ŽIVOT

Pannonian Challenge ulazi u svoj finalni tjedan

Preskočio je sve prepreke i izazove i stiže na lijevu obalu Drave i najbolje opremljen skate park u ovom dijelu Europe

Objavljeno 11.08.2020
Ivona Amidžić

Najveće sportsko izdanje festivala ekstremnih sportova ušlo je u svoj finalni tjedan. Pannonian Challenge ove je godine preskočio sve prepreke i izazove i stiže na lijevu obalu Drave – najbolje opremljen skate park u ovom dijelu Europe bit će domaćin jedinog sportskog natjecanja u ekstremnim sportovima u svijetu 2020. godine.

Od 12. do 16. kolovoza Osijek ulazi u novu dimenziju sporta, a Pannonian Challenge ugostit će najbolje sportaše iz Hrvatske i Europe.

Konferencijom za medije najavljeno je posebno izdanje ovogodišnjeg festivala koje će publici otvoriti vrata u novi doživljaj urbanih sportova. S obzirom na epidemiološku situaciju s kojom se susreo cijeli svijet, pa tako i sportska scena, organizatori su odlučili kako će ove godine 21. izdanje Pannonian Challengea publika pratiti putem malih ekrana. Uz podršku Sportske televizije i RTL.hr sportski program Pannoniana uskočit će u svačije domove, a najzanimljivije trenutke iza scene moći će se pratiti i na društvenim kanalima festivala.

“Ove godine ne moramo biti na istom mjestu da bismo bili zajedno – Pannonian i publiku povezuju vrijednosti, novi doživljaj i zajednički interest, a to je najbolji festival ekstremnih sportova. Pannonian Challenge nosi svoj izazov – uskočite u Pannonian perspektivu jer ekstremno je novo normalno”, poručuju organizatori.

foto: scresnhot

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje