SPORT

Pet medalja za KK Esseker na Prvenstvu Hrvatske

Zaključena ovogodišnja natjecateljska sezona

  Objavljeno 17.11.2020
  Darija Kovačić

  U Rijeci je ovaj vikend održano Državno prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore u katama s kojim je ujedno zaključena ovogodišnja natjecateljska sezona  odrađena po posebnim epidemiološkim mjerama.

  Na Prvenstvu u Rijeci KK Esseker nastupio je u kategorijama kadeta, juniora i mlađih seniora (U21). U kategoriji kadetkinja su nastupile Martina Sekulić i Isidora Malić ali nisu uspjele ući u drugi kvalifikacijski krug. U kadetima je nastupio Erik Šoper koji je prošao u drugi krug natjecanja ali nije uspio ući završne borbe za medalju.

  Juniorke ekipno u sastavu Maja Skrenković, Martina Sekulić i Isidora Malić su osvojile 3. mjesto, dok su juniori ekipno osvojili 2. mjesto. U ekipi su nastupili Patrik Kokić, Erik Šoper i Roko Štokić.

  U pojedinačnim nastupima juniorki, Maja Skrenković je prošla prvi i drugi krug kvalifikacija i izborila borbu za medalju u kojoj je nažalost zaustavljena te ostala na korak do medalje sa plasmanom na 5. mjesto.

  Nastupi u kategoriji juniora sa dvije osvojene medalje su bili puno uspješniji.

  Nastupili su Patrik Kokić koji je u drugom krugu kvalifikacija zauzeo 2. mjesto što je bilo dovoljno da izbori meč za treće mjesto što je Patrik uspješno odradio i osvojio broncu.

  U drugoj kvalifikacijskoj grupi je nastupio Erik Šoper te se osvajanjem prvog mjesta uspio plasirati u finale u kojem je izgubio od izvrsnog Matije Relić te se morao zadovoljiti 2. mjestom i srebrom.

  U kategoriji mlađih seniora nastupili su Ivor Premec i Patrik Kokić te su i jedan i drugi prošli  prvi kvalifikacijski krug. Nisu se uspjeli plasirati u finale te su došli u situaciju da međusobno rade meč za broncu. U tom meču je jedino bilo sigurno da će KK Esseker imati medalju iako je ishod meča bio neizvjestan. Kod Ivora Premec su se osjetile posljedice samoizolacije, iz koje je izašao neposredno pred odlazak na Državno, te je Patik Kokić bio superiorniji te osvojio 3. mjesto i u ovoj kategoriji čime je sa tri osvojene medalje bio najuspješniji natjecatelj KK Esseker.

  Foto i tekst: KK Esseker

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Vrijednosnice Osijek pobijedile Diadore iz Zadra

  Kup Krešimir Ćosić: KK Diadora Zadar – KK Vrijednosnice Osijek

  U sklopu Kupa Krešimir Ćosić sinoć su Vrijednosnice pobijedile ekipu  Diadore iz Zadra. KK Diadora Zadar – KK Vrijednosnice Osijek Više…

  GSSR “Sport za sve” Osijek poziva na novu aktivnost akcije Zdravko je krenuo!

  Zdravko u misiji rušenja čunjeva

  GSSR “Sport za sve” Osijek poziva na novu aktivnost akcije Zdravko je krenuo! Ovaj puta je to “Misija rušenja čunjeva” Više…

  Nakon što je srezan budžet uoči nove sezone, Osječani su krenuli s vrlo mladom momčadi u nju i rezultat je na kraju patio.

  Vrijednosnice Osijek i trener Domagoj Kujundžić prekinuli suradnju

  Iz Vrijednosnica Osijek stiglo je priopćenje o raskidu suradnje s Domagojem Kujundžićem. Nakon što je srezan budžet uoči nove sezone, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  U ovakvom tempu, kada su utakmice u zgusnutom natjecateljskom rasporedu, važno je znati da se povjerenje s punim pravom može ukazati i onima koji su u početku nešto manje igrali...

  Bez obzira na početno vodstvo protivnika uvjerljiva pobjeda Bijelo-plavih

  Vrijednosnice Osijek pobijedile Diadore iz Zadra

  Kup Krešimir Ćosić: KK Diadora Zadar – KK Vrijednosnice Osijek

  GSSR “Sport za sve” Osijek poziva na novu aktivnost akcije Zdravko je krenuo!

  Zdravko u misiji rušenja čunjeva