KULTURA

POBJEDNIK nagradnog natječaja! Ako to niste vi – evo još jedne prilike!

U tekstu pročitajte tko je sretan dobitnik dvije ulaznice za predstavu u HNK... Ukoliko to niste vi - imate još jednu priliku! Pravila znate - ZAIGRAJTE!

Objavljeno 11.01.2019
Antonela Verković

ČESTITAMO! Pobjednica našeg nagradnog natječaja je Nikolina Klasiček!

Pobjednica će večeras uživati u predstavi ‘Zoološki vrt’!

U sklopu ‘siječanjskog popusta’ u HNK podijelili smo već tri ulaznice, a evo i četvrte, zadnje prilike. Ovog puta vas vodimo na ‘Ručni rad’ – sutra! Subota je idealna za kazalište, zar ne? 🙂

Sretni dobitnik će biti objavljen sutra u 10:00 sati, a pravila znate…

Potrebno je u komentar objave ‘tag-irati’ prijatelja/icu s kojom želiš ići na predstavu i podijeliti objavu na svom zidu 🙂

”RUČNI RAD”

Riječ je o crnoj komediji.

“Ručni rad” crnohumorna je priča francuskog pisca Jean-Claudea Danauda o položaju žena koje i ne shvaćaju da su žrtve svog okruženja i koje su izgubile svaku vrstu empatije prema vlastitu životu, ali imaju jako izraženu i iskrenu empatiju prema drugim ženama.

U zahtjevnoj glumačkoj predstavi na osječkoj pozornici glume Jasna Odorčić (Udovica, čudovište), Anita Schmidt (Sophie, glupača) i Ljiljana Krička Mitrović (gđica. Petitpas, svetica).

Scenografkinja je Vesna Režić, kostimograf Marko Marosiuk, glazbu potpisuje Zvonimir Dusper – Dus, a oblikovatelj je svjetla Tomislav Kobia.

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Saznajte u tekstu... Nagradni natječaj je završen, hvala svima koji su sudjelovali i pratite nas i dalje za sve sljedeće nagrade :)

Tko večeras ide na predstavu u HNK?

ČESTITAMO! Pobjednica našeg nagradnog natječaja je Marina Bošnjak Ex Juriša! U sklopu kazališne manifestacije ‘Siječanjski popust’ podijelili smo ukupno četiri Više…

Kao što već znate -potrebno je u komentar objave 'tag-irati' prijatelja/icu s kojom želiš ići na predstavu i podijeliti objavu na svom zidu :)

Ponovno dijelimo ulaznice za predstavu u HNK!!

Ovog tjedna smo već podijelili dva puta po dvije ulaznice za predstave u HNK. Ali tu se priča ne završava! Više…

U tekstu pročitajte tko je sretan dobitnik dvije ulaznice za predstavu u HNK... Tko želi na ''Seksi rublje''? Pravila znate... (tag prijatelja + podijelite objavu javno na svom zidu)

POBJEDNIK nagradnog natječaja – ulaznice za HNK + dijelimo ih opet!

ČESTITAMO! Pobjednica našeg nagradnog natječaja je DUNJA BART! Svima ostalima, više sreće drugi put. A drugog puta će biti – Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Uživat ćete u njegovoj predstavi 'Na komadiću Europe' - trk po ulaznice! :)

Pervan dolazi u Osijek! I nasmijat će vas do suza!

Muzej Okusa je sinoć bio poprište otvaranja festivala, a osim ponude vina bilo je tu i ukusnih sirnih kao i suhomesnatih delicija, rakije i meda.

Započeo je peti Osijek Wine fest – najveći vinski festival na istoku Hrvatske

10. Sajam vjenčanja u Osijeku

Sajam vjenčanja u Osijeku