ŽIVOT

Plesni tečaj ŠPU Feniks – LET’S DANCE!

Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije

Objavljeno 02.03.2023
Darija Kovačić

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u ponedjeljak 06. i srijedu 08.03.2023. godine, u osnovnoj školi “Mladost” na Sjenjaku s početkom u 19 sati.

Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite i pogledajte naš rad s polaznicima, dobro došli ste)! Termini održavanja tečaja su ponedjeljak i srijeda od 19 sati. Program plesnog tečaja, za bezbolan pristup plesnom podiju, obuhvaća osnove engleskog i bečkog valcera, disco-foxa, tanga i šetalice.

Budimo realni, svi mi volimo plesati!

Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije.

Ples usrećuje, ples je radost – stvarno!

Na tečaju si: sat vremena okružen/-a nasmijanim ljudima, šališ se, slušaš veselu glazbu, plešeš… Što misliš, kako ćeš se osjećati poslije sata? Nesretno ili jako sretno i pozitivno?

Dodate li još tome mnoga lijepa poznanstva iz plesne škole, a nerijetko se dogodi i ljubav. Naš je savjet – svakako probajte!

S veselom Feniksovom ekipom uđite u svijet koji energijom puni baterije, odmara duh i tijelo, SVIJET PLESA!

Plesati je lako!

A na opuštenim tečajevima ŠPU Feniks proplesat ćeš već prvi sat, garantirano!

Pozivamo vas – ne oklijevajte!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite, zaplešite i pogledajte rad s polaznicima, dobro došli ste)!

Plesni tečaj ŠPU Feniks – U RITMU ME OKRENI!

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u ponedjeljak 04. i srijedu 06.03.2024. godine, Više…

Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite, zaplešite i pogledajte rad s polaznicima)!

Plesni tečaj ŠPU Feniks – VODI ME NA PLES!

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u utorak 09. i četvrtak 11.01.2024. godine, Više…

Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije.

Upiši se na PLES uz Feniks – Bailamos 

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj salse i ostalih latino – karipskih plesova koji počinje u utorak, 17. i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Ovaj događaj namijenjen je širokom spektru sudionika - od odgojitelja, učitelja, pedagoga i psihologa do sportskih djelatnika i roditelja, kao i svima onima koji se bave odgojem i edukacijom djece

[NAJAVA] Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović ponovno u Osijeku (dijelimo kotizaciju)