ŽIVOT

Ovogodišnji kalendar pasa Azila Udruge Pobjede najljepši je kalendar na svijetu!

Na nastajanju kalendara radilo je 180 pasa! :)

Objavljeno 08.12.2018
Lucija Tokić

U formatu dnevnih novina, kroz fotografije onih trenutaka koji se nikada više neće ponoviti, ali koji baš kao i ljudske greške uvijek iznova čine svakodnevice, kroz tekstove koji imaju ambiciju educirati, nasmijati, razgaliti pa čak i predviđati, čitav Azil, učinjen i od dvonožnih osim od četveronožnih, napravio je svoj deseti po redu kalendar i sve stranice, čak 14 njih, posveta su svim pobjedama nastalim kroz tih 10 godina.

Kalendarskim formatom, ali novinskim sadržajem ova četrnaestolistna poslastica može biti vaša već na promociji kalendara koja će se održati 12.12. u 19:30 u kinu Europa, u Osijeku.

Uz filmove o psećim ljubavima sa sretnim završecima, uz kolače koje će pripremiti volonterke i volonteri i uz kuhano vino i čaj kojima će sponzori doprinijeti dobroj atmosferi, Azilanti/ce će napraviti sat vremena za pamćenje! Obećali su!

Ako budete morali propustiti promociju svoj kalendar moći ćete u zamjenu za minimalnu donaciju od 40kn naći na štandu u Kapucinskoj ulici od 13. do 22.12., prijepodnevima od 10 do 12 i popodne od 16 do 18 sati. Štandovi će imati i potpun asortiman azilske butige (dukse, majice, kape, ruksaci).

Gornjogradski kao i donjogradski ogranci GISKO imati će kalendare Azila, info-pult Portanove i naravno Azil.

Ako netko nije iz Osijeka, a svejedno voli osječki Azil svoje kalendare može naručiti elektroničkom adresom [email protected] ili ako živi u Zagrebu u uredu Prijatelja životinja u Jurišićevoj 25.

Misija ovogodišnjeg kalendara, osim da vas raznježi, dirne i nauči ponešto, jest završiti projekt toplih kućica u Azilu odnosno kako su napisali sami psi u kalendaru – vrijeme je da se križa prvo mjesto s liste želja: vrijeme je da svaki pas u Azilu ima kućicu od termopanela, onu u kojoj će moći na miru ovu zimu sanjati svoje udomljenje.

foto: Udruga Pobjede

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu Više…

Ukupno je izabrano 13 fotografija prema mišljenju stručnog žirija, 12 za svaki mjesec u godini i naslovna fotografija te jedna fotografija s najviše like-ova na FB stranici

Izabrane najljepše fotografije OBŽ koje će krasiti novi godišnji kalendar

Osječko-baranjska županija treću godinu zaredom provela je foto natječaj s ciljem prikazivanja ljepote i jedinstvene raznolikosti županije, a 147 pristiglih Više…

Gradski sportski savez osigurao je da biciklijada bude odrađena po pravilima, uz policijsku pratnju, tehničku pomoć i prvu pomoć. Planirani dolazak pred Azil je oko 11 sati, u koloni, gdje će vas dočekati 180 kerovaca željnih šetnji!

Bicikllijada – “Bajsom za azil”

Pozivamo sve naše sugrađane (a i one koji to nisu) da nam se pridruže na tradicionalnoj biciklijadi, koja se u Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!