GOSPODARSTVO

Otvorena radna mjesta – od srednje stručne spreme nadalje, za odlične plaće

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

    Objavljeno 23.10.2018
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

    Recycla d.o.o. ima raspisan natječaj za Administratora obrade podataka (m/ž) u Osijeku. Potrebno vam je osovno poznavanje rada na računalu te SSS – po mogućnosti kemijske struke. Osnovna zadaća na ovom poslu bit će vam unošenje i obrada podataka. Kliknite i prijavite se.

    ML System S.A., jedna od prvih europskih tvrtki koja može dizajnirati i proizvoditi BIPV proizvode (izgradnju integriranih fotonaponskih sustava), trenutno proširuje tim i zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) – Croatia and Adriatic markets. Glavni cilj ove tvrtke je ponuditi alternativu standardnim građevinskim materijalima, koji osim građevinskih namjena proizvode zelenu energiju od sunčeve svjetlosti. U skladu sa strategijom širenja, nastoji se povećati prodaja na jadranskim tržištima. Mjesto rada: Hrvatska.  Prijavite se ovdje.

    Manpower za klijenta zapošljava Agenta u odjelu telefonske prodaje (m/ž) u Osijeku. Glavna zadaća na ovom poslu uključuje prodaju telekomunikacijskih usluga. Imate SSS? Poznajete rad na računalu i krase vas izrazite komunikacijske vještine? Baš vas ovaj poslodavac traži. Kliknite na prijavu i sretno.

    Pogled Naprijed zapošljava Naratora za dječje video – priče (m/ž), za rad od kuće ili po dogovoru. Angažman je povremen i nezahtjevan, ali na duži vremenski period (po dogovoru). Kliknite na link i provjerite detalje.

    PO PZ Slavonski svinjogojac nudi posao za Komercijalista (m/ž) na području Slavonije. Očekuje vas rad u uredu i na terenu, a u tu svrhu su vam plaćeni putni troškovi. Očekuje vas dinamičan posao, uz mogućnost stalnog educiranja, usavršavanja i napredovanja. Provjerite detalje ovdje. 

    Dennis Transport d.o.o. u stalni radni odnos zapošljava vozača C+E kategorije. Vozi se unutar Europske unije –  HR, SLO, A, IT, D, BE, FR. Rade se 2 vikenda u mjesecu, a dnevnica je 80 eura za svaki provedeni dan u kamionu. Očekuje vas plaća u rasponu od 4000 do 14000 kn. Prijavite se putem linka.

    Welmax premium d.o.o. ima raspisan natječaj za Operatera u call centru (m/ž). Svakodnevna komunikacija s korisnicima – pozivanje na prezentaciju proizvoda te ažuriranje baze postojećih i potencijalnih klijenata, neke su od osnovnih zadaća koje vas očekuju na ovoj poziciji. Mjesto rada: Zagreb, Sisak, Slavonija. Prijaviti se možete putem brze prijave.

    Boxmark, uspješna multinacionalna kompanija, zapošljava djelatnika na poziciji: Radnik na poslovima krojenja kože (m/ž), u pogonu u Trnovcu, Zlatar Bistrici i Gornjoj Vrbi. Nove članove tima očekuju redovita primanja i stimulacije te mogućnost napredovanja u karijeri. Kliknite na link i prijavite se brzom prijavom.

    Grawe zapošljava 3 Predstavnika prodaje (m/ž) u Slavonskom Brodu za uspješnu suradnju s postojećim i pronalaženje novih klijenata. Usavršavanje, napredovanje, vrijedno iskustvo u međunarodnoj kompaniji, sve vas to čeka. Klik na prijavu.

    Ljekarne JOUKHADAR ima raspisan natječaj za Farmaceutskog tehničara (m/ž) u Slavonskom Brodu.  Trebate položen stručni ispit, kao i jednogodišnje iskustvo. Prijavite se klikom na link.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Foto: Pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja