GOSPODARSTVO

Otvorena radna mjesta: Od stručnog osposobljavanja, preko pola radnog vremena do posla u inozemstvu …

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 18.12.2018
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

  Moving People zapošljava djelatnika za poziciju: Sales Representative for sales/recruitment activities (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ako imate razvijene prodajne vještine, fluetno govorite engleski ili francuski jezik, a uz to imate komunikacijske i prezentacijske vještine i lako sklapate poznanstva, ovo je prilika za vas. Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

  Gromela Centar d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske. Traže se dva izvršitelja za sve poslove visokogradnje u uredu i na terenu. Ako imate četverogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, prijavite se klikom na link.

  Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 3 pozicije za rad u Turkoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/ž), Risk & Safety Executive (m/ž) i Overseas Risk & Safety Manager (m/ž). Potražite željeni natječaj na linku i prijavite se na vrijeme.

  Prima namještaj zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž) za pola radnog vremena u Belom Manastiru. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, a zanima vas prodaja i vješti se u korištenju računala (MS Office, Internet – osnovna razina), prijavite se klikom na brzu prijavu.

  Cammeo ima raspisan natječaj za Analitičara voznog parka (m/ž) za stručno osposobljavanje. Mjesto rada: Split, Zagreb, Rijeka, Pula, Osijek. Za ovu radnu poziciju trebate minimalno završno srednjoškolsko obrazovanje SSS (tehničkog smjera), poznavanje jednog stranog jezika u pismu i govoru, vozačku dozvolu B kategorije, informatičku pismenost (poznavanje rada u MS Office paketu, pogotovo u Excel-u) te organizacijske sposobnosti u upravljanju resursima, kako tehničkim tako i ljudskim. Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

  Tempus Octo d.o.o. agencija za privremeno zapoš. ima raspisan natječaj za Radnika/cu na montaži opreme za ventilaciju (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ako ste vrijedni, te želite posao u renomiranoj firmi, za primanja u rasponu od 4000 kn do 6000 kn, prijavite se klikom na brzu prijavu. 

  Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na 3 pozicije za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Traže se: Dr. dentalne medicine (m/ž), Zubotehničar (m/ž), Dentalni asistent (m/ž). Provjerite sve natječaje na linku. Prijave traju do 31.12., pa zakoračite u Novu godinu s novim poslom. Sretno s prijavama.

  Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika (m/ž). Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada vrlo poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom. 

  LPP Croatia d.o.o., jedan od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu, trenutno zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se brzom prijavom. 

  International Outsourcing Services d.o.o. zapošljava Čistačicu (m/ž) za čišćenje poslovnog prostora u prodajnom centru u Slavonskom Brodu. Traži se ljubazna, vrijedna i odgovorna osoba. Provjerite natječaj na linku.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Radi se o društvu s ograničenom odgovornošću specijalizirano za gradnju vodova za električnu struju i telekomunikacije

  Poslodavac nudi stan u Zagrebu, plaću do 15.000 kuna, automobil i mobitel

  Bubanj-Niskogradnja je društvo s ograničenom odgovornošću specijalizirano za gradnju vodova za električnu struju i telekomunikacije. Iz poduzeća trenutno šire postojeći Više…

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno

  Život je prekratak za dosadan posao. Donosimo pregršt poslovnih prilika

  Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

  Ostali ste bez posla ili razmišljate o mijenjanju starog? Imamo priliku za vas!

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno. Špedicija Devetak d.o.o. iz Osijeka Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Sadržava i online obrazac u koji se upisuju svi podaci koji su uobičajeno traženi u procesu prelaska granice

  Otvorena internetska stranica EnterCroatia – Lakši prelazak hrvatske granice

  U ovom trenutku u prodaji svojih proizvoda sudjeluje 550 poljoprivrednih proizvođača

  Poljoprivredni proizvodi iz cijele države na jednom mjestu – Online Tržnica.hr

  To je najsporije u posljednjih šest godina, što je posljedica negativnog utjecaja koronakrize

  Hrvatsko gospodarstvo u prvom tromjesečju poraslo 0,4% u odnosu na lanjsko razdoblje