ŽIVOT

Personalizirani pokloni za sve prigode koji ostavljaju dojam

Bilo da je riječ o rođendanu, obljetnici, promociji ili poslovnoj suradnji, personalizirani darovi sve od reda osvajaju svojom originalnošću

Objavljeno 06.11.2023
Matija Ivanković

Želite darivati svoje najbliže ili iznenaditi vaše djelatnike? Personalizirani pokloni nameću se kao logičan odabir. Iako pronalaženje savršenog poklona ponekad može biti pravi izazov, uz ove personalizirane poklone koji donose poseban šarm zasigurno nećete pogriješiti.

Bilo da je riječ o rođendanu, obljetnici, promociji ili poslovnoj suradnji, personalizirani darovi sve od reda osvajaju svojom originalnošću. U nastavku koji slijedi donosimo vam najpopularnije personalizirane darove kao stvorene za sve prigode i generacije, a možete ih pronaći na Pismoreklam online.

Personalizirane majice

Personalizirane majice su vječni klasik među personaliziranim poklonima. Nude vam mnogobrojne mogućnosti za izražavanje vaše kreativnosti i originalnosti. Jedinstvene su jer su posebno izrađene za osobu kojoj su namijenjene. Bilo da se odlučite za majicu sa zanimljivom porukom, s omiljenim citatom ili možda fotografijom, takav će poklon sigurno svakoga oduševiti.

Personalizirana majica s tiskom odličan je poklon za svaku prigodu. Poklonite je dragim ljudima za rođendane, maturu, diplomu, rođenje djeteta ili za bilo koju drugu prigodnu situaciju. Neizostavne su za team building događanja i korporativna okupljanja, budući da potiču timski duh i zajedništvo.

Personalizirane majice često nose duboku emocionalnu vrijednost, jer će osoba kojoj je namijenjena cijeniti vaš trud i vrijeme koje ste uložili kako biste je iznenadili posebnim poklonom.

Korporativna odjeća

Korporativna odjeća personalizirana logom tvrtke ili imenom zaposlenika može dodati dozu profesionalnosti. Istovremeno može produbiti osjećaj timskog duha i zajedništva među zaposlenicima. Ako svi djelatnici nose istu odjeću s logotipom tvrtke, to može stvoriti osjećaj pripadnosti i ponosa.

Personalizirane polo majice, košulje, jakne, moderne radne hlače i drugi komadi ovakve poslovne odjeće pomažu u izgradnji brenda te prepoznatljivosti tvrtke. Ovakvi pokloni često doprinose boljim međuljudskim odnosima unutar organizacije.

Korporativna odjeća obično je funkcionalna i veoma udobna za nošenje. Osim toga, zaposlenici ne moraju brinuti što odjenuti na posao.

Personalizirane šalice

Personalizirane šalice su još jedan mnogima omiljeni poklon koji ostavlja snažan dojam. Zanimljiva poruka ili citat, ime osobe ili fotografija voljenih osoba čini svaku šalicu jedinstvenom. Osim ovakvog načina personalizacije možete birati između različitih stilova, boja i dizajna kako biste „izradili” šalicu koja najbolje odražava osobnost osobe kojoj je namijenjena.

Personalizirane šalice nisu rezervirane samo za darivanje pojedincima. One su također odličan odabir za grupe ili timove, bilo u poslovnom okruženju ili u sklopu obiteljskih i prijateljskih okupljanja. Kada razmišljate o darivanju personalizirane šalice, imajte na umu da je ovo poklon koji nikada ne izlazi iz mode i koji će se s vremenom sve više cijeniti. Bez obzira na prigodu personalizirane šalice ostavljaju snažan dojam i često postaju dragocjene uspomene koje će pratiti osobu kroz različite trenutke života.

Personalizirani kalendar

Personalizirani kalendar izvrstan je način na koji kod vama dragih osoba možete oživjeti uspomene tijekom cijele godine. Dodajte fotografije, poruke ili datume važnih događaja i tako svaki kalendar postaje jedinstven i poseban. Ovaj personalizirani poklon izuzetno je funkcionalan, a osim toga, slavljenika će svakodnevno podsjećati na posebne trenutke.

Personalizirani notesi i rokovnici

Personalizirani notes još je jedan izvanredan poklon. Bilo da tražite dar za rođendan, za važnu poslovnu obljetnicu, proslavu diplome ili napredak u poslovnoj karijeri, ovaj je notes kombinacija  praktičnosti, funkcionalnosti, kreativnost i emocionalnog štiha.

Kako biste ga personalizirali, odlučite se za opciju tiska i na naslovnu stranu dodajte ime, inicijale, datum ili neku posebnu poruku. Time ovaj dar postaje jedinstven i posebno stvoren samo za tu osobu kojoj je namijenjen. Bez obzira na prigodu, ovaj personalizirani poklon sigurno će ostaviti dugotrajan dojam i postati lijepa uspomena za cijeli život.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Prigodna podjela božićnih paketića organizirana je u ponedjeljak u Središnjem uredu Djeda Božićnjaka na Adventu u Tvrđi

Grad Osijek i ove godine darivao djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja i djecu iz udomiteljskih obitelji. Prvi puta božićni dar dobila i djeca s invaliditetom

Grad Osijek i ove je godine prigodom božićnih blagdana odlučio darivati svoje najmlađe sugrađane, a dar su prvi puta, uz Više…

Ove subote, 9. travnja 2022. godine, u trajanju od 9 do 12 sati održava se još jedan, srcu nam drag, naš Modni buvljak

U subotu još jedan bogati modni buvljak!

“Mjesec za mjesecom i stiglo nam proljeće i ljepše vrijeme te Vas sve pozivamo da posjetite i sudjelujete na našem Više…

Mališanima u Znanstveno edukacijskom centru Višnjan darovali računala: "Nadamo se da su među njima naše buduće kolege"

Osječka tvrtka pomaže upoznati svemir

Ovih blagdana, umjesto tradicionalnih poklona partnerima, osječka tvrtka Spin d.o.o. donirala je četiri prijenosna računala Znanstveno edukacijskom centru Višnjan u Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Iz Udruge kažu da će biti još šareniji, veseliji nego travanjski, a da ćete moći pronaći odlične stvari za sebe ili sebi drage osobe - odjeću, obuću, knjige, ploče, nakit...

Posh store – svibanjsko izdanje!

Cipelcugom po osječkim storytelling turama. Ima ih ukupno četiri u šest izvedbi. Na ovaj način se promovira kultura grada Osijeka ali i šetanje po našem lijepom gradu

Cipelcugom po Osijeku u svibnju

Grah su kuhali članovi Udruge majstora kotlića Slavonije i Baranje, koji su od ranih jutarnjih sati krenuli s pripremom dvanaest kotlova u kojima se kuhalo stotinjak kilograma graha.

[FOTO] Građanima Osijeka besplatno podijeljeno više od 2500 porcija graha, gužvara i pića