OSJEČANI

P.K. Bolero – Prvi plesni korak – besplatni tečaj za studente i srednjoškolce

Besplatne plesne radionice karipskih plesova - Salsa, Bachata i Merengue za studente i srednjoškolce u trajanju dva mjeseca - travanj, svibanj (lipanj moguć također), početak 4.4.2024. 

Objavljeno 21.03.2024
Darija Kovačić

Plesni klub “Bolero” Osijek u suradnji s Gradom Osijekom i Osječko – baranjskom županijom provodi projekt “PRVI PLESNI KORAK 2024.” – besplatne plesne radionice karipskih plesova – Salsa, Bachata i Merengue za studente i srednjoškolce u trajanju dva mjeseca – travanj, svibanj (lipanj moguć također), početak 4.4.2024. 

INFO: PRVI PLESNI KORAK – besplatne plesne radionice karipskih plesova (Salsa, Bachata i Merengue) za studente i srednjoškolce 

ROK PRIJAVE: 20. ožujka – 04. travnja
POČETAK: 04.04. – četvrtak

INFO I PRIJAVE NA:
– 099 3 779 799
– [email protected]
– 
www.bolero.hr

PROGRAM TEČAJA: karipski latino plesovi – Salsa, Bachata, Merengue

MJESTO i VRIJEME: Mjesni odbor Knez Domagoj, Kralja Petra Svačića 36 i Studentski centar, Istarska 5, svakog četvrtka od 20 – 21 h.

UPISI: studenti uz studentsku iskaznicu, srednjoškolci uz osobnu iskaznicu, napomena: radionice su plesa u paru pa je poželjno imati partnera ili partnericu…

VODITELJ RADIONICA: Igor Vajnberger, učitelj sportskog i rekreativnog plesa, međunarodni plesni sudac, višestruki prvak RH u Salsi i Mambu, finalist i polufinalist svjetskih i europskih prvenstava u Salsi, Mambu i Disco Fox-u


DIPLOME: za početni stupanj u lipnju

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije. Ples usrećuje, ples je radost!

Plesni tečaj ŠPU Feniks – LET’S DANCE

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u utorak 12. i četvrtak 14.09.2023. godine, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom

"Šumska kraljica" je prva opera za djecu na svijetu skladana da je u cijelosti izvode djeca!

Dječja opera Šumska kraljica ponovno u Osijeku