GOSPODARSTVO

Otvorena nova radna mjesta za zapošljavanje

Nije 8000 eura za rad kod kuće, ali ima odličnih prilika...

  Objavljeno 08.01.2020
  Ivona Amidžić

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

  LPP Croatia zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Posao uključuje aktivnu pomoć kupcima u odabiru modnih artikala, rad na blagajni, održavanje urednosti prodajnog prostora i ostalo. Od kandidata se očekuje marljivost i pozitivan pristup radu, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, komunikativnost, odgovornost, sposobnost za timski rad, završenu srednju školu, spremnost za rad u smjenama i vikendom. Prijavite se najkasnoje do 20.1. putem linka.

  Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta traži agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.1. Posao obuhvaća proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima, odrađivanje trenutne akcije i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i poželjno je radno iskustvo. Aplicirajte.

  Restoran Egghus zapošljava kuhara (m/ž) za rad u Osijeku. Mjesto rada su Našice. Prijavite se najkasnije do 31.1. Poslodavac nudi samački smještaj. Potražite detalje i prijavite se ovdje.

  Arena ugostiteljstvo traži poslužitelja hrane i pića (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 20.1. Posao obuhvaća posluživanje hrane i pića u pečenjarici. Potražite detalje na linku.

  Velebit prijevoz stvari i šumarske usluge traže vozača (m/ž) teretnog vozila s prikolicom za rad u Osijeku. Prijave su otvorene do 31.1. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola C+E kategorije. Poželjno je iskustvo rada na šumskoj dizalici. Potražite kako se prijaviti ovdje.

  Queen, ugostiteljski obrt, vl. Ivana Živaljić i Luka Barišić traži konobara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 25.1. Potražite detalje ovdje.

  Špedicija Devetak zapošljava vozače C kategorije (m/ž). Očekuje se posjedovanje tahografske kartice. Rok prijave je Radno iskustvo nije važno. Aplicirajte.

  Solaris Pons d.o.o. u potrazi je za strojarskim tehničarem (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijave su otvorene do 18.1. Traži se dvogodišnje radno iskustvo i posjedovanje vozačke dozvole B i C kategorije. Očekuju se znanja čitanja tehničkih nacrta i izrade metalne ili kompozitne konstrukcije tehnikama obrade odvajanjem čestica, rezanjem i spajanjem postupcima zavarivanja. Pogledajte kako se prijaviti.

  Mono za projektiranje informacijskih sustava d.o.o. zapošljava devops inženjera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 20.1. Traži se osoba koja će se baviti povezivanjem i automatizacijom development, test i deployment operacija. Upravljat će nadzorom i poboljšanjem performansi i sigurnosnih aspekata sustava i platformi. Potrebno je poznavanje Microsoft Azure i/ili Amazon AWS okruženja i alate te iskustvo sa serverskim OS-ovima (primarno Windows, Linux je dobrodošao). Potražite detalje ovdje.

  Oscar design d.o.o. traži krojača (m/ž), šivača (m/ž) autopresvlaka. Rok prijave je 5.2. Posao obuhvaća krojenje i šivanje autopresvlaka od eko kože i štofa. Radno iskustvo nije važno. Potrebno je iskustvo rada na industrijskim šivaćim strojevima – šteperici i dvoiglovki. Pogledajte kako ostvariti prijavu na linku. Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Prvi vinski susret zakazan je već ove srijede, 12. kolovoza u Regionalnoj vinoteci

  Regionalna vinoteka i TZ Osječko-baranjske županije organiziraju prezentacije vinara

  Piližota: "Sljedeća tri mjeseca most će biti zatvoren, a pozivam građane na strpljenje jer sve ovo što radimo radimo kako bi nam most bio siguran"

  Počela obnova pješačkoga mosta u Osijeku

  Za usporedbu, prošle je godine iz optjecaja izdvojeno 278 komada krivotvorenih novčanica kune...

  U prvoj polovini ove godine iz optjecaja izdvojeno 97 krivotvorenih novčanica kune i 129 eura