ŽIVOT

Petra Cicvarić ponovno trudna?

Petra Cicvarić objavila fotografiju s podignutom majicom na kojem ističe trbuščić

Objavljeno 15.10.2019
Ivona Amidžić

Petra Cicvarić, hrvatska kazališna i televizijska glumica, naša osječanka koju najviše znamo iz “Ruže vjetrova” i “Najboljih godina” na Instagramu je nagovijestila sretnu vijest.

“Još uvijek ona ima veću bušu”, napisala je Petra na Instagramu ispod preslatke fotografije gdje su ona i kćerka podignule majice i uspoređuju svoje trbuščiće. Iako ništa nije izričito rekla, svi redom pratitelji su joj krenuli čestitati i ona im je redom potvrdno krenula odgovarati sa sretnim “hvala”.

Sve je potvrdila slikom iz storyja gdje je pokazala trbuh koji je simpatično već zaobljen, dok Petra sjaji, a sada znamo i zašto.

petra_cicvarić_15102019_osijeknews

“Tri godine sam mama. Gledala sam kako se nakupine stanica razvijaju i postaju plod, pretvaraju se u fetus veličine marelice iz kojeg strše ruke i noge, iz kojeg snažno i vrlo brzo lupa sićušno srce. Marelica ubrzo postaje velika kao mango, mango preraste u ananas, pritišće mi mjehur i mlatari rukicama i nogicama tako jako da mi stomak poprima vanzemaljske oblike,” napisala je Petra nedavno opisujući svoje trudno putovanje.

“Kad sam ju napokon ugledala uživo, imala je crne oči, crnu kosu, duge prste i jako duge nokte. Iz dana u dan, gledala sam kako se mijenja. Kako crna kosa postaje zlatna, crne oči plave, i kako s tri kile odjednom postaje dijete od 10 kila i s toliko “faldica” na sebi da su joj ruke podsjećale na kifle iz Mlinara. Gledala sam kako se doslovno preko noći izdužuje i više ne stane u cipele koje je jučer nosila. Gledala sam ju kako proučava naša usta dok joj govorimo, kako isprobava razne zvukove i otkriva svoj glas, a sada ju gledam u čudu kad mi postavi neko pitanje na koje ne znam ni da li bi google znao odgovoriti. Najljepše putovanje na koje sam ikad bila pozvana. Najljepši i ujedno najbrži razvoj događaja”, otkriva Petra.

foto: Instagram (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Danas ju redovito gledamo na malim ekranima :D

Prepoznajete li djevojčicu sa slike?

Djevojčica sa slike danas je kazališna, televizijska i filmska glumica. Ova je osječanka poznata po brojnim kazališnim ulogama, ali i televizijskim izvedbama. Trenutno ju svakodnevno Više…

O čemu to priča Nives i zašto nema dečka?

Iščekivanje, nestrpljivost, zamišljanje okusa i euforija kad je napokon na mojim usnama…

Poznata hrvatska pjevačica, glumica, model i spisateljica, Nives Celzijus, svaki nas dan počasti novim zanimljivim fotografijama i objavama. Danas je odlučila Više…

Njegov suradnik i prijatelj, Toni Cetinski, obilježio je tužni datum emotivnom objavom

Dvanaest godina od tragične smrti Toše Proeskog

Punim imenom Todor Toše Proeski, bio je makedonski pjevač pop i narodne glazbe. Zvali su ga makedonskim Pavarottijem i makedonskim Oliverom. Tragično je poginuo u prometnoj Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Osijek na javnim zelenim površinama ima 25 tisuća stabala, jedini je grad u Hrvatskoj koji ima više parkova nego trgova - 22 parka i 15 trgova i jedini grad u Europi koji krasi secesijski park - Sakuntalin park

Arheološki muzej – Osijek domaćin Prvog nacionalnog stručnog skupa urbanog šumarstva

Cesting svake godine ulaže u imovinu te ove godine nabavljaju i kamion Unimog, jedan posipač i traktor John deere, a strojevi bi trebali stići sljedećega tjedna.

Cesting – Zimska služba spremna!

Svaki se dan nešto zanimljivo događa...

Što Vas danas sve očekuje u Osijeku?