GOSPODARSTVO

Otvorena radna mjesta! Plaće i do 20.000 kuna! Možda i više!?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 05.02.2019
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    2B Automation d.o.o. zapošljava na poziciji: Automation Engineer/Inženjer automatizacije (m/ž) u Hrvatskoj i inozemstvu. Nudi vam se izazovan i dinamičan inženjerski posao, koji uključuje sve projektne faze realizacije automatiziranih sustava: projektiranje, razvoj i krajnju implementaciju sustava. Sve potrebne detalje oko uvjeta i prijave potražite na linku.  Plaća se kreće u rasponu od 6 000 kn do više od 20 000 kn.

    Prima commerce d.o.o. zapošljava Električara (m/ž) za rad na području Hrvatske. Na ovom poslu vas očekuju električarski poslovi u salonima namještaja po cijeloj RH. Ako imate srednju stručnu spremu (elektro smjer), godinu dana iskustva te vozačku dozvolu B kategorije, ovo je prilika koja vam ne smije iskliznuti. Prijavite se brzom prijavom.

    Dekra za potrebe svojih projekata traži više osoba na području cijele Hrvatske, a posebno za gradove Karlovac, Slavonski Brod, Osijek, te brojne druge. Tajni kupac (m/ž)  – honorarni posao, pozicija je za koju se traže djelatnici. Uvjeti za prijavu uključuju posjedovanje automobila (ne starijeg od 7 godina), poznavanje rada na računalu (svakodnevni pristup mailu), organiziranost te dobre opažačke vještine. Ako vas zanima fleksibilno radno vrijeme i interesantan posao, evo prilike. Klik na link za prijavu.

    Golden Rose d.o.o., kozmetička tvrtka koja djeluje od 1983. godine, proširuje prodajni tim i zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Slavoniji. Ako vas veseli prodaja dekorativne kozmetike, dinamičan ste tip osobe kojemu obilazak prodajnih kupaca i prezentacija kozmetičkih noviteta predstavlja izazov? Prijavite se klikom na brzu prijavu.

    Shijiazhuang WAIJIAOYI Education Technology Co Ltd zapošljava na poziciji: Online Teacher (m/ž) za rad online i od doma. Odgovornosti na ovom poslu uključuju online poduku učenicima određene razredne razine, ocjenjivanje ​​i osiguravanje djelotvorne povratne informacije za sve upite učenika. Online klasa obuhvaća grupu od 10 – 20 polaznika u rasponu od 8 – 16 godina. Trajanje jednog sata traje 25 minuta. Provjerite detaljnije na linku. 

    International Outsourcing Services d.o.o. traži Čistačicu (m/ž) za čišćenje poslovnog prostora banke u Slavonskom Brodu. Radi se u popodnevnim satima, na nepuno radno vrijeme. Iskustvo nije uvjet za prijavu, a prijaviti se možete brzom prijavom.

    Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, položeni stručni ispit, iskustvo u organizaciji gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu te minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Zanima vas oglas? Kliknite ovdje.

    Grafika d.o.o. grafička tvrtka za pripremu i izradu knjiga, osnovana 1990. godine, dodatno proširuje svoj tim u Osijeku i zapošljava Voditelja ključnih kupaca (m/ž). Zanima Vas grafička djelatnost i želite raditi u modernoj digitalnoj i offset tiskari koja prati suvremene trendove? Motivirani ste za postizanje osobnih i profesionalnih rezultata? Onda je ovo posao za vas. Opis posla na ovoj poziciji uključuje samostalnu prodaju proizvoda grafičke industrije  – knjige, publikacije, kataloge, letke, postere, rokovnike, kao i kontakte s postojećim i novim klijentima, izradu ponuda u cilju jačanja prodajnih aktivnosti. Prijavite se.

    ELDA d.o.o. iz Nove Gradiške u potražnji je za Komercijalistom (m/ž). Na ovom vas poslu očekuju sve aktivnosti vezane za prodaju – izrada poslovnog plana prodaje, pripremanje baza kupaca, slanje ponuda, poslovna korespodencija s domaćim i stranim partnerima, odlasci na poslovna putovanja i sajmove. Potrebno je napredno znanje engleskog i njemačkog jezika, te znanje rada na računalu. Prijavite se.

    Lječilište Bizovačke Toplice zapošljava Doktora medicine – specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije (m/ž). Razina obrazovanja za ovaj posao je fakultet, akademija, magisterij ili doktorat. Posao je na neodređeno vrijeme, a prijašnje iskustvo nije uvjet za prijavu. Kliknite na link. Sretno s prijavama.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI