ŽIVOT

Plesni tečaj ŠPU Feniks – VODI ME NA PLES!

Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite, zaplešite i pogledajte rad s polaznicima)!

Objavljeno 02.01.2024
Darija Kovačić

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u utorak 09. i četvrtak 11.01.2024. godine, u osnovnoj školi MLADOST na Sjenjaku(dvorana na katu) sa početkom u 21 sati. Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite, zaplešite i pogledajte rad s polaznicima)!

Termini održavanja tečaja su utorak i četvrtak od 21 sat.

Program plesnog tečaja, za bezbolan pristup plesnom podiju, obuhvaća osnove engleskog i bečkog valcera, disco-foxa, tanga i šetalice.

Budimo realni, svi mi volimo plesati!

Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije.

Ples usrećuje, ples je radost – stvarno!

“Na tečaju si: sat vremena okružen/-a nasmijanim ljudima, šališ se, slušaš veselu glazbu, plešeš… Što misliš, kako ćeš se osjećati poslije sata? Nesretno ili jako sretno i pozitivno? Dodate li još tome mnoga lijepa poznanstva iz plesne škole, a nerijetko se dogodi i ljubav. Naš je savjet – svakako probajte! S veselom Feniksovom ekipom uđite u svijet koji energijom puni baterije, odmara duh i tijelo, SVIJET PLESA! Plesati je lako! A na našim opuštenim tečajevima proplesat ćeš već prvi sat, garantirano! Pozivamo vas – ne oklijevajte! Dobro nam došli, pozivaju građane iz ŠPU Fenix.”

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite, zaplešite i pogledajte rad s polaznicima, dobro došli ste)!

Plesni tečaj ŠPU Feniks – U RITMU ME OKRENI!

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u ponedjeljak 04. i srijedu 06.03.2024. godine, Više…

13. Euro Show Dance Challenge, međunarodni kup održao se u dvorani Gradski vrt uz sudjelovanje oko 700 plesača iz 26 klubova i sedam zemalja - Mađarske, Češke, Slovačke, Rumunjske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske

[FOTO] Održan 13. Euro Show Dance Challenge u Osijeku

Grad Osijek u subotu 10.02. bio je domaćin međunarodnog plesnog natjecanja “13. Euro Show Dance Challenge” u organizaciji Plesnog kluba Više…

Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije.

Upiši se na PLES uz Feniks – Bailamos 

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj salse i ostalih latino – karipskih plesova koji počinje u utorak, 17. i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Jedan on najnovih modnih savjeta za 2024. sezonu su jarke boje kojih se mnogi plaše iskombinirati u njihov stil. Mali dodatci žarkih boja poput torbica i ruksaka odmah mogu poboljšati cijeli šarm vašeg izgleda. 

Praktični modni savjeti za 2024. sezonu

Najbolja potvrda visoke kvalitete vina vinarije Perak su mnogobrojne medalje i šampionska priznanja osvojena na sajmovima u zemlji i inozemstvu.

Četvrtak u Vinoteci Vinita – Vinarija Perak

Očekuju nas Igraonice za kerovce koje će voditi Alenka Medak, a ove godine Povratak otpisanih imat će i Šank za kerovce, kako i čime će se sve na njemu častiti najdlakaviji gosti eventa morat ćete saznati uživo.

[NAJAVA] 9. Povratak otpisanih