GOSPODARSTVO

Otvorena nova radna mjesta za zapošljavanje

Nije 8000 eura za rad kod kuće, ali ima odličnih prilika...

    Objavljeno 08.01.2020
    Ivona Amidžić

    U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

    LPP Croatia zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Posao uključuje aktivnu pomoć kupcima u odabiru modnih artikala, rad na blagajni, održavanje urednosti prodajnog prostora i ostalo. Od kandidata se očekuje marljivost i pozitivan pristup radu, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, komunikativnost, odgovornost, sposobnost za timski rad, završenu srednju školu, spremnost za rad u smjenama i vikendom. Prijavite se najkasnoje do 20.1. putem linka.

    Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta traži agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.1. Posao obuhvaća proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima, odrađivanje trenutne akcije i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i poželjno je radno iskustvo. Aplicirajte.

    Restoran Egghus zapošljava kuhara (m/ž) za rad u Osijeku. Mjesto rada su Našice. Prijavite se najkasnije do 31.1. Poslodavac nudi samački smještaj. Potražite detalje i prijavite se ovdje.

    Arena ugostiteljstvo traži poslužitelja hrane i pića (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 20.1. Posao obuhvaća posluživanje hrane i pića u pečenjarici. Potražite detalje na linku.

    Velebit prijevoz stvari i šumarske usluge traže vozača (m/ž) teretnog vozila s prikolicom za rad u Osijeku. Prijave su otvorene do 31.1. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola C+E kategorije. Poželjno je iskustvo rada na šumskoj dizalici. Potražite kako se prijaviti ovdje.

    Queen, ugostiteljski obrt, vl. Ivana Živaljić i Luka Barišić traži konobara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 25.1. Potražite detalje ovdje.

    Špedicija Devetak zapošljava vozače C kategorije (m/ž). Očekuje se posjedovanje tahografske kartice. Rok prijave je Radno iskustvo nije važno. Aplicirajte.

    Solaris Pons d.o.o. u potrazi je za strojarskim tehničarem (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijave su otvorene do 18.1. Traži se dvogodišnje radno iskustvo i posjedovanje vozačke dozvole B i C kategorije. Očekuju se znanja čitanja tehničkih nacrta i izrade metalne ili kompozitne konstrukcije tehnikama obrade odvajanjem čestica, rezanjem i spajanjem postupcima zavarivanja. Pogledajte kako se prijaviti.

    Mono za projektiranje informacijskih sustava d.o.o. zapošljava devops inženjera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 20.1. Traži se osoba koja će se baviti povezivanjem i automatizacijom development, test i deployment operacija. Upravljat će nadzorom i poboljšanjem performansi i sigurnosnih aspekata sustava i platformi. Potrebno je poznavanje Microsoft Azure i/ili Amazon AWS okruženja i alate te iskustvo sa serverskim OS-ovima (primarno Windows, Linux je dobrodošao). Potražite detalje ovdje.

    Oscar design d.o.o. traži krojača (m/ž), šivača (m/ž) autopresvlaka. Rok prijave je 5.2. Posao obuhvaća krojenje i šivanje autopresvlaka od eko kože i štofa. Radno iskustvo nije važno. Potrebno je iskustvo rada na industrijskim šivaćim strojevima – šteperici i dvoiglovki. Pogledajte kako ostvariti prijavu na linku. Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ