Arhiva

Otvorio se prvi Dechatlon u Osijeku

  Objavljeno 27.05.2017
  OsijekNews redakcija

  Osječani sudjelovali u pravoj sportskoj avanturi povodom otvorenja jednog od najvećih svjetskih sportskih lanaca u Osijeku – Padobranci Aerokluba Osijek prvi sletjeli u novootvorenu trgovinu

  Najveći sportaš u Osijeku – Decathlon ove je subote otvorio svoju prvu trgovinu u Osijeku u Svilajskoj ulici 36 (Emmezeta). U novootvorenu Decathlon trgovinu prvi su ušli padobranci iz Aerokluba Osijek, koji su sa padobranima sletjeli ispred trgovine i pojurili u nju po novu opremu i na taj način obilježili početak sportskog vikenda u trgovini.

  Građani Osijeka tijekom vikend otvorenja u trgovini sudjelovali su u raznim atraktivnim sportskim aktivnostima kao što su sportsko penjanje, nogomet, joga, biciklizam, boks, streljaštvo i drugi.

  Osim toga, u povodu otvorenja Decathlona glavni Osječki trg u subotu je bio pretvoren u FIŠATLON „arenu“ na kojoj su se svi posljetitelji okušali u dvije discipline – u brzom namatanju najlona za ribolov i bacanju mamaca u bazene te tako upecali brojne popuste.Voditelj događanja Ivan Vukušić a.k.a. Vuk također je bio zadivljen uvježbanim fišatlonskim vještinama građana, a u cijeloj vikend sportskoj avanturi sudjelovali su i natjecatelji Pannonian Challenge-a izvodeći razne vratolomije na bmx-u i skateovima.

  decathlon_u_osijeku_03

  Osječani su tako ovog vikenda dobili novo mjesto za kupovinu vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova pod jednim krovom. Ono po čemu je Decathlon jedinstven na tržištu jest činjenica da, osim proizvoda renomiranih svjetskih sportskih brendova, u svom asortimanu ima i vlastite Passion brendove čime osigurava zaista vrhunsku sportsku opremu po iznimno povoljnim cijenama, kako bi bavljenje sportom bilo dostupno svima.

  Decathlon je prisutan u 20 država te zapošljava više od 60 000 ljudi diljem svijeta. Ovo je peti hrvatski Decathlon, koji je nakon Zagreba, Rijeke i Zadra otvorio svoja vrata u Osijeku gdje je zaposleno 30-ak djelatnika.

  www.facebook.com/decathlonhrvatska

  www.decathlon.hr

  decathlon_u_osijeku_02