CRNA KRONIKA

Policija razriješila sedam teških krađa i krađa

Policija je razriješila slučajeve teških krađa i krađa iz prošle i ove godine.

  Objavljeno 11.02.2020
  Petar Tauković

  Policija je razriješila slučajeve teških krađa i krađa iz prošle i ove godine.

  PRONAĐEN PROVALNIK U ĐAKOVU
  Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 23-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova počinio četiri kaznena djela teška krađa i teška krađa u pokušaju.

  U noći s 10. na 11. siječnja, u Đakovu, 23-godišnjak je provalio u prodavaonicu vlasništvo tvrtke iz Petrijanaca te trgovinu vlasništvo tvrtke iz Đakova. Iz registar kase i radnog stola oštećenih tvrtki otuđio je više od tisuću kuna.

  U noći s 22. na 23. ožujka prošle godine, u Đakovu, 23-godišnjak je provalio u frizerski salon vlasništvo 60-godišnje hrvatske državljanke iz Đakova i ukrao novac. Potom je provalio u prostorije humanitarne udruge iz Đakova, iz kojih nije ništa ukrao. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

  UKRAO POKLOPCE ŠAHTOVA
  U vremenu od 1. do 9. srpanja prošle godine, u Ulici Nikole Šubića Zrinskog u Dardi, 34-godišnji hrvatski državljanin iz Darde ukrao je više komada poklopaca odvodnih šahtova. Pravna osoba iz Darde oštećena je više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

  MALOLJETNIK UKRAO NOVAC I NADZORNU KAMERU
  U noći s 22. na 23. siječnja, u Belišću, maloljetni hrvatski državljanin je na prostoru groblja demontirao i ukrao nadzornu kameru te provalio u svjećomat i ukrao novac.

  U noći 10. veljače, oko 3,20 sati, u Belišću, maloljetnik je provalio u prostorije pekare gdje je pronađen po policijskim službenicima i uhićen. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  I onda se čudimo odakle nam novi zaraženi...

  U zadnja 24 sata sedam kršenja mjera samoizolacije samo na području OBŽ!

  U protekla 24 sata, Policijska uprava osječko-baranjska evidentirala je dvanaest dojava građana o kršenju mjera samoizolacije. Obavljenim terenskim provjerama policija Više…

  Prijeti mu novčana kazna u iznosu od 40.000 kuna!

  Pod zabranom upravljanja napuhao 2,44 promila

  Jučer, u nedjelju, oko 17.50 sati, gdje je  između mjesta Gorjani i Krndije u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil kojim Više…

  Sreća je bila što je cesta bila prazna...

  Napio se i sletio s ceste – Nije imao ni vozačku

  Jučer, 26. ožujka, u 15.35 sati u Osijeku, u Belomanastirskoj ulici, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do prometne Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Neovisno o pandemiji, vatrogasci imaju posla i s gašenjem požara...

  Izgorjeli auto i krovište kuće

  Prijeti mu novčana kazna u iznosu od 40.000 kuna!

  Pod zabranom upravljanja napuhao 2,44 promila