GOSPODARSTVO

Otvoren najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije

Riječ je o poslovnom pothvatu i ostvarenju sna bračnog para liječnika dentalne medicine Zorana i Matee Dragaš koji su postali sinonim za izvrsnost i korištenje novih tehnologija u dentalnoj medicini na području Osječko-baranjske županije

  Objavljeno 04.02.2024
  Matija Ivanković

  U Čepinu je otvoren Dragaš Dental Design – tehnološki najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije, a koji je dio Adria Dental Group, najveće dentalne grupacije u srednjoj i jugoistočnoj Europi s preko 550 zaposlenih. Svečanosti otvorenja nazočili su zamjenik župana koji obnaša dužnost župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić, zamjenica gradonačelnika Osijeka Jasenka Crnković, načelnik Općine Čepin Dražen Tonkovac te brojni drugi uzvanici.

  Riječ je o poslovnom pothvatu i ostvarenju sna bračnog para liječ

  nika dentalne medicine Zorana i Matee Dragaš koji su postali sinonim za izvrsnost i korištenje novih tehnologija u dentalnoj medicini na području Osječko-baranjske županije.

  – Svatko tko se bavi stomatologijom mašta o ovakvom trenutku. Cijela priča krenula je prije 6 i pol godina i na tom smo putu okupili fantastičan tim, no nikada se ne bi ostvarila bez potpore naših pacijenata, obitelji i poslovnih partnera – istaknuo je vlasnik Dental Dragaš Designa dr. Zoran Dragaš.

  Uzvanicima se obratio i predsjednik Uprave Adria Dental Group Gordan Muškić rekavši kako je njihov ključni zadatak podizanje kvalitete i investicija u dentalnoj medicini.

  – I dalje ćemo nastaviti ulagati u vrhunsku stomatologiju te u svim našim klinikama možemo biti ponosni na kvalitetu i razinu usluge koju pružamo pacijentima i koja se može usporediti s bilo kojom europskom klinikom. Naši prostori u okviru Specijalne bolnice Priora stvaraju sasvim novu priču u Slavoniji – zaključio je Muškić.

  Obnašatelj dužnosti župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić pohvalio je ulaganje bračnog para Dragaš kao i njihovu odluku da životnu i poslovnu priču grade u Osječko-baranjskoj županiji.

  – Prije nekoliko dana prostore Specijalne bolnice Priora obišli smo s premijerom RH Andrejem Plenkovićem i riječ je o hvalevrijednom ulaganju koje podiže kvalitetu zdravstvene skrbi na istoku Hrvatske. Na razvoju zdravstvenog i dentalnog turizma ćemo i dalje intenzivno raditi i podupirati ga. Tu prije svega mislim na prijevozničke i zrakoplovne linije i svu ostalu infrastrukturu kako bismo i na taj način razvijali gospodarstvo Osječko-baranjske županije.

  Inače, novootvoreni dentalni centar prostire se na 470 četvornih metara, opremljen je najmodernijom tehnologijom s timom od 31 djelatnika. Svojim pacijentima osigurat će jednako visok standard kao što ga imaju klinike grupacije u Zagrebu, Rijeci, Splitu ili susjednoj Republici Sloveniji.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Hotel se nalazi u Čepinu, smještajnog je kapaciteta od 61 jedinice koje broje i jedan predsjednički apartman, a svaka soba pažljivo je osmišljena kako bi spojila udobnost suvremenog dizajna s prirodnim elementima.

  Novootvoreni hotel Materra u Čepinu počeo s radom

  Jedan od novih projekata Žito grupe – Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom. Hotel se nalazi u Više…

  Danas broje više od 30 zaposlenih, od čega 8 stomatologa te brojnih tehničara, asistenata, higijeničara i administrativnog osoblja. Regionalni su lider, kako po broju djelatnika i pacijenata, tako i po dijagnostičkoj aparaturi.

  [FOTO] Čes Dental&Estetic otvorio vrata novih ordinacija u osječkom Eurodomu

  Jučer, u četvrtak 30.11. Čes Dental&Estetic je prigodnom proslavom označio novo poglavlje poslovanja. Naime, ova je osječka stomatološka ordinacija krajem Više…

  Uz manifestacijski i kulturni turizam Čepin sada ima i zdravstveni turizam. Oba projekta imaju za cilj gospodarski ojačati regiju i pridonijeti pozicioniranju Slavonije na gospodarskoj, medicinskoj i turističkoj karti Hrvatske, Europe i svijeta.

  [FOTO] Saznali smo koja će biti najpoželjnija destinacija u 2024. godini: Materra i Priora, imena koja treba zapamtiti

  Luksuz, prekrasan dizajn, udoban krevet i pogled u bespuće koje će Vas, dok doručkujete s ljubavlju i pažnjom osmišljenu deliciju, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pročitajte u nastavku kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

  "Kroz Projekt Slavonija, Baranja i Srijem realizirano je 3 milijarde eura. Od 2013. godine BDP u Slavoniji se per capita povećao 50 posto, a klasični za nešto više od 40 posto."

  Optimalan razvoj Slavonije i Baranje – l. Znanstveno-stručni dijalog “Regionalni razvoj u Hrvatskoj – razvojna tranzicija Slavonije”

  Grad Osijek prihvatio je nagodbeni prijedlog tužitelja Saubermacher Dienstleistungs AG i Strabag AG te se obvezuje isplatiti iznos od 3.897.000,00 EUR, najkasnije do 30. studenoga 2024. godine.

  Osječki gradonačelnik Radić o slučaju Saubermacher-Strabag: Ovo je najštetnija sudska presuda protiv Grada Osijeka. Nemamo veze s njom, ali ćemo ju platiti a građani to neće osjetiti