SPORT

Pioniri NK Osijeka pobijedili francuskog velikana na Međunarodnom turniru

Pioniri NK Osijeka ovaj vikend sudjelovali su na Međunarodnom turniru u Maleziji, u finalnom ogledu igrali su protiv pionira francuskog PSG-a...

Objavljeno 31.10.2022
Iven Jurić

Pioniri Osijeka (igrači rođeni 2008. godine) osvojili su međunarodni turnir Supermokh Cup 2022. kojeg je u Maleziji organizirala Nacionalna nogometna akademija tamošnjeg Saveza. U finalnom ogledu momčad Mateja Žitnjaka bila je uspješnija od vršnjaka iz francuskog velikana Paris Saint-Germaina rezultatom 2:1.

Bijelo-plavi su rano došli u rezultatski zaostatak, ali do kraja su uspjeli kreirati preokret i golovima Mateja Gagulića i Dražena Jamana režirali veliko slavlje. Uz to, vratar Osijeka Matej Grahovac izabran je za najboljeg vratara turnira.

Za Osijek su nastupili: Matej Grahovac, Davor Bertić, David Kalem, Borna Mrkonjić, Niko Košir, Tin Vragolović, Jona Ježić, Arsen Čočaj, Matej Gagulić, Dražen Jaman, Marino Perković, Niko Ivanković, Matej Miličić, Matej Sabo, Mile Jurjević, Ivan Korman, Ivano Kolarević i Vito Papac. Stručni stožer činili su trener Matej Žitnjak, pomoćni trener Matej Išasegi, trener vratara Ivan Ilijašev, fizioterapeut Tomislav Marđetko, a klupsku delegaciju činili su još tehnički direktor škole nogometa Miroslav Žitnjak, tajnik škole nogometa Petar Španjić i skaut Ivo Vranješ.

FOTO/TEKST: NK Osijek

Redakcija portala OsijekNews.hr čestita Klubu, svim igračima i stručnom stožeru!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

[INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

[FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”

Eva Martinović i Nikola Šešum su proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u višebojima imali dobar uspjeh

Osječanima dvije višebojske medalje