Arhiva

Pannonian Challenge u znaku Fresh Island Festivala

  Objavljeno 24.03.2017
  OsijekNews redakcija

  Phat Phillie i Bizzo Bodega nastupaju 8. lipnja na Pannonian Challengeu

  Da sport i glazba ne idu jedno bez drugoga potvrdit će svi oni koji se iz godine u godinu vraćaju na najdraži nam festival ekstremnog sporta i glazbe – Pannonian Challenge. No, da hrvatski festivali mogu međusobno surađivati i širiti ljubav prema glazbi, plesnom podiju i opakim plesnim pokretima Pannonian će ove godine dokazati sa svojim posebnim gostima – DJ Phat Phillijem i Bizzom Bodegom, predstavnicima i suosnivačima nadaleko i naširoko poznatog Fresh Island Festivala.

  Ne može se baš reći da u Hrvatskoj postoji zaljubljenik u hip-hop, R’n’B i rap a da za ovaj dvojac nije čuo. Osim što su jedni od začetnika regionalne hip hop scene, nastupali su po klubovima diljem svijeta, preko trideset godina vladaju scenom, a jedni su od osnivača jednog od najpopularnijih hip hop festivala u Europi, a i šire – Fresh Island Festivala.

  Njihov set na Pannonian Challengeu samo je dio bogatog glazbenog programa ovogodišnjeg izdanja festivala. Phat Phillie i Bizzo Bodega zapalit će plesni podij u četvrtak 8. lipnja.

  Ne zaboravimo, Pannonian je već najavio grupu S.A.R.S. kao jednog od majstora pozornice, i to u petak 9. lipnja, a kako kažu organizatori – čekaju nas još mnoga iznenađenja.

  Sve informacije prati na www.pannonian.hr

  VEZANE VIJESTI

  Detaljni raspored natjecanja i glazbenog dijela Pannoniana. Još nekoliko dana do najvećeg regionalnog festivala ekstremnog sporta

  Osamnaesti Pannonian kuca na vrata, a Osijek je spreman otvoriti ih svim vozačima i posjetiteljima koji dolaze iz cijelog svijeta. Više…

  Za pet dana starta jedini festival ekstremnog sporta u Hrvatskoj Pannonian Challenge priprema pravi sportsko-glazbeni show!

  U Osijeku idućeg tjedna započinje ljeto, i to ne bilo kakvo, već ekstremno ljeto! Od 7. do 11. lipnja u Više…

  S.A.R.S., Let 3, Bad Copy i mnogi drugi na Pannonian Challengeu

  Najveći festival ekstremnog sporta i glazbe u regiji Pannonian Challenge spreman je za svoje osamnaesto, punoljetno izdanje, a danas je Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari