Arhiva

POLICIJA – Krađe, oružje i pojačana mjera kontrole brzine!

Već danima izvještavamo o krađama, ali one su i dalje prisutne. Osim toga, iz policije najavljuju još jednu povećanu mjeru kontrole brzine

  Objavljeno 19.07.2018
  Tea Pakšec

  Krađe ne prestaju! Ponovno moramo prenositi loše vijesti kako su kradljivci ponovno iskoristili nepažnju vlasnika! Nepoznati počinitelj jučer u dopodnevnim satima u Đakovu provalio je u obiteljsku kuću i ukrao novac s čime je 68 – godišnjaka oštetio za više desetaka tisuća kuna.

  Također nepoznati počinitelj u Osijeku provalio je u obiteljsku kuću, ukrao više komada raznog nakita i s time 29-godišnjoj vlasnici pričinio materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

  KONTROLA BRZINE

  Uz ovo izvješće dodajemo kako će policija provoditi pojačanu mjeru opreza s naglaskom na kontrolu brzine, sutra 20.srpnja 2018. u  vremenu od 16,00 do 21,00 sat na području cijele Policijske uprave osječko – baranjske. Stoga, sutra posebna pažnja neka bude posvećena desnoj nozi dok budete upravljali vašim vozilom!

  AKCIJA BEZ ROKA TRAJANJA

  Iz policije obavještavaju i podsjećaju da je u trajanju još uvijek akcija bez roka trajanja pod nazivom “Manje oružja, manje tragedija – izbacimo uljeza”.

  Bombe i razno oružje nažalost još uvijek nije skroz uklonjeno, a to dokazuju i sljedeća dva izvješća.

  Jučer, 18. srpnja oko 15,10 sati djelatnici građevinske tvrtke su prilikom izvođenja zemljanih radova na dijelu Županijske ceste 4130 Kuševac – Viškovci, pronašli neeksplodirani minobacački projektil call 82 mm.

  Nadalje, 18. srpnja oko 16,05 sati u Josipovcu u Osječkoj ulici u dvorištu tvrtke, djelatnici su pronašli ručnu bombu M-75.

  Na mjesta pronalaska izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je navedena ubojita sredstvo izuzeo. Prenosi glasnogovornik Policijske uprave osječko – baranjske Darijo Premec.

   

  VEZANE VIJESTI

  Gradsko vijeće – Zdravko Peko traži smjenu vodstva lokalne policije

  Vruće je bilo  u raspravi o izvješću policije o stanju sigurnosti u gradu. Zamjenik načelnika Policijske uprave osječko-baranjske Damir Takač Više…

  Provale u retfali! Građani organizirali patrole s psima, zaštitarsku tvrtku i nadzorne kamere

  Privatna zaštitarska tvrtka, redovne ophodnje ulicama u pratnji pasa te pojačan videonadzor – tri su mjere koje su za sada Više…

  PU Osječko-baranjska povećanje broja poginulih u prometu

  Prema godišnjem statističkom izvješću Policijske uprave Osječko – baranjske ukratko bi se moglo reći kako je stanje na području cijele Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Vikend s velikim brojem prometnih nesreća je iza nas, a ponedjeljak u PU osječko baranjskoj bilježi nove tri prometne

  Krađe, prometne nesreće i pronalazak mine

  Osječani i posjetitelji Osijeka večeras će uživati u bogatom programu koji se priprema

  Program 2. Osječke ljetne noći

  Istok Hrvatske danas će na kratko uživati u sunčevim zrakama, zato planirajte danas što više aktivnosti na otvorenom!

  Nije žuti smajlić, stiglo nam je sunce :)