CRNA KRONIKA

Policija u pretrazi pronašla drogu i streljivo

Policija je kod 31-godišnjaka u automobilu, hotelu i na drugim mjestima našla marihuanu, amfetamine, ecstasy, MDMA, streljivo...

  Objavljeno 30.10.2023
  Matija Ivanković

  Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave osječko-baranjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ te prekršaj iz „Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana“.

  Jučer, u Osijeku policijski službenici zatekli su 31-godišnjaka u neovlaštenom posjedu 15,3 grama amfetamina, 0,61 grama marihuane, 3,67 grama MDMA ,10 tableta „ecstasya“ i 0,79 grama nagorenog tzv. „joint“ što je oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

  Naime, u Osijeku je jučer temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku, obavljena pretraga iznajmljene hotelske sobe kao i osobnog automobila koje koristi 31-godišnjak, a tijekom koje su policijski službenici pronašli 10,2 grama amfetamina, 1,65 grama marihuane i 5 tableta „ecstasya“ što je oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

  Također, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, na području Vinkovaca obavljena je pretraga doma i drugih prostorija na adresi prebivališta 31-godišnjaka kojom prilikom je pronađeno 149,2 grama amfetamina, 2,3 grama MDMA, 5,1 grama marihuane, 9 tableta „ecstasya“, 41 komad streljiva što je oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

  Protiv počinitelja podnosimo prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Četiri strana državljana su krali po trgovinama no zaštitarka u trgovačkom centru ih je zaustavila

  Krađa u trgovačkom centru u Osijeku

  U trgovačkom centru u Osijeku, u subotu tijekom poslijepodneva, četvorica stranih državljana ukrali su razne artikle u vrijednosti od 595 Više…

  37-godišnjakinja oglasila prodaju predmeta na internetu, pa ostala bez novca. Sistem je isti, drugačiji su samo sudionici.

  Još jedna loše završena Internet prodaja

  Nepoznati je počinitelj 22. studenoga s računa 37-godišnjakinje sa šireg područja Donjeg Miholjca skinuo gotovo 880 eura, nakon što mu Više…

  Prilikom pretrage doma 40-godišnjaka, policijski službenici su pronašli marihuanu, digitalnu vagu i novac...

  U pretrazi pronađena marihuana

  Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 40-godišnjak počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Četiri strana državljana su krali po trgovinama no zaštitarka u trgovačkom centru ih je zaustavila

  Krađa u trgovačkom centru u Osijeku

  Prevarant je rekao kako će osječanka morati u zatvor radi navodnog kaznenog djela i da može umjesto toga platiti novčanu kaznu. Uplatila je na račun nepoznate osobe 25.650,00 eura!

  Prevarena 46-godišnjakinja putem e-maila izgubila 25000 eura

  Početkom rujna ove godine tvrtka iz Osijeka uplatila je 18.500 eura tvrtki u Švedskoj za kupovinu automobila koji do današnjeg dana nije isporučen niti su vraćeni novci.

  Otkriven 29-godišnji prevarant