ŽIVOT

Pervan se još jednom vraća u Osijek

Nakon rasprodane dvije predstave krajem siječnja, Pervan će nas ponovno zabaviti :D

Objavljeno 05.03.2020
Ivona Amidžić

ODGOĐENO (detalje provjerite ovdje)

 

 

Nakon rasprodane dvije predstave krajem siječnja, jedan od najpopularnijih hrvatskih komičara Željko Pervan, ponovno će nas zabaviti svojom stand up hit predstavom Izlazak iz ormara.

Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, za Osijek uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja – utorak 31. ožujka u 20.00 h!

Unaprijed rezervirati ulaznice za predstave ili manifestacije te dobiti neke dodate informacije koje vas zanimaju možete putem telefona 205-501 (Uprava, 9-17 h), 205-507 (blagajna kina, od 17-21.30 h), email-a: [email protected] i [email protected] ili direktnim upitom na Facebook profil Kino Urania & Kinematografi Osijek (Inbox).

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U kinu Urania se održava promocija Kalendara koji nikad nije bio samo kalendar, očekuje vas i zadnji ovogodišnji "Samo Aleks" i premijeru filma "Akcija Đavolja greda"

Promocija azilskog kalendara, filmska premijera i zadnji ovogodišnji stand up

I ove godine, već tradicionalno pred Božić, u petak 15.12. s početkom u 19:00 h održat će se Promocija Kalendara Više…

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu Više…

Dašak francuske mode nas je oduševio u kinu Urania ove nedjelje kupci su kupovali, prodavali i razmjenjivali odjeću, obuću i accessoire na modnom buvljaku

[FOTO] Modni buvljak u kinu Urania

Bila je gužva na jučerašnjem modmom buvljaku u kinu Urania. Mnogobrojni građani su pohodili Uraniu tražeći ono jednu “krpicu” francuske Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje