ŽIVOT

Plač i vrisak šokirane djece ispunio kino zbog stravičnih scena na platnu

Ovo nitko nije očekivao!

Objavljeno 10.04.2019
Tamara Lemajić

Doslovno se horor odigrao pred dječjim očima u jednom kinu u Velikoj Britaniji – piše Nacionalniportal.hr.

Lanac kinematografa Empire Cinemas se ispričao zbog puštanja trailera horora prije crtanog filma “Pepa Pig” na “Festivalu zabave”.

Jadna su dječica vrištala nakon što se umjesto njihovog omiljenog crtića “Pepa Pig” pojavile scene iz psihološkog horora “Ma” i stravične scene iz znanstvenofantastičnog horora “Brightburn”.

U traileru za “Ma” pojavljuju se mrtva tijela i užasavajuća scena kada auto udari čovjeka, dok “Brightburn” pršti nasiljem i pojavljuje se dijete u sablasnoj maski.

 

 

Novinar BBC-ja Charlie Jones (34) koji je posvjedočio ovom incidentu, prvi je put odveo svoju kćerkicu (2) u kino.

‘Pokušao sam joj dlanom pokriti oči tijekom trajanja trailera. Bila je zbunjena i počela je plakati. Nakon ovoga bila je užasno uplašena i bojala se čudovišta. Dođete u kino pogledati obiteljski crtić i ne očekujete da će vam se dogoditi nešto što bi moglo naškoditi vašem dijetetu’, rekao je Jones dodajući da je bilo puno uznemirene, uplakane djece koju su roditelji jedva uspijevali umiriti.

Objavljuje Charlie JonesNedjelja, 17. veljače 2019.

Glasnogovornik Empire Cinemasa rekao je da istražuju kako su neprikladni traileri pušteni prije projekcije “Peppa Pig” te se ispričavaju.

Čim je osoblje kina vidjelo što se događa, program je odmah zaustavljen i trailerovi su uklonjeni s ekrana, a crtić “Pepa Pig” je onda započeo s emitiranjem.

foto: Pixabay (ilustracija)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

Povodom dana planete zemlje 20.04.2024. Održana je akcija čišćenja 3. Rezolucija Zemlja. Inicijator aktivnost je Večernji list s partnerima: Grad Više…

Prema željama najmlađih i ove godine HŽ je odlučio organizirati veselo blagdansko putovanje na kojemu će se djeca družiti, pjevati i zabavljati se, a uskrsni Zeko razveselit će ih i darivati

Uskoro kreće Zeko-express

HŽ Putnički prijevoz od 16. ožujka ponovno organizira vožnje dječjih uskrsnih vlakova Zeko-express. U Zeko-expressu bit će organiziran zabavni program, Više…

Osim teoretskih predavanja, mladi planinari će proći razne vježbe koje će im pomoći ne samo za planinarstvo i odlazak u prirodu već i u samom budućem životu. 

HPD “Bršljan-Jankovac” poziva u Dječju planinarsku školu

Planinarskog društva HPD “Bršljan-Jankovac” poziva mlade u Dječju planinarsku školu. Školi je namijenjena za djecu u dobi od 7-15 godina. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!