ŽIVOT

Podjela paketa higijene u sklopu projekta „Zajedno za društvo jednakih mogućnosti IV“

Podjela paketa se održava na adresi Šetalište Petra Preradovića 6, 31000 Osijek, iza zgrade Crvenog križa, u vremenu od 10:00 do 13:00 sati.

Objavljeno 07.09.2023
Darija Kovačić

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek u sklopu projekta „Zajedno za društvo jednakih mogućnosti IV“ koji je financiran sredstvima Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD) kroz poziv „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom osnovne materijalne pomoći“ organizira podjelu paketa higijene korisnicima Zajamčene minimalne naknade prema sljedećem rasporedu:

  • 09.2023. – korisnici ZMN iz četvrti Gornji grad i Industrijska četvrt
  • 09.2023. – korisnici ZMN iz četvrti Novi grad i Retfala
  • 09.2023. – korisnici ZMN iz četvrti Donji grad, Tvrđa
  • 09.2023. – korisnici ZMN iz četvrti Jug 2

Podjela paketa se održava na adresi Šetalište Petra Preradovića 6, 31000 Osijek, iza zgrade Crvenog križa, u vremenu od 10:00 do 13:00 sati.

Korisnici ostvaruju pravo na 1 paket higijene po svakom članu kućanstva. Potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu. Ako je korisnik spriječen doći po paket higijene, isti može preuzeti i druga osoba uz predočenje osobne iskaznice nositelja prava na Zajamčenu minimalnu naknadu.

Korisnicima iz prigradskih naselja (mjesnih odbora) paketi će biti dostavljeni na kućnu adresu.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Ovaj projekt odnosi se na sve građane s prebivalištem u Osijeku i okolici (Tenja, Višnjevac, Josipovac, Sarvaš, Klisa). Broj kastracija je ograničen i projekt će trajati dok ima sredstava, stoga se prijavite već danas.

Besplatna kastracija mačaka, posljednja u ovoj godini

Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

Jedna od najvažnijih točaka bio je prijedlog pravilnika o uređenju terasa ugostiteljskih objekata, koji je usvojen, a kojim se utvrđuju zone i lokacije za postavljanje terasa te način njihova uređenja

Osijek će radi ljepše vizure grada ujednačiti izgled terasa ugostiteljskih objekata