GOSPODARSTVO

Otvoreno deset novih prilika za posao!

Vrata otvaraju Triglav Osiguranje, Euro Janković, Faith, Eryia... Koja ćete vrata Vi izabrati?

    Objavljeno 27.12.2019
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

    Agencija Workforce za potrebe klijenta traži agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.1.2020. Posao obuhvaća proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima, odrađivanje trenutne akcije i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i poželjno je radno iskustvo. Aplicirajte.

    Stanić d.o.o. vodeći je distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih  proizvoda prisutan na hrvatskom tržištu već 25 godina. Trenutno povećava svoj tim i zapošljava više izvršitelja za rad u Osijeku na pozicijama: komercijalist za prodaju sladoleda (m/ž) i prodavač u ambulantnoj prodaji (m/ž). Oba natječaja su aktivna do 6.1.2020. Detalje natječaja, kao i opciju prijave na natječaje pronađite na sljedećem linku.

    LPP Croatia d.o.o., dio međunarodnog lanca LPP S.A. s pet prepoznatljivih modnih marki (Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito) zapošljava prodavača/icu za rad u Osijeku. Nudi se zaposlenje na nepuno i puno radno vrijeme – 40, 30 ili 20 sati tjedno. Natječaj je otvorend do 20.1.2020. Prijavite se već danas!

    Triglav Osiguranje d.d. u potrazi je za voditeljem/voditeljicom prodajnog tima za rad u Osijeku. Za ovu poziciju je potrebna četverogodišnja srednja škola i barem 1 godina radnog istkustva. Riječ je o terenskom radu. Rok za slanje prijava je 15.1.2020. Prijavite se.

    Poduzeće Mono za projektiranje informacijskih sustava d.o.o. raspisalo je čak 5 natječaja za rad u Osijeku. Riječ je o pozicijama devops inženjer/inženjerka, programer/ka (junior web developer/ica, programer/ka (senior web developer/ica), programer/ka mobilnih aplikacija (mobile devgeloper), tester/ica. Svi natječaji su otvoreni do 20.1.2020. Detalje natječaja potražite na linku.

    Poduzeće Reklamart d.o.o. za izradu reklamnih natpisa Osijek u potrazi je za novim zaposlenicima. Trenutno imaju aktivna 4 natječaja – montažer/ka reklama, pomoćni djelatnik / pomožna djelatnica, električar/električarka i grafičar/grafičarka. Natječaji su otvoreni do 14.1.2020., a detalje možete provjeriti putem linka. Sretno s prijavama!

    Euro Janković d.o.o. iz Đakova u potrazi je za 2 nova zaposlenika na poziciji vozač/ica teretnog vozila. Riječ je o poslu prijevoza tereta na području RH (tuzemstvo). Potrebnesu vozačke dozvole C i E kategorije. Rok za slanje prijava je 23.1.2020. Prijaviti se možete putem linka.

    Faith j.d.o.o. zapošljava 2 konobara/konobarice u Donjem Miholjcu. Opis posla : posluživanje pića u Queen’s baru i Cavallo baru. Neto plaća je 3500-4000 kn. Rok za slanje prijava je 10.1.2020. Detalje provjerite putem linka.

    Eryia d.o.o. za poduku stranih jezika u potrazi je za Profesorom/icom engleskog i njemačkog jezika za rad u Valpovu. Rok za slanje prijava je 7.1.2020. Ostali detalji natječaja dostupni ovdje.

    Ka centar j.d.o.o. za trgovinu i usluge zapošljava kozmetičara/kozmetičarku. Mjesto rada je Osijek. Potrebna je minimalno 1 godina radnog istkustva. Natječaj je otvoren do 8.1.2020. Aplicirajte i sretno!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske i Brodsko – posavske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI