OSJEČANI

Izašao glazbeni spot “Mir je naš đir” udruge Dokkica

Cilj projekta bio je osnažiti učenike/dječje ambasadore mira za stjecanje znanja i vještina za provedbu radionica nenasilne komunikacije i mirnog rješavanja sukoba.

Objavljeno 21.05.2018
Nikolina Ćosić

Projekt udruge Dokkica pod nazivom “Mir je moj đir” je došao do završne faze koja je rezultirala brojnim dječjim ambasadorima mira u osječkim osnovnim školama. Naime, ovaj se projekt provodio u sklopu natječaja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva “Izvaninstitucionalni odgoj i obrazovanje – Škola u zajednici s nultom tolarencijom za govor mržnje i nasilje”, a cilj projekta bio je osnažiti učenike/dječje ambasadore mira za stjecanje znanja i vještina za provedbu radionica nenasilne komunikacije i mirnog rješavanja sukoba te provedbu edukativne kampanje.

Jučer su prigodnim programom kod Školjke obilježili kraj ovog programa, a kao rezultat rada prikazali su i glazbeni spot “Mir je naš đir”, a kojeg možete poslušati i pogledati u nastavku.

Autori stihova: Dječji ambasadori mira iz Dokkice i Anna Cormenier
Glazbeni voditelj: Marijan Jovičić
Glazbeni aranžman: DJ Ian Hanks i Darko Ocvirk
Suradnik: Plesni studio Wings
Snimatelj: Mario Miloloža, BMF
Autor montaže: Igor Perković

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Od ove godine festival je nacionalan, te će petominutni igrokazi POZOR! Plivamo sceni izvesti osnovnoškolske dramske skupinae iz cijele Hrvatske!

[NAJAVA] Festival učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni 12

Dječji kreativni centar DOKKICA organizira 12. Festival učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni koji će se održati 19. i 20. svibnja Više…

Roditelji se često pronalaze u situaciji ispravljanja negativnih obrazaca ponašanja kroz različite oblike kazni. Griješe li u tome? Trebaju li nam kazne da bismo odgojili dijete?

Dokkica – poziv na besplatno predavanje za roditelje, “Nagrade i kazne”

Svako naše ponašanje ima posljedice. Djeca, nakon treće godine života, postepeno postaju sve svjesnija kako dobra i očekivana ponašanja dovode Više…

U novom izdanju projekta pokrenut je podcast o supetatama koji vodi Ines Novak, voditeljica projekta i predsjednica DOKKICE. Uz podcast DOKKICA organizira proslavu Dana očeva u DOKKICI 19. ožujka od 16.00 do 17.30 sati za koju priprema zabavne aktivnosti za cijelu obitelj.

DOKKICA nastavlja s promicanjem aktivnog očinstva podcastom I TATA JE VAŽAN

Nakon tri godine uspješne provedbe projekta DOKKICA je odlučila nastaviti s projektom I TATA JE VAŽAN uz financijsku podršku Središnjeg Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom

"Šumska kraljica" je prva opera za djecu na svijetu skladana da je u cijelosti izvode djeca!

Dječja opera Šumska kraljica ponovno u Osijeku