na području Osječko-baranjske županije

  Objavljeno 04.02.2024
  Matija Ivanković

  U Čepinu je otvoren Dragaš Dental Design – tehnološki najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije, a koji je dio Adria Dental Group, najveće dentalne grupacije u srednjoj i jugoistočnoj Europi s preko 550 zaposlenih. Svečanosti otvorenja nazočili su zamjenik župana koji obnaša dužnost župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić, zamjenica gradonačelnika Osijeka Jasenka Crnković, načelnik Općine Čepin Dražen Tonkovac te brojni drugi uzvanici.

  Riječ je o poslovnom pothvatu i ostvarenju sna bračnog para liječ

  nika dentalne medicine Zorana i Matee Dragaš koji su postali sinonim za izvrsnost i korištenje novih tehnologija u dentalnoj medicini na području Osječko-baranjske županije.

  – Svatko tko se bavi stomatologijom mašta o ovakvom trenutku. Cijela priča krenula je prije 6 i pol godina i na tom smo putu okupili fantastičan tim, no nikada se ne bi ostvarila bez potpore naših pacijenata, obitelji i poslovnih partnera – istaknuo je vlasnik Dental Dragaš Designa dr. Zoran Dragaš.

  Uzvanicima se obratio i predsjednik Uprave Adria Dental Group Gordan Muškić rekavši kako je njihov ključni zadatak podizanje kvalitete i investicija u dentalnoj medicini.

  – I dalje ćemo nastaviti ulagati u vrhunsku stomatologiju te u svim našim klinikama možemo biti ponosni na kvalitetu i razinu usluge koju pružamo pacijentima i koja se može usporediti s bilo kojom europskom klinikom. Naši prostori u okviru Specijalne bolnice Priora stvaraju sasvim novu priču u Slavoniji – zaključio je Muškić.

  Obnašatelj dužnosti župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić pohvalio je ulaganje bračnog para Dragaš kao i njihovu odluku da životnu i poslovnu priču grade u Osječko-baranjskoj županiji.

  – Prije nekoliko dana prostore Specijalne bolnice Priora obišli smo s premijerom RH Andrejem Plenkovićem i riječ je o hvalevrijednom ulaganju koje podiže kvalitetu zdravstvene skrbi na istoku Hrvatske. Na razvoju zdravstvenog i dentalnog turizma ćemo i dalje intenzivno raditi i podupirati ga. Tu prije svega mislim na prijevozničke i zrakoplovne linije i svu ostalu infrastrukturu kako bismo i na taj način razvijali gospodarstvo Osječko-baranjske županije.

  Inače, novootvoreni dentalni centar prostire se na 470 četvornih metara, opremljen je najmodernijom tehnologijom s timom od 31 djelatnika. Svojim pacijentima osigurat će jednako visok standard kao što ga imaju klinike grupacije u Zagrebu, Rijeci, Splitu ili susjednoj Republici Sloveniji.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Ovaj preokret nije samo o promjeni lokacije, već i o napretku. Žvaki je odlučan u svojoj namjeri da pruži najbolje moguće iskustvo svojim klijentima, i novi studio u Čepinu je samo početak tog puta

  [FOTO] Otvaranje ekskluzivnog tattoo studija “Anubis” u Čepinu: Novi početak nakon 20 godina u Osijeku

  Žvaki je rekao ovako više ne ide… Nakon dvije dekade iza sebe, Tattoo studio Anubis, jedan od najpoznatijih u Osijeku, Više…

  Hotel se nalazi u Čepinu, smještajnog je kapaciteta od 61 jedinice koje broje i jedan predsjednički apartman, a svaka soba pažljivo je osmišljena kako bi spojila udobnost suvremenog dizajna s prirodnim elementima.

  Novootvoreni hotel Materra u Čepinu počeo s radom

  Jedan od novih projekata Žito grupe – Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom. Hotel se nalazi u Više…

  Danas broje više od 30 zaposlenih, od čega 8 stomatologa te brojnih tehničara, asistenata, higijeničara i administrativnog osoblja. Regionalni su lider, kako po broju djelatnika i pacijenata, tako i po dijagnostičkoj aparaturi.

  [FOTO] Čes Dental&Estetic otvorio vrata novih ordinacija u osječkom Eurodomu

  Jučer, u četvrtak 30.11. Čes Dental&Estetic je prigodnom proslavom označio novo poglavlje poslovanja. Naime, ova je osječka stomatološka ordinacija krajem Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pogledajte 10 poslova koje su posebno odabrani za vas ovog tjedna. Možda vas čeka nova prilika za uzbudljivo radno mjesto!

  Nova ponuda poslova, pogledaje koja su radna mjesta u OBŽ slobodna!

  Sajam ljepote i zdravlja u svom programu obuhvaća različite sektore industrije ljepote usmjerene na poboljšanje vanjskog izgleda i zdravlja ljudi kao što su kozmetika, prirodni preparati, ambalaža, kozmetičke, frizerske i spa usluge, nail art, fitness, wellness, masaže, estetska medicina i najnovije modne trendove

  [VELIKA FOTO GALERIJA] Otvoren prvi Sajam ljepote i zdravlja u Gospodarskom centru OBŽ

  Farm show, koji prije svega okuplja sve trgovce i distributere mehanizacije i donosi zapravo ovdje u srce Slavonije najnovije tehnologije pokazuje sve ono što je bitno kako bi poljoprivreda bila brža, efikasnija, konkurentnija i produktivnija

  [FOTO] Otvoren 11. Farm show