Arhiva

Outlet4mini – Najbolje za vaše najmanje + darivanje za posjetitelje!

    Objavljeno 14.07.2016
    OsijekNews redakcija

    Želite li savršeni svijet za svoje dijete? Outlet4mini vam može tu želju ispuniti uz garanciju zadovoljstva i to sve na jednom mjestu. Outlet4mini je dječji web shop koji misli na vaše najmanje kako bi se vaše dijete osjećalo ugodno i sigurno od prvog dana.

    Kvalitetnu dječju opremu (Rothobaby design, Manduca, Marsupi, Recaro, Big, Kettler, Hudora, Heimess, Goki…), renomiranih europskih brandova, možete jednim klikom miša naručiti i kod vas je za jedan do dva radna dana, sve to na jednom mjestu iz udobnosti vlastitog doma.

    Veliki izbor autosjedalica za sve dobne skupine, gdje posebno ističemo veliku ponudu autosjedalica od 9-36 kg sa isofix sustavom, jer sigurna vožnja je najbolja vožnja.

    Anatomske kadice za kupanje od vrhunskih materijala, proizvedene u Njemačkoj i Švicarskoj. U ponudi uz kadice imamo i postolje za kadicu koje je posebno namijenjeno za majke koje su rodile carskim rezom kako bi bez naprezanja i saginjanja uživale u kupanju svojih mališana. Naravno, uz kadice se mogu kupiti i nasloni za kupanje, termometri za vodu te podloge za previjanje koje su antialergijske i nepropusne, a udobne za bebu.

    Tu su i nosiljke, Manduca i Marsupi, ako volite šetnje ili imate bebu koja se voli nositi. Manduca i Marsupi su ergonomski i anatomski oblikovane kako se prilikom nošenja ne bi vršio pritisak niti na jednu točku bebinog tijela. Na outlet4mini možete ih pronaći u raznim bojama i dezenima.

    Ako krećete s odvikavanjem od pelena, svakako morate imati wc trener 3 u 1, kojeg djeca s oduševljenjem prihvaćaju. Može se postaviti kao stepenice i daska za wc školjku, kao udobna kahlica ili samo kao daska, jednom rukom se sklapa te ne zauzima prostor u kupaonici.

    Uz odvikavanje od pelena kroz igru, tu je i „kiddy umivaonik“ za vođenje osobne higijene malenih koji se montira lagano na svaku kadu.

    Ako idete na putovanje s bebom od šest mjeseci pa na dalje u ponudi imamo i putne hranilice, koje ne zauzimaju mjesto prilikom putovanja, a postavljaju se na svaku stolicu u kući, kako biste u miru nahranili dijete. Hranilica se okreće te ima dvije visine, ovisno o visini stola i stolice.

    Za razvoj i motoriku djeteta u ponudi su i Big guralice, Hudora i Kettler romobili, te mnoštvo kvalitetnih igračaka od prirodnog drveta, te trampolini, ljuljačke, klackalice, tobogani i ostalo za igru na otvorenom.

    Za buduće majke i one koje to već jesu na outlet4mini blogu možete pročitati mnogo zanimljivih i korisnih savjeta o odgoju i njezi djeteta, te savjete za trudnice.

    Sve to, ali i još više možete pronaći na www.outlet4mini.hr, uz pristupačne cijene, ljubaznu korisničku podršku, besplatnu dostavu iznad sto kuna i ono najvažnije, online kupovinu bez stresa kojom ostavljate više vremena za druženje s obitelji.

    Posjetite i našu Facebook stranicu i prvi doznajte najnovije ponude! Outlet4mini Facebook page

    NAGRADNA IGRA
    OsijekNews.hr i Outlet4Mini.hr Vas daruju! Kiddy umivaonik, Big guralica hello kitty i Reer mikrovalni sterilizator za bočice traže nove vlasnike! Potrebno je da lajkate Facebook stranicu Outlet4Mini i na Facebook stranici spod objave ovoga članka komentirate i navedete bar 5 proizvoda koji se mogu naći na Outlet4Mini.hr web stranici te tagirate dva prijatelja do 01.08.2016. kada ćemo podjeliti nagrade.

    Sretno!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    VIP Smartica – pametno iskustvo prijevoza

    Jedna od zanimljivih i korisnih novosti za naše građane je VIP SMARTICA, mobilna aplikacija za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih Više…

    Crtalica u Mallu

    Još jedan vikend kada Mall Osijek ostvaruje dječje snove. Ako želite na jedno poslijepodne postati omiljena životinjica, super heroj, princeza Više…

    Đorđe Balašević u Osijeku – još jedan koncert za pamćenje! [Najava koncerta 2017 + poklanjamo ulaznice]

    Đorđe Balašević, jedan od najvećih pjesnika u glazbi u cijeloj regiji, najavio je ponovni dolazak u Hrvatsku i to u Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!