Arhiva

POLICIJA – Krađe, oružje i pojačana mjera kontrole brzine!

Već danima izvještavamo o krađama, ali one su i dalje prisutne. Osim toga, iz policije najavljuju još jednu povećanu mjeru kontrole brzine

  Objavljeno 19.07.2018
  Tea Pakšec

  Krađe ne prestaju! Ponovno moramo prenositi loše vijesti kako su kradljivci ponovno iskoristili nepažnju vlasnika! Nepoznati počinitelj jučer u dopodnevnim satima u Đakovu provalio je u obiteljsku kuću i ukrao novac s čime je 68 – godišnjaka oštetio za više desetaka tisuća kuna.

  Također nepoznati počinitelj u Osijeku provalio je u obiteljsku kuću, ukrao više komada raznog nakita i s time 29-godišnjoj vlasnici pričinio materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

  KONTROLA BRZINE

  Uz ovo izvješće dodajemo kako će policija provoditi pojačanu mjeru opreza s naglaskom na kontrolu brzine, sutra 20.srpnja 2018. u  vremenu od 16,00 do 21,00 sat na području cijele Policijske uprave osječko – baranjske. Stoga, sutra posebna pažnja neka bude posvećena desnoj nozi dok budete upravljali vašim vozilom!

  AKCIJA BEZ ROKA TRAJANJA

  Iz policije obavještavaju i podsjećaju da je u trajanju još uvijek akcija bez roka trajanja pod nazivom “Manje oružja, manje tragedija – izbacimo uljeza”.

  Bombe i razno oružje nažalost još uvijek nije skroz uklonjeno, a to dokazuju i sljedeća dva izvješća.

  Jučer, 18. srpnja oko 15,10 sati djelatnici građevinske tvrtke su prilikom izvođenja zemljanih radova na dijelu Županijske ceste 4130 Kuševac – Viškovci, pronašli neeksplodirani minobacački projektil call 82 mm.

  Nadalje, 18. srpnja oko 16,05 sati u Josipovcu u Osječkoj ulici u dvorištu tvrtke, djelatnici su pronašli ručnu bombu M-75.

  Na mjesta pronalaska izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je navedena ubojita sredstvo izuzeo. Prenosi glasnogovornik Policijske uprave osječko – baranjske Darijo Premec.

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Hoće li roditelji i beba večeras mirno spavati? Pitamo se jesu li u kolicima ostale igračke oštećena djeteta i je li zaista došlo takvo vrijeme da se krade od najmlađih?

  Ukradena dječja kolica: Srećom, beba je bila u naručju majke!

  Beba je, ni kriva ni dužna, ostala bez ”prijevoznog sredstva”. Vremenske prilike još nas uvijek služe, sunce krasi naš grad Više…

  Sutra, od 09 do 10 sati u Drinskoj ulici u Osijeku, u blizini Osnovne škole Dobriše Cesarića, prometni policajci će dijeliti vozačima promidžbene letke ...

  Poštujte naše znakove – oprez vozači, počinje škola!

  Sutra, od 09 do 10 sati u Drinskoj ulici u Osijeku, u blizini Osnovne škole Dobriše Cesarića, prometni policajci će Više…

  Gradsko vijeće – Zdravko Peko traži smjenu vodstva lokalne policije

  Vruće je bilo  u raspravi o izvješću policije o stanju sigurnosti u gradu. Zamjenik načelnika Policijske uprave osječko-baranjske Damir Takač Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Cijene vozila snizili su kao nikada do sada, a spektar pogodnosti povećali. Osim najnižih cijena ovog vikenda nude Vam i druženje u opuštenoj atmosferi gdje su djeca dobrodošla, kao i vaši četveronožni ljubimci!

  LEGENDARNA OPELOVA 24 SATA!

  Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na cestama u gorju, mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima ...

  Stanje na cestama: Pazi – mokro, sklisko … Imaš zimske gume?

  Zbog magle smanjena je vidljivost mjestimice na cestama u Slavoniji ...

  HAK: Od danas obavezna zimska oprema