ŽIVOT

Ovo ste čekali: Natali Dizdar na krovu Kulturnog Centra Osijek – DIJELIMO ULAZNICE!!

Koncert će biti održan na krovu Kulturnog centra Osijek s početkom u 21 sat, a mi vam dijelimo 2x2 ulaznice :D

Objavljeno 17.05.2022
Ivona Amidžić

Nakon trijumfalnog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture kojim je oduševila brojne obožavatelje, Natali Dizdar najavila je datume proljetne turneje, među kojima je jedan rezerviran i za Osijek.

Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom diljem Hrvatske izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme “Kad mislim na to” ili odličnih singlova koje je izdala u sklopu projekta BETI – “Slobodna” ili aktualnog “Bez ljubavi”.

Koncert će biti održan na krovu Kulturnog centra Osijek (Ul. Kneza Trpimira 2/A) u petak, 3. lipnja, s početkom u 21 sat.

Omiljena pjevačica trenutno završava rad na dva EP-a, onaj koji će izdati u sklopu projekta BETI, te drugi, u vlastiom solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo.

Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH. S obzirom na nove preporuke Stožera civilne zaštite za ovaj koncert neće biti potrebne COVID potvrde.

Koncert se održava u suradnji s Ministarstvom kulture i HGU u sklopu programa Jer svirati se mora 2. Ulaznice možete kupiti u sustavu Entrio.hr online ili na prodajnim mjestima Gethaldus – Slavonski Brod, Županja i Dancing Bear – Osijek.

PODJELA ULAZNICA

OsijekNews dijeli 2×2 ulaznice za koncert Natali Dizdar pa brzo zaigrajte, a onda pod ruku prijatelje i nek’ zaigraju i oni!

Uvjeti za sudjelovanje:

  1. Lajkati ovu objavu na Facebooku (ovdje) i Facebook stranicu OsijekNews (ovdje)
  2. Podijeliti objavu na svom profilu (javno)
  3. U komentar objave označiti prijatelje s kojima biste uživali na koncertu

Sudjelovati možete do petka, 20. svibnja, u 12.00 sati. Do kraja dana će biti objavljeni sretni dobitnici nasumičnim odabirom. Sretno svima!

foto: screenshot

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Headlineri ove godine su Brkovi, Svemirko, Kukus, 2xŠihta i Baks, a od ostalih izvođača ističemo:  Šarenu pojavu, Kratak fitilj, Krah 1573, Clark Can't Fly, Pale Origins, Igla i Ziherice, Grozni gadovi, Moxie 8...

20. Urban Fest Osijek – Spektakl na lijevoj obali Drave

Ove godine Urban Fest Osijek obilježava 20. obljetnicu festivala s potvrđenih oko 30 izvođača različitih žanrova – od modernih metal Više…

Odaziv je bio lošiji naspram prošle godine no atmosfera je i dalje bila vruća i vesela. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su se i komarci pridržavali!

[FOTO] Održala se još jedna nezaboravna studentska roštiljada

Ovoga četvrtka održala se 9. Studentska roštiljada na livadi ispred FAZOS-a. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su Više…

Gradonačelnik je rekao da ništa nije bilo niti dogovoreno da bi nešto moglo biti zabranjeno. Nova zanimljivost je da nam se vraća "Pauk" i to u izvedbi osječkog Unikoma!

Sjednica Gradskog vijeća – Radić: “Nisam zabranio zabranio turbo-folk koncert

Prvi put ove godine okupili su se danas osječki gradski vijećnici na još jednoj sjednici. Na dnevnom redu našlo se Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je “INTELIGENCIJA”. Radionice za djecu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na PTFOS-u počinju u ponedjeljak 22. travnja 2024. od 9 sati

Festival znanosti (22. – 27. travnja 2024.) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek

Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.

Građani su na trgu imali priliku provjeriti različite rizične faktore svog zdravlja (tlak, vrijednost šećera u krvi, indeks tjelesne mase i dr.) te se upoznati s aktivnostima udruga u području zaštite zdravlja, socijalne djelatnosti, sporta i drugih srodnih udruga

[FOTO] U Osijeku obilježen Svjetski dan zdravlja